Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 15
georgi75 spune:
Adinella ma refeream la cum rezisti cu somn atat de putin. Inseamna ca faci pereche buna cu Sun.
Rezist si io cateva zile dar pe urma ma prinde oboseala.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Bey ce urasc musafirii astia nepoftiti... si in cursul saptamanii mai ales dimineata cand e casa cu curu in sus
Revin cand scap de ei......
malla spune:
M-a calit Andrei cu somnul!!! Acuma pot, dar la inceput, nu!!!
Sunu e mai tare un pic ca mine... sau nu e???
Ia spune Sunule care ti-e programul "nocturn" - de somn?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
BraveGirl spune:
Fetele, nu stiu ce cu mine...am niste pofte de nu mai pot...(nu va ganditi la BB, ca nu e)....si dupa ce imi fac ce am pofta, nu mai imi vine sa mananc...vreau altceva.De exemplu acum mi-am facut oua umplute, ca muream de pofta.Dar dupa ce am amncat unul mi-a pierit pofta si vreau salata orientala, cu peste marinat
==========
Corina
Albumul meu
malla spune:
Wau, Corina nici nu ai gusturi proaste... ma omori cu mancarurile astea!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Esti sigura ca nu e bb?
Io am pofta de dulciuri in ultimul timp.Mai ales seara.Am auzit ca asta ar fi un semn ca stau prost cu glicemia. Ar trebui sa-mi fac niste analize.Dar cand?
Bay fete, pe mine ma lasa optimismul de tot. Afara e soare dar bate un vant turbat...De sambata nu se mai opreste frate...Ma ia nervii rau de tot...
Pe la voi tot asa e?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Georgi-sigur nu e bebe.Iau antiBB si acum chiar mi-au venit rusii....
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Corina,bine zici cu salata orientala. Ma duc sa-mi fac.
Georgi,si pe aici e la fel .Bate vantul si ba e soare ,ba nu e.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana