bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

MARIA CRISTINA si ROBERT ANDREI Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o viata frumoasa lipsita de griji.

CATALIN si BIANCA mai aveti un pic puilor si faceti anul. Sa fiti sanatosi!

Loreen bravo!!! asa de repede pe wc? woau! Apropo, si ce daca tipa fata? asa se exprima ea. Hai Delia
Gabitza bine ati revenit acasa.
Stefania, pupici pentru iepurasul duracell.
Nelia mi-a venit sa plang cand am vazut bb ras in cap. Dar daca e pentru o cauza nobila!
Iritatii pe fata si pe corp, noi mergem cu Tixera ca vad ca e bine.
Gabitrifan sanatate multa.
Triciclete ca ma vazut acum la TDI, am vazut la Magazinul Victoria iar moatza s-a dat urgent la ea. Dar am vazut si niste haine pentru fetitze absolut superbe. Nu stiam ca au acolo lucruri asa de frumoase.
Vit D3 si CA eu ii dau Dpana la 1,5 ani. Iar Ca nu i-am mai dat de la 6 luni cred. Iar Dr. nu ne-a zis nimik. Oricum astept rezultatul la copro si sa vedem daca ii da vitamine ca sa se ingrase(desi eu sunt contra lor).
gata ca m-am intins ca o caracatita

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Ne-a venit rezultatul si avem oxiuri. :(
Bine ca dr nu ne-a dat din start vitamine asa dupa cum a zis si ea "sa nu ingrase viermisorii" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti MARIA CRISTINA si ROBERT ANDREI!!!

Am vazut poza cu Tudora rasa in cap. Mie imi place . Totusi, eu am fos trasa in cap si tot trei fire prapadite am, asa ca nu va bazati prea mult pe asta.

Gabitza, der "cineva-ul" scos de pe lista, nu vrea inapoi??? . Ca eu asa am crezut...

Elisor, e alegerea ta sa nu mai scrii, dar sper sa revii in curand. Ma documentez putin si mai vin cu exemple de copii perfecti care au mers tarziu . Iarta-ma ca indraznesc sa iti spun, dar pt. Bianca ar fi f. important ca tu sa nu mai fii asa de incrancenata, sa o lasi in ritmul ei dar sa ii incurajezi orice incercare, chiar dace ti se pare ca este asa de departe de ceea ce fac alti copii. Incearca sa nu te mai invinovatesti. Stiu ca e greu. Eu trec prin ceva asemanator cu Maria (toate temerile mele se rasfrang asupra ei).

va doresc sanatate tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mey am citit si eu din urma si vad ca mai mult probleme au aparut...
Florentina- stiu ca v-ati stresat o groaza pana sa gasiti ce are Maya, da' daca te poate linisti cumva...noua pedi ne-a facut copro si antigen giardia-la cererea mea- da' mi-a zis ca si daca iese ca are ceva nu-i face tratament pana in jur de 1 an-zicea ca si tratamentul cu zentel e toxic si mai bine cu "paraziti" o perioada decat cu ficatul distrus pe viata. Incerc sa zic ca poate nu e chiar asa rau ca nu i-ati facut Mayei tratament mai devreme...
Apropo de paraziti, eu i-am zis ca a prins brusc mare drag de LAPTE si am intrebat daca poate sa fie semn de "paraziti". Cica DA. Noroc ca nu a tinut-o prea mult....
Olga-imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Nu stiu cum naiba sa face da' tot de cupluri formate din liceu aud ca au probleme. Probabil e cum zice Tdi- simt masculii nevoia sa dovedeasca ceva...Iti tin pumnii stransi sa luati decizia corecta. Si cum zicea si Lucas-intre timp incearca sa-ti mai vezi si de VIATA TA. Mai stii, poate tocmai asta i se pare acum neatragator la tine, faptul ca nu ai si o viata proprie...
Mai vroiam sa zic ceva, da' am si eu o varsta...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Haoleu ma speriati cu parazitii astia...clar azi calaresc farmaciile dupa recipiente...desi oarece banuieli clare nu am decat o mancarime excesiva a nasului care o vad la domsoara...

Monule las ca nu-i bai,scapa fata repede...ce tratament v-a dat?!
Si-apoi daca tu te intinzi precum caracatitza eu cu Stefania si Ioana suntem o adevarata retea mafioata de caracatite...

Apropo doamna Ioana,mama lu' Mogaldea unde fui aseara...?!

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Zentel 2.5 ml timp de 5 zile. nu iti trebuie recipient special daca nu ai. eu l-am pus intr-un flacon de acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, popor!

LA MULTI ANI, MARIA CRISTINA si ROBERT ANDREI!
Viata sa va fie ca o floare, sa cresteti mari si intelepti!

Ce sa zic, lipsa la apel ca sunt cam varza. De 2 zile incercam metoda cu salteaua pe jos si nu functioneaza. E drept ca am reusit sa o fac sa stea acolo pana la 3 in loc de 1 noaptea, dar cam asta-i toata realizarea. Mai prost e ca ma trezesc de vreo 2 ori si ma intind alaturi de ea, ceea ce face ca in loc de6-7 ore am dormit doar vreo 5 (din care doar 3 legate, ca la 7 se trezeste, da ture prin pat vreo 40 de minute si cand trebuie sa ma trezesc eu adoarme ea). nu stiu ce sa mai fac pur si simplu nu vreau sa dormim cu ea in pat, dar vad ca nu avem scapare.
Si ca si cum n-ar fi destul la birou s-a dezlantuit iadul, exact cum ma asteptam. Chiar acum ar trebuisa fiu in munci grele, da rnu ma lasa inima sa va zic vreo 2 vorbe.

