Suceava (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, azi zamfiruc a facut 2 vaccinuri... a miriit.. a si plins oleaca... acuma pindim reactii... asa mila mi-a fost de ea, am intrebbat-o pe doctorita daca nu poate sa-mi faca mie injectiile, ca sa scape copchila, dar n-a fost chip...
eveline, iubita, cum se activeaza PM-ul ? si sa stii ca pe mess n-am primit nici un mesaj offline )sic!)
pup toate fetele si ma duc s-o pupacesc pe zamfiruc

pe mai tirziu, OK ?

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai fetelor mai, sa nu va gasesc.....
Ilinca imi pare rau de suferinta Zamfirucai....ii dam pupici multi sa-i treaca si sa uite.
PM-ul sa-ti spun drept habar n-am cum se activeaza, eu cand m-am inscris pe forum era activat din start, nu tin minte sa fi facut ceva anume...
Oricum, este o rubrica in stanga, se numeste "mesaje private"...pe acolo trebuie umblat....insa am incercat mai inainte sa intru si ma deconecta (cine stie ce are azi....).
Dar cu ocazia asta am descoperit ca avem Messanger pe DC....tot in stanga, peste "album foto"...wow...eu abia acum vad....si avem si chat...wow....e de mult timp oare???

Ieri mi-am luat inima in dinti si la ora obisnuita am iesit la plimbarica....a meritat din plin, pana la urma afara a fost tare placut chiar daca din cand in cand se mai innoura.

Va pup pe toate fetele!....chiar, pe unde sunteti...?!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am venit de la examenul scris..si cand ma bucuram mai tare asa ca am facut bine..cica nu prea conteaza, practicul, respectiv oralul cu profu e de baza...adica examenul de vineri
acum mi-am luat nu cafeaua ci un fel de mic dejun si hop-aici, sa vad ce mai zice lumea
pupici tuturor!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Megbeng am sa ma gandesc la tine vineri si iti urez multa BAFTA !!!

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

saluti la fetili...
meg mama era sa te dau disparuta..ca nu scrisesi de mult...da ai o scuza beton...examenu...bafta si la practica....
ilinca , tare imi pare rau de zamfirucu nostru ca a suferit ....of of...de s-ar inventa odata ceva care sa inlocuiasca injectiile astea...
dandush...ce mai e noi in japonia??

io bag trebute multe...si azi zi plina..
pup pe toate fetiliiii
zi buna!!

pozici

Mergi la inceput

Si eu tocmai am realizat ca saptamana viitoare am un examen....iar incepe "distractia"...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eveline, nu te-am uitat, doar ca tata e plecat din oras si nu are acces la net si nu l-am sunat pe telefon ca stiu ca e prins cu niste clienti si nu raspunde la telefoane in perioada aia..dar prima data cand vorbesc cu el il intreb, zilele astea in mod sigur! intre timp ai mai gasit informatii de prin alte "surse"?

multumesc de urari!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

O singura sursa mi-a zis ceva de aproximativ 35.000.000...deci tot pe-acolo cum ai spus si tu....merci oricum, acum stiu la ce sa ma astept!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

De cand bantui pe forumul asta nu mi-a trecut prin cap sa intru la fetele mele de-acasa. Asadar, bine v-am gasit si ma bucur ca sunteti aici si sunteti multe! Vin si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Heheheeeee....ce ma bucur avem o noua suceveanca .

Turtita fermecata bine ai venit printre noi!!!! Datoria noastra e sa te facem sa devii dependenta de noi( si eu am trecut prin asta, si acum nu ma mai dau dusa ). Sedere placuta si zi-ne cate ceva despre tine .

In rest fetele. Pe la mine nu e nimic nou; am luat-o de la capat cu munca si copiii sunt bine.

O zi buna.

D.K.

Mergi la inceput