bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatriced am salvat reteta...acuma mai trebuie sa-mi iau si forma de tarta...si parca vad ca raman fara fructe pe-atunci ...dar vine ea vara...

Andutzy las ca mi- emi l-au furat de pe birou...in unitate militara fiind...asa ca eu nu ma mir de nimic mai nou...stiu ca-i mare paguba ca est eun rau necesar mobilul asta...

Mai fete poate stiti...dar dupa un an mai trebuia administrat calciu la copii sau vitamina D3?!Io ma tot intreb si nu-mi vine deloc sa sun la celebra ca ma enervez gratuit...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! La noi iar se pregateste de ploaie! Si sint numai 12 grade! Asa m-am saturat! Vreau si eu soare!
Noi sintem bine, nu am nimic de raportat, totul decurge conform planului. Am defintivat curatenia in casa, acum e totul pus la punct si incerc, pe cit posibil, sa mentin. Am reinceput exercitiile si alerg seara jumatate de ora! La 11 noaptea! Cred ca zice lumea ca nu-s intreaga! Dar parca mai bine ma vad vecinii alergind, decit spalind vase, ca imi era si jena. Astia aici iau cina la 7, imediat dupa aceea termina cu treaba si de pe la 8 ii vezi in balcoane sau in fata televizorului sau cu o carte in mina savurind un ceai sau un pahar de vin... iar eu la 11, cind ei dorm deja, tot spal vase sau intind rufe... Si cind mai trece cite unul, chiar ma gindesc ce-or spune! Numai cu mincarea stam la fel. Ca si in saptamina de dupa Pasti, nu am putut sa trec la fapte in ceea ce priveste regimul, pentru ca e frigiderul plin de mincare. Nu mai avem petreceri sau sarbatori pina pe 28 iunie, gata! Asa ca, de saptamina viitoare regim de austeritate: legume, lactate, carne, oua si fructe! Fara piine si portii reduse treptat! Eiiii!

Am tuns-o pe Tudora ca sa se i se indeseasca parul. Nu stiu daca o fi adevarat, ai mei asa au facut cu mine, m-au ras de vreo trei ori pina in 2 ani si uite ce par am! Cred ca e ceva adevar, pentru ca Agata avea un par (sau mai degraba nu prea il avea!) foarte subtire si nu-i crescuse peste tot, ziceai ca vultur plesuv. Si am ras-o pe la vreo 14 luni (am incercat si pe la un an, dar n-a vrut sa stea neam! Tudora e foarte cooperanta!), apoi pe la 2 ani si ultima data la 2 ani si jumatate, de fapt atunci doar am tuns-o foarte, foarte scurt. Si acum sint multumita de parul ei, e neasteptat de des si de sanatos (tinind cont de cum era la inceput). Pe Tudora nu cred ca o voi mai tunde inca o data, mai vad la vara viitoare, pentru ca se pare ca e altfel parul ei, mai des si oricum mult mai mult. Dar nu era crescut peste tot (acum rasa se vede mai bine) si nu era uniform. Si mai voiam sa-i vad eu capul ca e in regula, pentru ca a fost extrasa cu aspiratorul si arata ca Oblio in primele luni. Acum e bine, are capul perfect rotund! M-am linistit! Si sotu', ca el era nelinistit ca eram eu nelinistita! De, tineri amindoi, maica! Si am zis sa o fac acum, pentru ca in jur de 15 august va incepe gradinita si vreau sa-i creasca un pic pina atunci! E atit de dragalasa fara par! Pare atit de fragila! I-ar fi stat bine daca ar fi avut si cercelusii pusi, dar mai bine tac, mi-am promis ca nu ma mai apuca din nou cu cerceii! Imi ajunge ce-am tras cu Agata! Mamele astea!

Gabitzam, mul-tu-mesc! Pentru mine ai pus pozele, nu?
Beatrice, am facut si eu chiftelutele sau ma rog, unele asemanatoare! Foarte bune si fetele au papaaat!

Gata pauza! S-a trezit Tudora, ma duc sa-i dau prinzul si plecam in drumetie. Iar am probleme de rezolvat! Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Scuze ca nu am mai apucat sa urez la multi ani sarbatoritilor. Nici zilele urmatoare nu voi avea cand ca sunt in pregatiri intense de plecare iar apoi 3 saptamani in Romania nu voi avea comp. Asa ca va zic de acum La multi ani piticotilor care vor face un an in luna mai.
Va pup

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, m-am gindit si la tine cind am pus pozele, ca mi-am amintit cind ziceai de munti.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ruxel, nici eu nu le prea am cu traditiile. Tot ce stiu e ca nasii imbraca copilul si noi trebuie sa cumparam cadou nasilor. In rest ... cred ca nu se va supara nimeni ca nu voi respecta intocmai obiceiurile, mai ales ca n-am facut-o nici cu alte ocazii - nunta, botez, nasit.

Loreen, vit. D3 se da pana la 1 an jumate, dupa spusele dr. Cand am fost la control saptamana trecuta mi-a sus sa continui si cu calciu, dar nu cred sa fie o regula generala pt toti copiii.

Ca tot mi-am amintit de calciu - am luat calciu Pharco sirop, si ca sa nu ma dezmint, am pierdut prospectul inainte sa-l citesc . Stie cineva cat trebuie sa-i dau?

Sa vedeti ce figura mi-a facut Sergiu aseara, de m-a lasat masca. Era 12 noaptea, el cu chef de joaca (normal, dupa ce dormise 4 ore inainte) si am zis sa-l iau cu mine in pat sa incerc sa-l adorm. Nici o sansa, ca avea chef de marsaluit prin pat. A venit mama, cu gandul sa-l duca in alta camera sa ma lase pe mine sa dorm, si smecherul, cand a vazut-o, a venit fuga si s-a urcat in pozitia broscuta pe mine, cu capul pe pieptul meu si a inchis ochii - cica dormea. Doar ca nu l-a tinut prea mult, ca dupa 30 de secunde s-a apucat sa 'vorbeasca' si n-a scapat de transfer.

Iar astazi m-a facut sa trec printr-o sperietura zdravana. A gasit pe masa din sufragerie un capacel de biberon si l-a bagat in gura. Eu l-am vazut doar ca nu mai putea sa respire. Cred ca intr-o secunda il pusesem deja cu capul in jos si i-am bagat mana in gura sa vad daca are ceva, si i-am extras capacelul aproape din gat. Nici nu stiu cum am reusit sa reactionez asa de repede, ca dupa aia am tremurat ca varga vreun sfert de ora.

Si pe final sa va spun o veste buna pe care am aflat-o. Fina mea e gravida in 4 saptamani. Iar nasa lui Sergiu, care e sora geamana cu fina mea, este si ea gravida in 12 saptamani. Asa ca se face Sergiu si cu un nasic, si cu un finut, aproape in acelasi timp. Nu-i asa ca v-am zapacit de tot ?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetele, poate va intrebati la ce se referea Loreen cu furatul, ea stie de pe mess, mi-au furat telefonul din fata blocului din carucior, cu mine si cu tata pe langa carucior, plimbandu-l pe Dragos in brate. chestie de fractiune de secunda, oricum. Oftica mare e ca mi-am pierdut toate numerele de telefon si ca era telefonul primit de la sotul meu de ziua mea...nu mai vorbesc ca cu el il pozam toata ziua pe Dragos.

Bubitzele lui Dragos vad ca se comporta mai bine cu bephanten, sa vedem cum evolueaza. MOmentan lucrez la lista de intrebari pentru pediatru, ca asa pregatesc de fiecare data cand vine in vizitam vorba aia, daca tot dau un ban, sa nu ratez obtinerea de cat mai multe informatii.

