Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA ti-am vazut-o pe Boflea mica ,nu iteleg de ce tot vrei s-o indopi ca ea e grasuna bine!
SILVI chiar m-m pus si pe suc de lamaie incepand de ieri!
Fiica-mea pana cum a stat vreo ora cuminte si s-a jucat in carucior cu calutii,mai bine zis cu snurul de la ei,acum s-a pus sa strige la mine si apoi a izbucnit in plans brusc E cu degetele in gura,a mancat de-o ora1 Merg sa vad daca ii e foame iar, sau or fi dintii!!!!!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cata, daca nu iesi incearca sa-i dai sa pape in balcon, poate ii place schimbarea de mediu si ei, ca pe Alain cand il duc undeva ii umbla capul in toate directiile, sa inregistreze tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni perfect de acord cu tine cu educatia sotilor, eu dupa 5 ani, am reusit sa ajung la performanta de a-si spala singur vasele, intotdeauna, si de a aduna tot in urma lui, mai raman ceva firimituri de paine sau un cutit pe masa dar lucram si la acest aspect. De aspirat si dus gunoiul nici nu mai vorbesc, ca astea nu sunt treburi de doamna.. Dar trebuie rabdare si perseverenta, ca barbatii astia...daca le oferi o cafea dimineta sfarsesti prin a o prepara zilnic ca doar o faci asa de buna....
Sunt niste simpatici ei dar trebuie avut grija sa nu inceapa sa profite, avand in vedere ca noi suntem amabile si grijulii cu ei.

Si Alain isi mananca manutele de ma dispera, suzeta nu o vrea sub nici o forma...nu stiu ce sa fac.
Pupici,
Silvi

Mergi la inceput

Domnisorica mea a papat si a adormit la tzatza,asa ca am vizionat un film cu ocazia asta Acum e iar cu degetele-n gura si isi mai vara si paturica sau baveta,numai suzeta o arunca !
Au sosit acasa bunicii,parca vad ca imediat apar aici,mami a zis sa o duc la ei,dar nu prea am chef! Ghita a iesit de la film si a mai facut si cumparaturi,asta e placerea lui!
SILVI cu cafeaua, el mi-o aduce mie! Si sandwichuri etc. Pai nu-i corect? Doar eu am un serviciu,plus ca mai am serviciul de acasa de tinut contabilitate! Ce eu n-as sta cu cracii in sus pe canapea la citit presa? asa ca impartim sarcinile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua fetelor!

La multi ani sarbatoritelor zilei si din partea lui Nicolas, cu si .

MONI - eu ii dau piureuri de la Hipp, traiasca inventatorii ca asa reusesc si eu sa hranesc copilu' ca in rest nu are chef de supele chioare recomandate de pediatrii nostri.Sa-ti creasca printesa si sa fie mancacioasa!

MIRELA- eu ii dau branzica, chiar azi i-am facut si am amestecat cu piure de pere si cand ii bagam branzica cu piure cand piure simplu sa alunece pe gat, ca e necacioasa. Uneori mai pun mar ras si o mas de cereale si o subtiez cu zerul ala al ei si papa si asa. tie si lui Dani.

SILVI - si eu ii dau vit C in fiecare luna cate 5 zile 2,5ml pe zi.
Azi dim. a avut 37,4 febra... eu incep sa suspectez ca e de la dinti desi nu zaresc nici o umflatura pt ca uneori e cam marait si nu prea ii intru in voie orice i-as face si oricum l-as tine.
Oricum vad ca tu esti un caz fericit care zice ca nu se satura bebe cu 170ml de lapte la o masa , vezi bine ca toate ne plangem ca nu mananca bine ai nostri.Pupicei flacaului tau.

MARAKI - daca tu la 3-4 borcanele pe zi te vaiti de Angelos, inseamna ca Nicolas e deja tinut nemancat pt ca abia il conving sa manance jumatate de borcanel de piure de fructe si jumate de piure cu legume pt masa de pranz pe zi... asa ca.. eu zic sa-ti mai reconsideri parerea despre ingerasul tau papacios. Sa stapanesti sanatoasa robotul de la socrosenii si sa prepari papica gustoasa pt micut dar sa nu uiti sa ne spui si noua ce faci. Angelos

Fetele cu sotii IT-isti m-ati distrat rau. Sa va traiasca si sa aveti rabdare si cu ei, nu doar cu bebenacii. BEE - ce daca Radu al tau e electronist eu zic sa fii fericita ca are mai multa rabdare si migala ca asa cere electonica, gresesc? Pupa scumpetea de Ana si din partea mea.Cat despre alimentatia ^papanasului meu , am zis lapte de la mine, uneori il pacalesc cu Nan sau cu NAN si cereale insa fff rar se lasa batut, piureuri de fructe de la Hipp in care pun fie branzica , fie o mas de cereale, fie i le dau simple iar la pranz piureuri de legume tot de la Hipp si acum i-am luat si cu carnita unele(vitel, pui, curcan) insa inca nu i-am dat din ele?? sapt aceasta . Sper sa imi pape si mie macar cate unul la masa, adica 2 pe zi nu am atatea pretentii ca Maraki, dar sa vedem.

Nu va spun cand am inceput sa scriu mesajul si de cate ori m-am intrerupt ca s-a trezit papanasul si a trebuit sa il adorm si m-a luat si pe mine somnul langa el.In timpul asta toata lumea ma cauta disperata pana a venit vecina la mine si m-a trezit.
Fug sa mai citesc si revin,sper!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca a dormit se ea 2 ore...mare lucru...am facut curat in 2 camere, dar mai am grosul...astept insa sa se trezeasca ca momentan se fitaie...Teolida oricum papanasul arata f. bine...nici nu-mi dau seama ca papa putin...Poate vrea sa se faca si el manechin!Da, nu am retinut, Angelos baculeaza mult? Maraki ia sa ne zici si noua greutatea sa vedem cit de barosan e, daca tot papa atita..Monica nu o indop, incerc numai sa pape si ea ca "omul" 100/masa macar fara sa-l scuipe pe sfert sau jumate afara! Acum vad ca de la atitea cereale nu a mai scuipat decit o gura si a dormit si f. bine, lucru rar la ea peste zi cu exceptia cind iese afara!Silvi nu pot sa-i dau pe balcon in carucior sa pape ca stau la etajul 5, de fapt 7 ca avem firme la parter si bate un vij, asa ca nu ma riscGiova si Ana Sebe asteptam poze si vesti de la botez!

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

He, he..inca doarme...intrebare? Fetelor voi le puneti in apa, la baie jucarii din astea care piuie? Daca da, le ia cu mina din apa, se joaca cu ele? Eu i-am pus ieri niste ratuste si a inceput sa de uite dupa ele, asa ca sper ca in curind sa inceapa sa le prinda cu minuta...

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

A..si anul trecut pe vremea asta ramineam...Ce vremuri!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

La mine maine se implineste un an de cand am avut testul de sarcina pozitiv! Dupa 5 ani de incercari!

Mergi la inceput

He, he...ce timpuri Moni..am bintuit si eu printre poze cu burtica mea de gravida si capitolul in care anuntam ca nasc...mai ca mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci!Mindra inca doarme..de 3 ore...sper ca nu-mi pregateste un Cabaret la noapte!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput