bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am intrat repede s-mi cer niste scuze mari cat casa si cat mine de proasta ce sunt ca am confundat-o pe Anca cu Olga din Canada...dar la ora aia matinala asa mi s-a parut...asa ca Olga va doresc voua drum spre tara sa fie Tony cel mai cuminte baiat si sa va simtit bine si odihniti...

Hai sa va arat ce mandra-i www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060502&ctime=200113" target="_blank">ciociolina pe tron, si cum face ea www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060502&ctime=200113" target="_blank">stripteaz...

Ioana si eu sunt adepta somnului fiecare in cuibul lui,insa pentru niste cauze nobile si anume somnul meu si-asa suferind o mai pun in pat la mine noaptea cand ma trezeste mai des decat as vrea din varii motive numai de pampersul ei stiute...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, nu fierbi cus-cus-ul!! Pui supa fierbinte peste el si se umfla si absoarbe supa. Sau il pui in sos daca faci carnita cu sos.

MARIA CRISTINAROBERT ANDREI
Sa aveti o viata frumoasa, plina de soare si bucurii! Sa ii bucurati pe parinti si sa fiti norocosi!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, merci mult de tot

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani copilasilor sa fiti sanatosi si fericiti!!!!

La multi ani ii doresc si micutei mele Bianca care azi a implinit 11 luni! ce repede trece timpul....

Mai nou adoarme in jur de ora 21 pana dimineata in jur de 6.30-7 - e super programul nu mai am de ce sa ma plang. Ce -i drept e si foarte obosita seara de cand umbla tiniand-o de o manuta. Am incercat sa o las singura-sta cateva secunde si se lasa in fund, probabil nu e sigura pe picioare deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Intrat, salvat paginuta, ca eram pe pag. 2!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am uitat sa va povestesc o faza.
Ieri am ieit cu gargarita mea la plimbare si am trecut si prin piata. si ma acosteaza o cucoana in varsta - ca sa nu ii zic baba desi merita - care nu parea deloc amarata si se tinea super bine, cu intentia de a-mi cere nite bani. Problmea nu ar fi sot asta dar sa vedeti cum imi zice: " Ai luat banii pentru copil? Am si eu nevoue de....". Nu stiu ce a vrut sa mai spuna ca mie mi s-au umflat ganglionii de nervi si nu stiu cum m-am abtinut sa nu ii zic vreo doua.

Si daca tot am intrat am vazut-o si pe dolofanica de Delia pe tron si facand spectacol E bestiala! Si cum lipaie pe parchet:)))
Dar cate grade sunt la voi de sta asa dezbracata?

Pozele mele

Mergi la inceput

Gabitrifan, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme de sanatate!

Nelia, uite colea cum le facui io'... chiftelute cu carne de pui fiert!
1 kg pui, 1 cartof, 2 oua, 2 catei usturoi, 2 ling faina, sare, ulei.

Fierbi carnea si cartoful separat. Apoi cand sunt gata le dai prin masina de tocat sau la blender, sau cum le faci sa iasa o pasta, amesteci cu ouale si condimente pentru chiftelute, usturoi, sare eventual si apoi le prajesti, atata cat sa capete culoare, ca ele practic sunt fierte...

Ada, felicitari pentru finuta si pentru nasa lui Sergiu... Sa aibe sarcini usoare...

Loreen, e moratla pe tron mai... si ce mandra este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

SAlutare!!!
sunt asa fericita ca trebuie sa spun: varul meu are un baiat!! s-a nascut azi dimineata. SI E SANATOSSSSSSSSSSSSSS!!!! MAtei are un verisor!!! imi pare asa bine ca totul e ok, ieri toata ziua am fost intoarsa pe dos, am vorbit cu ei ore intregi la telefon. problema la ei a fost relativ mare, respectiv la primele analize facute de mamica i-au depistat CMV (citomegalovirus)asta e mai nasol decit toxoplasmoza, a refacut analiza de mai multe ori.doctorul i-a incurajat sa continue si a monitorizat-o super tare. il iubesc si mai tare pe doctorul asta. este cel cu care am nascut eu si va dati seama ce emotii aveam. ieri au fost la neonatolog sa ii spuna ca azi face cezariana,ma rog toata povestea, a fost si cu docotul gineco si aia i-a speriat super tare. a fost o zi de cosmar. aseara la ultima discutie am spus ca se va intimpla cum va vrea dumnezeu. si AZI!!! bucurie, doctorita a zis ca e ok, pina acum la toate testele este ok, a trimis analizele de singe la Cantacuzino sa vada daca si copilul are CMV, dar ea crede ca totul e ok, si ca e posibil ca primele analize facute de mama sa fie eronate.
aseara o ora jumate i-am explicat pas cu pas ce se intimpla si acum m-au sunat amindoi de vre-o 3 ori, erau asa fericiti, ea de la reanimare, el de la bebelusi. am si plins cu ei, ea se simte minunat nici nu isi imagina ca va fi atit de bine.aaaaaaaa, copilul este un grasan 4,200 kg.
hai ca v-am zapacit.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor( cu intirziere si in avans), eu nu va uit, citesc, dar nu prea am timp sa scriu.

si un cuvint pentru elisor; intotdeauna ai avut o vorba buna, sau incurajare pentru cineva, te-ai bucurat si plins pentru fiecare din noi. nu e drept si cinstit sa nu putem sa-ti intoarcem toate aceste lucruri intr-un fel sau altul. asa cum gesturile tale au fost facute din inima si noi vrem din inima sa ti le daruim. eu stiu sigur ca Bianca va ramine copilul tau indiferent de ce motricitate are sau eu mai stiu ce, si o sa o iubesti la fel de mult, crezi ca sunt asa importante aceste lucruri pentru noi, crezi ca facem diferente intre copii, clasamente sau ce puii mei facem pe aici. eu sunt sigura ca e o perioada, ca vrei sa stai intr-un colt, da iesi afara ca soarele e sus pe cer si avem treaba, ne lasi acu cind e mai multa treaba de facut?????????????

iar mesaje lungi ca o zi de post.
pupam sarbatoritii, bolnaviorii si de data asta si mamicile pe oriunde s-ar afla ele.

Mergi la inceput

Lucas, felicitari pentru verisorul grasan.... Ce ma emotioneaza pe mine povestile de nastere... In fiecare exista cate ceva emotionant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Felicitari pentru bebelus. Sa fie sanatos.

Cea mai mare inventie dupa laptele praf.. este.. CUS CUSul!!!! A mancat o castron intreg cu legume.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput