Mamici de martie-aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
cameliada spune:
Felicitari MARA!!! Sa-ti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi si fericiti!!
IUSTIN, bun venit pe lume!!
pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!
mariana_1976 spune:
Alinaalex,ce bestiala ai fost cu
mamici de ...."ian-feb-mart-apr-mai"

Cat,tu ai nascut cu o zi inaintea mea!Super dragute sunt pozicile cu fetitele!Si eu as dori asa printesici ca in ultimuŽ timp am avut parte numai de "cavaleri"...

Noe,eu nu mai pot dupa pozele voastre facute in natura de primavara!De ce nu aranjeaza astia
mai repede teleportarea?!!!

Despre formula,aici se gaseste de 2 feluri:praf si "proaspata" in cutiute gen TetraPack.Daca te referi la lapte praf...Eu fierb intii biberonul si tetina,apoi fierb separat apa pt.biberon si o las sa se raceasca.Dupa asta in biberon torn apa fiarta care s-a racorit si adaug formula amestecind in continuu pina se dilueaza...
Ciuf,aveau dreptate americanii cu manichiura ta!Tare frumos ai povestit inducerea!Camera ta de spital m-a facut praf!Aici nu ne lasa cu bijuterii de nici un fel chiar daca nastem natural...,ce sa mai vorbim de Internet in camera!Tu arati subtirica de feluŽtau asa ca nu-ti mai face griji cu burtica,asteapta citeva luni si-o sa vezi!Cit despre laptic,daca nu vine destul,nu-i o crima sa te folosesti de biberon chiar din primele saptamini!
Cameliada,eu stiam ca oasele sunt mai putin "viguroase" in sarcina si pe perioada alaptatului.Ti-ai facut cumva vreo analiza de calciu?Kilogramele in plus din timpul sarcinii au si ele un rol important...Daca reusesti,miscarea in aer liber cu caruciorul sau un pic de aerobica ajuta.Masajul este de asemenea f. indicat aici in Suedia.Cum a fost la tine cezariana?La mine super nasol cu dureri urite de tot in primele 4 zile care apoi s-au mai atenuat si au disparut de-abia dupa 2 saptamini!
Serj,tare frumusei copilasi ai!Eu creŽ ca l-am innebunit pe sotz vreo 2 saptamini cu "uite ce burtica mare am,parc-as fi in luna a-5-a!" si cu "de data asta nu-mi mai dispare burtica" ca saracuŽ nu mai stia cum sa ma consoleze...Pina la urma am ramas fara urma de burtica in vreo 4-5 sapt...Nu credeam insa ca se va intimpla minunea...Nu-ti face probleme,acorda-ti timp de refacere si sunt sigura ca vei vedea rezultatele nu peste mult timp!
Ž
Laura_Ioana,ai inteles/gasit mesajul meu din capitolul trecut referitor la exercitiile pe care le poti face pt.adbomen dupa cezariana?
Tina,mi-a placut foarte mult cit de exact si frumos ai descris nasterea lui David!Inca o data felicitari!!

Aida,uite ca si eu astept cu sufletuŽla gura sa citesc ca esti in drum spre...marea aventura!Galeria continua....(ca "daca" a avut efecte pozitive la Mara nu se poate sa nu aiba si la tine!)

Inainte sa plec sa iau copii de la scoala si gradi o voi trece si pe Mara pe listutza de gravidute daca nu a facut-o inca nimeni...
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Felicitari,Maraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Sa va traiasca puiutul Iustin,sa fie sanatos,mancacios si somnoros si sa va aduca numai bucurii si noroc,iar tu,mamico

sa fii sanatoasa,sa ai laptic mult si...rabdare!

Hai,Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Urmeaza-i exemplul Marei si fa-ne cunostinta cu bebita!

Nu mai suport eu asteptarea asta!V-am visat pe amandoua(Aida si Mara) plangandu-va ca...nu va mai vin costumele de baie.Voiati sa mergeti la mare,inainte de a naste si noi,celelalte eram triste ca nu puteam din cauza bebeilor.Asta ca sa vedeti ce ma framanta noaptea(de la 24 la 06.30,cat doarme puiuta...).
Ameluta si...sotul Amelutei,sa va traiasca puiutul si sa fiti fericiti,fericiti,fericiti!

