Suceava (8)
Raspunsuri - Pagina 13
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by ramonaa
Da sunt insarcinata.
Felicitari, Ramona! Sarcina usoara si frumoasa si bebe sanatos si mancacios, macar asa ca Ania mea.
quote:
Originally posted by ramonaa
Vreau sa va intreb ceva: cunoasteti ceva despre dr. ginecologi Teodor Huluban si dr-a Siniavscki (scuze nu stiu exact cum se scrie sau daca e numele exact). Trebuie sa merg la dr. cu si nu stiu unde... A mea doctorita a plecat din tara si acum nu stiu unde sa o apuc.
Personal nu-i stiu pe nici unul dintre cei doi. Din auzite, de Huluban nu tocmai de bine. Sa inteleg ca vrei sa nasti la Spitalul privat? Daca nu tii musai, de ce nu cauti pe cineva de pe sectia de la etajul V, OG I? Din lista: dr. Irimie, Mertricaru (?), Hancu, Dragoi, Pauliuc, Vlase, Coca, etc.
quote:
Originally posted by carmen
V-ati gandit unde mergeti in concediu cu copilasii vostri anul asta?
Carmen, da, ne-am hotarat, la mare, cat de curand sper... ca fi-mea-i blonda, piele alba, prima data pe litoral. Si mai in toamna un tur de saline ceva, ca Liviuc e astmatic, plus ca-i prinde si Aniei bine.
Catelusa Aniei
Dana
And, yes, I am a blonde!
megbeng spune:
ramonaa, f bine ai procedat! nu te grabi sa spui prietenilor pana nu vezi embrionul la eco, cu pulsatii(asta cel mai deveme din sapt 6, la eco transvaginal performant) si, desigur, la locul lui! patreaza un pic pentru voi 2 mica minune, sa o "savurati"..pe urma chemati toata gasca la chef!!
sa dea Dumnezeu sa te ajung si eu din urma!
carmen spune:
ramona stai linistita ca nu spun la nimeni. E secretul nostru.
Turtita simpatica tare fetita ta.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
danarosu, eu m-am topit dupa catelusului fetitei tale! sa-l tii bine si sa nu-mi zici niciodata unde stai, ca nu se stie, da?
mai, da zici ca s-a spart tzeava cu vorbarie pe la noi! n-o sa-i vina ilincai sa creada cand o sa vina, ce viteza am prins..orum, tot ne e dor de ea.
mai ce sunt turtitzele, ca tot veni vorba?
carmen spune:
Sper ca totusi Ilinca si Zamfiruc mic sunt OK ca e suspecta tacerea. Mai Ilinco nu ne mai tine pe jar.
Eu fac ce fac si ma tot gandesc la Simina.
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mai ce sunt turtitzele, ca tot veni vorba?
Waiting for the sun...
Niste gogosi prajite la tigaie Cand eram mici bunica ne facea si turtitze coapte pe plita ... pe care noi le mancam cu miere
Dana
And, yes, I am a blonde!
megbeng spune:
aha, deci nu merg inserate in cura mea de slabire!
p.s.: la cum evolueaza pe aici lucrurile trebuie sa ies la incalzire la marginea terenului, pentru un nou capitol!
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by megbeng
eu m-am topit dupa catelusului fetitei tale! sa-l tii bine si sa nu-mi zici niciodata unde stai, ca nu se stie, da?
Ca tot veni vorba de animalutze, poftiti de mai vedeti.
Mie personal nu-mi plac cainii de talie mica, dar gogoasa asta e de-a dreptul bestiala. Pe Hera o avem de vreo doua luni, voiam inainte sa-i luam Aniei un pui de Labrador si ne-am ales cu o lupoaica, tziganca cum ii zic eu. Si da, florile din imagine le-am primit eu . Chiar m-a sunat fi-mea la servici sa ma anunte ca mi-a adus O GRAMADA DE FLORI MOVULII... Si apropo de fi-mea azi a fost prima zi cand n-a vrut sa mearga la camin, ea care nici nu concepe sa lipseasca si sa piarda lectia O intreb de ce nu vrea sa mearga si-mi raspunde M_AM CERTAT CU DOAMNA! Auzi la ea, n-a certat-o doamna, s-a certat ea cu doamna! Offfff
Dana
And, yes, I am a blonde!
DanaRosu spune:
Am uitat sa va povestesc de Rex. In imaginea cu pricina, facuta chiar in ziua cand Rex a fugit de la noi, fi-mea avea vreo 10 luni. Cumparasem cainele la varsta adulta de la cineva care il gasise cu cateva luni in urma si il tinuse pana a-l lua noi la benzinaria unde lucra. In ziua cu pricina (avea aproape un an de cand il tineam noi), Liviuc a iesit cu masina din curte, lasand poarta deschisa, iar Rex a alergat dupa masina, evident ca nu a mai ajuns-o dar nici nu s-a mai intors acasa. L-am cautat vreo luna de zile, dar nici un rezultat. Si acum mai am impresia ca-l zaresc pe strada Era un exemplar reusit, plus ca extraordinar de inteligent si disciplinat.
Dana
And, yes, I am a blonde!
carmen spune:
Noapte buna fetele.
Ilinca, where are you?