Ada - vai, ce dragut trebuie sa fi fost Sergiu cu mica lui prefacatorie. Vrea sa zic ca si Ana a devenit o alintata si lipicioasa de cand cu vizita acasa si a lui frate-meu aici. Se da pe langa tine si ne pupam ca eschimosii

Monu - mai, dar ce de paraziti. Sper ca se duc repede, asa cum au venit.

OlgaT - drum bun acasa. Poate vin vremuri mai bune si pentru voi, macar vreo 8 ore de somn legate sa bagi, daca s-o indura careva sa stea cu micul terorist.

Nelia - la noi sunt 7 grade, asa ca tot pe acolo. Eu nu inteleg cand are de gand sa vina vara sau macar o primavara mai calduta. Ca daca am vreun regret pentru week-endul asta prelungit cu 1 Mai e ca a fost vremea asa de naspa.
Am vazut-o pe Tudora, prima oara m-am cam socat, credeam ca e vreun copilas bolnav de leucemie. Am recunoscut-o dupa ochi intr-un final

Loreen - multumesc ca mi-ai dus lipsa, dar pauza mesaje caracatitoase zilele astea. D3 si eu stiu ca se da macar pana la 18 luni asa ca da-i inainte. Felicitari si pentru primul kk la toaleta, asa realizare mai zic si eu!

Apropo de cazaturi si bube, Ana detine suprematia la originalitate (cred): alaltaseara si-a muscat limba. Asa de rau de i-a curs sange. A, si am uitat sa va zic ca ii place si ei sa scrasneasca.

Gabitza - am vazut si eu pozele printre picaturi, imi place mult de tot cum era inverzit totul.

Andutzy - fac urticarie cand aud de telefoane furate/pierdute. Daca si pe asta care-l am mi-l mai fura, ma intorc la primul meu Alcatel, din ala cat caramida

Gabitrifan - stiu ca nu e consolare, dar mai bine ca ai intarcat-o acum decat pe la 1 an jumate cu urlete si tras de bluza. Eu asa ma consolez, desi nu functioneaza mereu; ceea ce mi se pare amuzant e ca desi am intarcat-o doar de vreo 2 luni imi pare ca nu am alaptat vreodata (adica parca am uitat senzatia); in schimb la dus nu ma spal in continuare cu gel de dus pe sfarcuri, asa de mult s-a inradacinat ideea de a nu distruge grasimea naturala care le protejeaza. multa sanatate si sa nu va mai imbolnaviti! Mama, eu am o spaima de pneumonie: frate-meu a facut cand era prin clasa a cincea si de atunci nu mai e om, raceste mereu din te miri ce.

Cred ca mai voiam sa zic ceva, dar timpul trece si dosarele plang pe masa. Oricum tot e bine ca daca am apucat sa deschid forumul macar o sa va citesc pe parcursul zilei si diseara poate am timp sa scriu mai mult. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Cu intarziere urez Tudorei la multi ani, sa creasca mare si sanatoasa!
La multi ani pentru Nardi Gabriel si Lucas!
La multi ani Maria Cristina si Robert Andrei!

Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi!

Am mai citit eu pe fuga aproape in fiecare zi dar nu mai am timp si nu pot sa raspund desi calculatorul ta de multe ori deschis.

Am vazut ca bebelusii au inceput sa aiba viermisori.
Monu, la tine ce semne au fost?
Am vazut si poze din excursiile de zilele astea.
Androix, noi avem casa langa Slanic Prahova si nu am mai ajuns de ceva vreme:(( Localnicii acolo spun muntele Piatra Verde, ce frumos ca ati ajuns si ati luat aer.
Gabitza, noi am fost cu niste prieteni la Rasnov, Harman si Prejmer intr-o singura zi ca sa impuscam trei iepuri odata:) Avem si poze daca doriti.
Loreen, felicitari pentru olita si sa ii tina D-zeu obiceiul!

La noi toate bune, nu avem realizari notabile dar cu ce stiam mergem inainte. Adica, merge batza, batza tinuta de manutze si ar vrea numai in picioare. Daca pun pe jos se ridica din anumite pozitii tinandu-se de pat dar din anumite pozitii - pe burta de exemplu - nu s-ar misca si mai incepe a faca si gura mare sa o ajut
Se mai trezeste si ea noaptea, nu mereu dar a avut cateva episoade.
Aseara am pus cadita ei in cada mare ca sa ii fac baita. S-a speriat putin cand s-a vazut acolo jos dar s-a linistit repede si cred ca i-a placut si mai tare cand a vazut cata apa ii pun in cadita.

Rasul in cap nu cred ca are vreo influente, eu aveam trei fire blonde si moi, ondulate ce e drept dar tot par putin aveam. Si pana pe la sase ani mi s-a inchis parul la culoare, s-a indesit tare de tot si am un par cu fir rezistent si ondulat. Si mama nu m-a ras in cap desi a suferit ca am par putin la vremea aia.
Eu m-am tuns ianinte de pasti, nu scurt dar am taiat vreo 25 de cm din el.

Va pup

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Maria Cristina Robert Andrei - sa fiti sanatosi si fericiti!

Ziceam si eu ca iau o pauza de DC pana in week-end, da' nu se poate! Si cum la serviciu am mult de munca, si mai am si examen maine (ultimul !!!), imi vine sa urlu la luna, ca tot frec netu' la greu!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Olga T, drum bun si Tonila cuminte!

Mergi la inceput

In afara de lipsa luare in greutate nici un semn.
am uitat sa intreb ceva. am luat cus-cus am vazut reteta de la gabitza dar eu tot nu pricep o chestie. mai fierb in prealabil cus-cusul? sau torn doar supa peste el? si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput