Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
bumbita spune:
Monica, Marchplayer, va multumesc mult pt sfaturile cu postatul pozelor...le voi posta si eu in curand, ne trebuie un cablu sa le descarcam in calculator...
Cata, chiar ca este grasunica Ciresica ta...cate kg...are, avand in vedere ca este nascuta cu o zi inaintea strumfului meu.
La voi se intampla sa planga, sa tipe efectiv de somn? Nu plange la foame, cat plange la somn, nu ne mai intelegem cu el.
Lui Sebastian al meu ii place foarte mult sucul de mar cu morcov...il dau intre mese la ora 10.
Inainte eu eram foarte speriata pt ca suge cam 7-8 minute....dar mi-a zis dr. ca atat timp cat el se satura si nu mai plange dupa aceea, inseamna ca se satura, ca ii curge bine laptele.
La vara ce faceti? unde plecati cu ei? Ati plecat pana acum cu ei la o distanta de 300 km , cu masina? Cum s-au comportat?
marchplayer spune:
Si noi prezente prin zona. Ioana acum s-a trezit, i-am dat sa suga si acum sta in brate la mine si se admira in oglinda. Azi am avut musafiri, a venit Ion s-o cunoasca pe Ioana(ce aiurea suna) si am facut gratar, am stat la povesti cu prietena mea cu care nu ma mai vazusem din august. Acum suntem iarasi singurele si-am zis sa dau o raita pe aici.
Mirelus bine ca te-ai impacat cu Iulian, nu incerca sa rezolvi problema intr-o singura zi, ai de muncit dar cu perseverenta o sa obtii si rezultate(dar vezi sa nu fie ca in bancul ala si sa ii reprosezi ca nu mai este ala cu xare te-ai maritat).
Teolinda mai bine il mai tii in casa pe papanas cateva zile pana ii trece starea febrila, mai ales fereste-l de vant! Pupici Nicolasului si sa nu se lase cu mucisori!
Monica si Cata vad ca aniversati un an de la testele pozitive! Felicitari mamicilor, Ati Reusit!
La multi ani Diana, Anastasia si Maia pentru Implinirea celor 4 luni! La multi ani Daria pentru cele 3 luni! PUPICI
Pupici tuturor fetelor si bebelusilor
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
BUMBITA si Diana mai plange rau de somn cand e foarte obosita.Si dupa aia adoarme brusc.Asteptam pozele!
Si eu am mai pus cateva poze de azi si de ieri!
Daniela cand mai pui poze cu Ioana?
Eu ma simt mai bine dar tot transpir (???) si din cand in cand mai tusesc.
Mami a venit iar cu o plasa de haine pentru Diana, de la vara-mea din Beius Si inca a sortat din ele pe cele mai faine,ca inca o plasa le-a luat o matusa pocaita din Arad (cumnata lui mami),sa le duca la saraci.Matusa-mea din Beius saraca (sora mai mare a lui mami) pe cum raman mici hainutzele nepotzelei Raluca,le pune deoparte pentru Diana De la sora-sa mai mare Stefania la fel,ca ea e mai silueta si nu-s bune toate pentru Raluca (cea "boflea"),asa ca si alea mi le paseaza pentru Diana,care se pare ca va fi silueta! Cred ca deja am vreo 5 perechi de blugi de la ea! Ca sa nu mai vorbesc de rochitze! Traiasca neamurile!
Si i-a mai cumparat si mami Dianei un body si un costumas (tot roz ).Ea a luat body de acolo cu 65000,iar de aici am luat cu 90000 ,130000 si 165000 bucata
GIOVA pe unde esti??? Ca vad ca ai aparut! Cum a fost botezul?
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
BUMBITA si Dianei ii place sucul de mar cu morcov!
Azi i-am dat suc de mar cu ... suc de portocale!
Intai i-am dat o linguritza doar de portocale sa vad daca ii place si i-a placut!.Atunci am mai pus inca doua linguritze de suc de portocale in cel de mar.Am renuntat la morcov pana imi iau robot,ca mi-am luat campii doua zile pana am scos ceva din ei cu razatoarea!
Aoleuuuuu! S-a auzit un cloc cloc si o putoareeeeeee,si-a facut efectul sucul de portocale!Desi a mai tras inca un kk azi inainte de suc! Merg s-o schimb!
Giova spune:
SALUTARE!!!!!!!!!!!!!!!
Ce bine e acasa!!!!
Am venit acasa. a fost frumos, urat, va povestesc maine dupa ce pleaca sora mea.
Important e ca botezul a iesit bine, fara aur si totul a fost ok.
va pe toate si mi-a fost tare dor de voi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
utocatalina spune:
Bumbita si Bia plinge cind ii este somn..a..si noi am fost acum la mare de Paste cu ea!
Am fost acum 1 ora afara ca m-a provocat Nico ca e vremea misto...si mai avema nitel sa dau gata toata curatenia..acum mai am si maine!
Monica vazut pe amuzanta Oblio..vad ca-i place in fund sa stea! Am distrus si eu ursii azi cind am fost afara..cred ca i-am prins la carucior si s-a incalecat cu minerele, asa ca s-a rupt intr-o parte..ce rau imi pare..macar daca ii rupea ea!
Giova ce faci? Incarci poze?
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA ei i-am prins intr-o parte cu un snur,dar am depistat ca-i plac mai mult daca ii tine ea in mana(ca ii baga si in gura)daca ii leg se enerveaza rau pe ei!
Am mai depistat poze noi cu DAVID,Angelo si Mario!
marchplayer spune:
Diana am mai pus niste poze, nu sunt de astazi dar sunt de saptamana trecuta. Ma bucur ca ti-a mai trecut raceala, daca transpiri este semn bun ca iese raceala. Sa poarte sanatoasa Dienuta lucrusoarele. Nici noi nu am cumparat nimic de imbracat pentru Ioana, am primit o gramada cand s-a nascut si apoi la botez. Inca ma distreaza chestia aia cu pusul banilor la copil ca de cate ori ies cu carutul mai produc cate 100 sau 200 de mii(da nu mai dureaza mult ca deja ne-am cam intalnit mai cu toata lumea). Azi a capatat 500 dintr-un foc! Ieri a fost mai slabuta productia, doar trei sute.
Noi am ramas doar pe laptic din tzitzic ca suculetul de portocale si cel de mar n-a avut efectul scontat(adica tot cu termometrul ne kkm) si la diversificare, daca ne ajuta Dumnezeu si avem laptic, ajungem deabia la 6 luni. De la 4 luni bag si eu o masa de suc pe zi.
Giova te asteptam cu povesti si cu poze
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANIELA astept mielul! Esti a doua care ma ia cu "Diana" M-a mai luat odata Teolinda! Ma uit acu la poze1
monica70 spune:
Daniela am vazut-o pe Ioana e mortala cu iepurele si cealalta oratanie ca n-am depistat de e miel sau catel! Si ce freza!