Clubul optimistelor (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi frumoasa si calda si plina de realizari! Vb mai incolo! Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la optimiste. ce rau imi pare ca eu nu pot intra la munca pe net ca sa mai vb si eu cu voi,dar asta este serviciul meu nu este de asa natura.poze cu sufrageria mea inca nu am facut dar promit ca azi fac cind vin de la munca

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Vad ca nu vreti sa ma ajutati nici una.Ok. Va ma prelungesc termenul putin, pana ma intorc de la trining! Pe la 14.00!
Bafta la operatie lui Tati de Alexa!
Spor la invatat studioaselor!
O zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la optimiste. sunt obosita moarta, nici macar cafelutsa nu a avut efect fara tigara. dar raman pe pozitii, nu cedez!

o zi excelenta tuturor!

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Tati cred ca tocmai ai intrat in operatie! Iti tin pumnii, sa stii! Mami si tie..sa fii calma, da? Hai pupici si sanatate si asteptam vesti, te rog!

Finutzo...vezi ca te bat! Da' nu poci ca te iumbesc! Da' orishicat....idei ti-am dat si ma mai gandesc, oricum! Hai bafta la pantelimon acolo!

Fetele? Trezirea???? Sau nu??? Hai ca va mai las, ca ati fost studioase aseara. Si apropos...scuze, venira niste musafiri neanuntati dar foarte dragi si am inchis laptoapa si apoi...nu mai zic ca mi-i rushini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna dimineata fetelor!

Va doresc o zi minunata. Revin la scris mai tarziu,ca acum nu am timp sa va citesc,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

ALOOOOOOOOOOOOOO...TREZIREAAAAAAAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ei, na, Sunule, nu vezi ca suntem treze demult???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu sunt treaza ,da' inca bezmetica.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Prezent!
In primul rand pumnii stransi pentru soatza Alinei. Curaj si sanatate multa.
Andreea nu te parasisem pe la 2 dar am invatat in bucatarie ca sa pot fuma.Si calculatorul e in sufragerie unde doarme tati.
Sunule si la tine. Adica ce ai facut tu dupa ce ai inchis laptoapa...???
Adinella mie tot nu mi-e clar ce faci tu la orele alea pe net? Azi-noapte era 3 si ceva.... Si tot tu vii prima la apel dimineata...
Danezo buna ideea cu cureaua sau cu portofelul.Ce mai vrei?Scapi cu vreo 500.000. Si vezi maine sa nu ne lasi in ceata. Sa ne zici cand pleci in oras sa ne gandim la tine. Gospodina ce mai zice? la amandoua. Ai mai fumat vreo tigarica?
Teodora (waw ce-mi place numele tau, ti-am mai zis,nu?) spor la treaba. si pe tine si pe domnisorica ta.
Addinelu te-ai lasat si tu de fumat sau nu am inteles io bine? Daca da, felicitari.

Va pup pe toate si revin

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput