Suceava (8)
Raspunsuri - Pagina 12
megbeng spune:
IEEEE!!!!
POT SA DAU O MICA PETRECERE IN CINSTEA TA? cate saptamani are sarcina? pot sa te trec cu burtica pe listuta??
ok, uite cum incepe si petrecerea; toata lumea e binevenita!!!
carmen spune:
Mai Ramonapai e frumos asa, ne intalnim si tu nu spui marea veste? Sa fii sanatoasa si tu si samburelul tau.
In privinta medicilor nu stiu pe nici unul dintre cei doi, sorry.
iti urez Bine ai venit! turtita.
Eveline v-am vazut aseara in parc, eu eram in masina. Poate pe week end sa am timp sa ies cu fetele. Ce ai mai facut cu pamantul? Te-ai improprietarit?
Simina ne pare rau nu avem vesti de la tine dar speram ca esti binesi tu si copilasii tai.
Meg spor la invatat.
Dandush mai pune niste poze cu tine si cu copiii tai ca tare mi-s dragi iar tu esti o frumusica.
Ilinca astazi nu ai facut prezenta.
Floricico spor la munca.
V-ati gandit unde mergeti in concediu cu copilasii vostri anul asta?
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
ramonaa spune:
Poftim la petrecere! Eu cu suc bineinteles, sau o gurita de bere? Nu stiu exact cat are sarcina, azi merg la dr. de familie si ma lumineaza. Da, poti sa pui si o burtica.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
megbeng spune:
ramonaa, daca vrei sa-mi zici cand ai avut PRIMA ZI A ULTIMULUII CICLU, ITI ZIC IO CAT ARE..si cand e cel mai posibil sa apara bebe!
vai, ce ma bucur!
o sa mergi la "odiseea sarcinii in 40 de sapt?" la "ian-feb 2007", cred...vaaai, ce-as mai vrea si eu sa vin cu tine!
turtita fermecata spune:
Uite ca am incercat sa pun pozici cu bebele. Nu-s' daca am reusit, da' daca nu, mai starui...
irina
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550245434&security=aqlFli
turtita fermecata spune:
Am reusit!! Am stiut eu ca daca nu mai sunt blonda o sa se simta! Fara suparare, dar ador bancurile cu blonde. Da' nu stiu cum ii schimb numele carnatului aluia de unde intri pe poze, ca vreau sa-l cheme simplu poze.
irina
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550245434&security=aqlFli
megbeng spune:
ramonaa, de fapt, ca sa nu par prea desteapta, iti dau un ink si calculezi tu varsta sarcinii:
www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator sarcina
turtitza, scrii ASA:
[ url=" LINK " ]TEXTUL TAU[ /url ] , DAR SCOTI TOATE SPATIILE
TURTITO, CE MANA BUNA AI AVUT, CUM AI INTRAT, CUM AVEM O GRAVIDUTZA!!!
turtita fermecata spune:
Sa dea DD sa am si pt. mine mana la fel de buna! Hai ca mai trimit un mesaj ca sa vad ce mi-a iesit cu pozele celea.
irina
Poze
ramonaa spune:
Meg merci mult. Dupa calculatorul ala am 5 saptamani si o zi.(DPN 9 ianuarie 2007) Cred ca voi merge si la mamici de ian feb 2007, si te astept cu drag si pe tine la Odiseea sarcinii in 40 sapt.
Carmen scuze, e destul de proaspat si pentru mine si putina lume stie si asteptam si un control sa fie mai oficial.
Azi merg la medicul de fam. si va mai spun ce mai am nou maine.
Va pup dulce.
Pa!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)