Kim,am citit povestea nasterii frumoasei Alicia.Emotionanta a fost lupta ta cu natura si cu...viata(pana la urma).Esti o femeie puternica si o mamica asemenea,pe care nu cred ca ar mai putea-o dobora ceva pe lumea asta!Ar fi ceva,dar nu pot sa rostesc,nici macar sa scriu... .
MP,Vladut este puiul tau!Matei,sorry...este puiul lui tati!Dar sunteti asa de frumosi toti patru!!!!
Noe,bebita ta are freza asemanatoare cu a Theei.Si parca doarme la fel.E o dulce!
Pe Vigantol trebuie sa treci data la care il deschizi si,e adevarat,dupa 6 saptamani se arunca si se incepe alt flacon.
Deea,Tcelen,Ciuf,Nshiro,Delia,Ile,Catrinuta,Cat...ce frumosi sunt bebeii vostri!!!!sa va traiasca si sa se faca si mai...si mai frumosi!(pe ei am reusit sa-i vad azi)
Mihaser,sa-ti traiasca bunica!Si parintii mei sarbatoresc astazi 36 de ani de casnicie si se pare ca data de 2 le-a purtat noroc!
De Manu si Pispirica ce se mai aude?Nici Miha(doublemom)nu a mai ,,trecut,, pe aici!
Noi am fost ieri la ziua unui prieten bun,am stat in curte,la gratare si bebita mea a dormit tun...5 ore.Nu a vrut nici sa manance,asa de amortita a fost.In schimb,dupa baita(pe care am fixat-o la 21,urmata de ultima masa la 21-30/22.00)a mancat muuuult,pe nerasuflate,dupa care a plans muuuult(ca in fiecare seara inainte de culcare).A adormit intr-un final si s-a mai trezit la 6.30 sa pape,apoi la 12.30...cu acelasi scop,vehement declarat.
Se mai confrunta vreuna din voi cu plansul isteric dinaintea somnicului de noapte?Tace doar cand o luam in brate(si este f.f.f.treaza).Ar trebui sa o tin treaza ziua?Imi este tare mila sa o las sa planga,dar am inteles ca asa ar trebui sa procedam,atunci cand nu are un motiv intemeiat sa o faca(este schimbata,curata,hranita,nu are febra...).
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Mariana
am uitat sa-ti multumesc pt exercitii! Da, le-am gasit, le-am si copiat, mai ramane sa-mi fac curaj sa ma apuc de ele
AndreeaG nu ti-am multumit ca te-ai oferit sa ne ajuti pe cale mediatica
Am hotarat insa amandoi ca ar fi mult prea dureros pentru noi tot ce ar implica acest lucru...Incercam sa mergem mai departe, cum putem si sper din inima sa pot avea un copil pt a putea depasi durerea asta cat de cat...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Polixeni spune:
Salutare tuturor,
Lume noua!!
Din cauza unor motive obiective am fost nevoita sa dispar pt un timp dar asta nu inseamna ca v-am uitat! Sper sa ma mai primiti printre voi!
Tinuta daca poti si daca mai sunt pe lista completeaza te rog si numele princhidelului meu NIKOLAS STEFANOS.In sfarsit am hotarat! Chiar azi i-am dus bratarica la gravat.
Felicitari proaspetelor mamicute!! Sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei!
Nastere usoara fetelor care isi astepta randul!!Suntem alaturi de voi!
Fetelor au scapat puiutzii de colici??
Pupicei pe obrajei
Poli si N.Stefanos 
Catrinel_17 spune:
Mara, felicitari pt bebe Iustin!! Numai bine si muulta fericire si sanatate!! Si laptic! Si refacere usoara! Si fara colici! Si... Tot ce vrei tu!
Serj, io tot zic ca te sun si nu apuc...
poate saptamana asta sa ajung!!! Trimit un SMS intai!
Cat abia astept sa ma uit lapoze, Anna Lia e o frumoasa!!
Ciuf, am citit povestea ta! Misto faza cu complimentele, m-ai spart! pupici pt Eva Maria!! 
Andreea, de la 22 pina la 6.30 e cam mult fara sa pape, moasa mea mi-a zis ca sunt unii bebelusi care mai dorm si 8 ore fara sa pape, dar sunt raaari, si e bine sa pape cam la 6 ore. Cit doarme inainte de masa de seara? Poate plinge ca papa pe nerasuflate si ii cade putin rau...
Oana papa ziua la 3 ore si noaptea are o singura pauza de 5-6 ore -de la 9 sau 10 pm la 3 am, pe urma se scoala iar la 6 sau 7 am.
Laura Ioana, sa ai incredere ca totul va fi bine!
Polixeni, Oana mai are ceva episoade de colici, citeva zile pe saptamana, dar in mare e mai bine.
Aida, am vazut interviul... Mai femeia asta nu s-a umflat deloc, ce naiba face??? Si arata senzational! Baftaaaa iti tin pumnii!
Circumferinta capului 10 cm?
Mariana, unde ai scris exercitiile pt laura Ioana? Pliiiiz, ca si io mooor de dureri de spate. O sa ma duc la aquaerobic dar numai peste o luna......
Tina, tu ce mai faci?
Fetelor, aici moasele recomanda baitze numai de 2-3 ori pe saptamana... Maica-mea era sa faca cu nervii cind a auzit - ca tin copilu' murdar... Voi cum faceti?
Am fost azi la medic, i-a facut eco la solduri, nu mai trebe 2 pampersi - uraaa! In rest, absolut totul OK, in afara de faptul ca tine capul mai mult spre dreapta si trebe sa fac cumva s-o motivez sa mai stea si pe stinga, altfel primeste probleme la muschii gitului.
Are 4 kg (nu-s cum dracu a cintarit-o moasa acum citeva zile si avea 4,1 kg???) In fine, chestia e ca a luat foarte bine in greutate si sunt fericita. Cu acneea aia, bat-o vina (bebeii vostri au?) a zis ca nu prea e nimica de facut, numai de asteptat. Pfuiii, saraca, arata ca naiba, nici nu i-am mai facut poze. Numai una (din departare
ca are un motz de parca-i punkista si arata super haios.
Pup fetele si bebicii
Catrinel & Oana
Delia21 spune:
Pup fetele si bebicii!
aida,deci saptamana asta o sa-ti cunosti printesa!Noi am ajuns acasa cu bine si ,2-3 zile am de lucru prin casa cu facutul de ordine,maine avem vaccinul.Fug ca planger Rudi!dar revin
kim spune:
Fetelor, tocmai m-a sunat Aida de la spital, i s-a rupt apa!!! are contractii de vreo ora jumate (cam la 4-6 min) suportabile, se plimba pe coridor si asteapta sa vina alea mari si ... bebelina AlexandrA.
KIM & printesa ALICIA 
photos

Noe si
de beba_mica
(13.04.2006)