Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
Da' pe mine de ce nu ma pupasi ,soro?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Da' pe mine de ce nu ma pupasi ,soro?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Scuzoaiele mele....
Ia uite [pup
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Ete la ea...zgubilici, facuram si noi repetir pt BB! Nah, c-am zis-o! Si ia vezi de pupa pe toata lumea.....io vb!
Danutza...da' ne ierti, asa-i??? Ca noi iubim la tine!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BraveGirl spune:
Eu nu am dormit mai deloc...sunt super obosita.Dar trebuie sa m apuc de invatat
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
eeee,acu' ma simt si eu mai bine!
Dana
diadaniela spune:
Corina,nu mai fi suparata ,ca acus vine sotiorul.
Dana
malla spune:
Ma georgy, hai sa iti spun: sotul lucreaza ziua pe calculator, e f. ocupat, are mult de lucru, si nu pot scrie, mai intru in pauzele lui de masa, ca acuma!!!
Eeeeeeeeee, dar noaptea e a mea!!! Adica adorm, pe Andrei, fac un dus, si sar pe net!!! Ca nu prea am somn... cand imi vine somnul hop e sus Andrei si uite asa toata noaptea, pana dimineata, de exemplu azi-noapte am dormit 2 ore!!! Important e ca acum sunt fresh, ma simt bine, iubita, fericita, implinita!
Va iubesc!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Aaaaaaa m-am prin acu Sunule.Chiar va doriti bebe? Sa aveti bafta atunci.
Adinella si mai rezisti in ritmul asta? Ce bine de mine... al meu sot nu are treaba cu calculatorul.
Corinush spor la invatat. Dar io zic sa te odihnesti putin inainte. Recuperezi cu invatatul dupa ce-ti revii.Da? si la tine si la tati al tau.
Dana na! sa nu mai zici ca te uit.
Va pup pe toate ca e maimutza pe mine sa o iau in brate. I-a venit criza
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Cum sa nu rezist georgy? De fapt la ce te referi? Ca e calculatorul mult timp ocupat sau cu Andrei?
Hai sa raspund la amandoua, ca sa fiu sigura ca am raspuns!!!
Pai, draga mea, sotul din asta isi castiga painea, asta e jobul lui... si poate am zis eu prea dur, dar nu sta non-stop pe el... Cand vreau, ma lasa, dar nu il ridic eu asa des de pe scaun ca nu imi place sa il intrerup...(e programator, si are o munca grea si obositoate). Si apoi eu dorm ziua si noaptea nu prea am somn... :)
Cu Andrei, cum sa nu rezist? El e scanteia casei noastre!!! Nici nu ne imaginam viata fara el... No, ...asa se mai imbolnavesc copii cand sunt mici, dar asta e "riscul meseriei de a fi parinte".
Sa stii ca am vb serios cand am scris in mesajul anterior ca sunt fericita, Dumnezeu mi-a dat atatea lucruri frumoase in viata...
Gata, plec...pe alte meleaguri...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana