Suceava (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Tre' sa sune ca la CV?
Glumesc! Am 30 de ani, casatorita si ce e cel mai important, am o bebeluca de 1 an si zece luni BETON! In rest, ca tot omu', muncesc, traiesc, fac piata, caut gradinita buna pentru la anu', ma pregatesc de al doilea bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bine ai venit turtita fermecata!
Mai zi-ne ceva de fetita ta...cum o cheama? Eu am o fetita, Bianca si e apropiata ca varsta de fetita ta (a mea are 1 an si 5 luni). Carmen are si ea una din fetite de 1 an si 5 luni, in rest, celelalte mamici au copilasi mai diferiti ca varsta in comparatie cu bebelina ta.
Imi place de tine ca te gandesti deja la al 2-lea bb (oare oi gandi si eu asa peste vreo 5 luni??).
Ha ha...si inca ceva....tu prin ce parcuri "iti faci veacul"?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

turtita fermecata stai ca acum am citit eu mai bine....tu te pregatesti de al doilea bebe, nu te gandesti la al doilea bebe....adica tre' sa vina un bebe? Daca am inteles bine, cate saptamani ai?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Nu, nu, am gresit eu. Ma gandesc la al doilea. De fapt, muncesc. Prin parcuri cam greu ajung, ca de la servici vin pe la 5-6, si ori bantuim pe la bunici la curte, ori mergem la Metro(ca e ocupatia preferata a Ilincai-am, n-am treaba, hai la Metro). Daca merg in parc, apuc doar sa dau buna ziua, ca pe urma tre' sa plimb cupilu', ca n-are ea vreme de stat degeaba. Cand era Ilinca mica stateam mai mult in Areni la Univ., pe urma o bucata am stat in centru. Acum mergem tot in centru, ca a descoperit muzicantii care canta duminica, si moare dupa ei...
Oricum, parcul meu de suflet e cel din Areni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

turtita, bun venit!!!..gagici, sa stiti ca turtitza a venit de buna-voie, nu am "pescuit-o" eu de la alte subiecte, cum s-a intamplat in alte cazuri!
turtita, daca ne dai datele tale, te trecem pe listutza noastra! vrem sa stim data nasterii pentru tine si fetita! (ai vazut ce listutza minunata avem? eu am facut-o!
ce coincidenta, si eu am inceput prestarile pentru un bebe! (bebe nr 1)..si mai sunt cateva sucevence "aspirante optimiste"
ce vioaie ati devenit, dragelor, cu ocazia musafirului cel nou!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Sa-mi fie rusune ca am intrat asa de rar pe la voi, dar nu v-am uitat.
turtita fermecata bine ai venit!
pentru Zamfiruca. Cred ca a trecut, nu?
Vreau sa va intreb ceva: cunoasteti ceva despre dr. ginecologi Teodor Huluban si dr-a Siniavscki (scuze nu stiu exact cum se scrie sau daca e numele exact). Trebuie sa merg la dr. cu si nu stiu unde... A mea doctorita a plecat din tara si acum nu stiu unde sa o apuc.
Pentru azi cam atat.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ramonaa...vrei sa zic ca esi ? hai ca eu ma pregatesc sa sar in sus de bucurie! raspunde urgent!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Eu sunt nascuta pe 20 noiembrie 1976, iar Ilinca pe 28 iunie 2004.Chiar, ce ginecologi mai sunt "in top"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Da Magbeng sunt insarcinata.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

valeuuuuuuuuu ce e aicia!!!!
veselie frate...io-te ca ne-am imultit....ramonaaa...bine ai revenit..si inca cu vesti minatisimeee....bravo..felicitari!!!

turtitooo(apropo..faci turtite bune?)....bine ai venit..la noi..eii..stai ca inca nu ai intrat in colimatorul tizei fetitei tale..avem si noi o ilinca...sa vezi ce minuni scrie..despre ea si fetita ei..zamfirucu nostru...

noi suntem de-o seama ..aproape...hihih...io is in sept.1976 nascuta..si visez ca si tine..la bebelus..primu la mini...
vrem pozici cu ilincuta....

restu fetelor le pupacesc..!!!!

Mergi la inceput