Mamici de martie-aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
MP spune:
Fetelor,
Am primit azi-dimineata pe la 5 urmatorul mesaj de la Mara/serendipindity:Neata.Mara sunt.Am plecat la spital.Cred ca mi s-a rupt apa.Au inceput si contractiile.O sa revin cu vesti.Pup fetele de pe forum!
Incepeti va rugam galeria in mod oficial....
Hai Mara! Hai Mara! Hai Mara!
O sa revin cu amanunte dupa ce o sa vorbesc cu ea la telefon.
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
MP spune:
Gata fetelor,ia uitati ce sms am mai primit:
"Gata!Am nascut la 8:11.Bebe Iustin are 3350 kg si 52 cm.Nu l-am vazut decat 10 sec,e superb,abia astept sa mi-l aduca la alaptat."
Felicitari!!! Bebe Iustin bine ai venit pe lume!!!
si Matei
.
Pozele noastre
Laura Ioana spune:
FELICITARI MARA, SA FIE SANATOS BEBE IUSTIN SI MANCACIOS!
Refacere cat mai rapida!
Moama dar repede ai nascut, nici nu am apucat sa facem galerie ca lumea![]()
Aida te asteptam si pe tine ca ai ramas cam ultima![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mihaser spune:
WOW ce vesti bune!
MARA felicitari! Bunica mea e nascuta pe 2 Mai! Bebe Iustin sa fie sanatos si mancacios! Tie multi pupici si te asteptam pe forum!

Aida ai ramas singura pe baricade? Esti cea mai importanta graviduta...toata lumea te incurajeaza!
HAI AIDA! HAI AIDA!

Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
cameliada spune:
MARA iti tinem pumnii, sa ai parte de o nastere usoara!!!!
Aida, tu esti "ultimul mohican"? asteptam vesti bune si de la tine 
Felicitari pentru bebei Ameluta si Corinag! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Corinag, flacaii nostri sunt tizi cu primul nume, pe al meu il mai cheama si Bogdan; dar si Tudor Andrei suna super bine, imi place mult!
Mariana, multumim de aprecieri, dar tu arati suuupeeer!
eu voiam sa fac exercitii ca sa-mi rezolv spatele, pt ca ma doare ingrozitor, chiar ma intrebam daca nu cumva se reaseaza oasele dupa sarcina, prea ma dor toate. soacra mea a venit aseara cu solutia salvatoare- un massager pe care il pot folosi si singura. Daca nu ma ajuta, cred ca ajung la medic. Mariana imi place de tine ca ai o vorba buna si un sfat pentru fiecare, esti o draguta! 

Noe, noi folosim Similac, despre care pediatra noastra zice ca e cel mai apropiat de laptele matern din toate punctele de vedere. Il preparam cu apa plata fiarta 10 min. fierbem cam cat sa ne ajunga pentru o zi, si apoi doar incalzim lapticul dupa ce l-am preparat (bagam bibe in apa calda).
aici sunt pozicile nostre! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
alinaalex spune:
FELICITARI MARA!!!!
SA-TI TRAIASCA PUIUTZUL IUSTIN!!!

AIDA, AI RAMAS SINGURA NOASTRA GRAVIDUTZA! NU-I BAI, CA SCAPI SI TU SAPTAMANA ASTA, SI PUTEM TRECE LA SCUTECE.
PANA LA URMA SUNTEM MAMICI DE IAN.-FEBR.-MARTIE-APRILIE-MAI, NU?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ALINA SI BB MARC-ALEXANDRU
Cat spune:

Felicitari Mara, uite ca ai reusit si inca foarte repede! Bebe Iustin bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos, cumintel si papacios iar mamica sa aibe muuuuult laptic pentru tine! Refacere cat mai rapida!
mariana_1976 spune:
Bravo Mara! 

Felicitari pentru bebe Iustin!!Ati fost amindoi super rapizi!!
Sa fiti intotdeauna fericiti impreuna cu baietelul vostru!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
MP spune:
Am vorbit cu Mara,era fericita si obosita...A nascut saracuta natural,fara nici o anestezie.Nu au mai apucat sa i-o faca;O sa va povesteasca ea mai multe.Oricum,mi s-a parut foarte frumos din partea ei faptul ca prima intrebare pe care mi-a adresat-o a fost "Ce face Aida?".Mai,chiar se leaga lucruri frumoase aici pe forum...
Mara,inca o data sa iti traiasca bebelusul mult dorit,sa fiti fericiti si tu sa te refaci repede!
Gata,va pup repede si fug la Matei ca ma striga....
Aida iti tin pumnii sa fie si la tine bine si sa treaca repede!
si Matei
.
Pozele noastre

de beba_mica
(13.04.2006)