Cam atat de la noi, nu prea sunt in dispozitie de prea multe povestiri. va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitrifan spune:

Fetelor, nu am mai intrat de o mie de ani, timp in care am fost bolnavi pe rand; initial Luana care 2 nopti a avut temperatura ce nu i-a scazut decat cu supozitoare cu eferalgan , panadol si impachetari, apoi 8 scaune pe zi , asa ca am concluzionat ca a avut un virus digestiv; apoi Rares , care dintr-o raceala banala , netratata, a facut pneumonie , apoi eu care in prima zi de Pasti am inceput sa iau Augmentin etc. Oricum cel mai dureros lucru a fost ca a trebuit sa nu-i mai dau sa suga Luanei cat am avut temperatura si am intarcat-o. Nu stiu cum a fost pentru voi , dar pentru mine a fost unul din cele mai dureroase momente din viata si cred ca o sa raman intotdeauna cu imaginea ei sugand, si ca o sa plang de fiecare data cand imi voi aminti. Nu va mai povestesc ca iar m-a apucat plansul. pupici, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara fetele!
LA MULTI ANI pentru puisorii care au mai facut 1 AN si n-am reusit inca sa-i felicit!
v-am citit pe fuga, intre o formatare de comp si o instalare de programe, alta reformatare si tot asa (deh, sotz programator!)...
cu raceala super nasol, desi luam de 4 zile antibiotic nu se vede mare branza... mai continui si mai sper, vorba aia!
azi i-am cumparat piticului tricicleta, va fi cadoul nostru de ziua ei, abia astept s-o montam si sa va pun poze...e super!

ps. pentru iritatii pe fatza (pete rosii si aspre, pielea parea arsa cu calcatorul) am folosit ulei de masline (daca e posibil din cel presat la rece, cat mai natural), i-am pus de putine ori si i-a trecut incredibil de repede!

noapte buna, merg si eu la nani...daca o fi de acord Alyssa!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete!

La multi ani Mariuca, sa cresti mare sanatoasa si sa aduci multa fericire parintilor tai. Micorint sa iti traiasca ingerasul si sa te bucuri de el, felicitari mamico.
Bianaca si Catalin sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

Mai fete a mea zapa a avut o zi cam naspa dupa inca o noapte de distractie (s-a trezit pe la 2 si s-a mai bagat la nani pe la 4, i-am facut si poze dar nu am avut timp sa le pun, l-a calarit pe tac-su la greu, de dimineata nu se mai trezea sa plece la serv., ha,ha,ha), asa sa va zic de zi pai o apuca kk, ne asezam frumos pe olita, producem si la ridicare cum nu are nici un gram de stare in timp ce eu prestam o stergere de dos, ea repede cu un picior in kk, eu tampa tip nuuu, ea jap picorul din abundenta manjit pe covor (are culoare de kk) zic na ca dete norocu peste tine (cica ti-l mai si faci),marog, curatam spalam dezinfectam (covorul), spalam si copilul, si incepe o serie de busituri trei la numar, prima nu stiu cum a reusit sa se loveasca initial nici nu am crezut-o, dar cand am vazut ca se jeleste am sarit iute (eu aranjam hainutele in dulap si ea il plimba pe nedespartitul tate- cutu plus) cand ea saracuta cu sange in gurita, nu imi explic cum s-a putut lovi ca nu are in ce, a doua la masa nu are stare se ridica de la mine din brate si face ture pe coltar,eu ii trag toate vasele de langa ea pe partea opusa, ea capra da sa ridice piciorul pe masa sa se catere (ca e alpinista) masa fiind inalta in reuseste si ii aluneca celalat picior sub masa si isi sparge buza de masa in incercarea de a o prinde, si a treia isi trage cosul de baschet in cap (le-a cumparat buni la nepoti) ultima nu fu grava da se cam sperie (sper sa ii fie invatatura de minte ca m-am sa turat sa ii tot explic ce poate pati cu trasul ei de toate.

Gabita - intai de toate sanatate, mai ce cavaler are mama, multumim ca te-ai gandit si la noi si ai pus minunatii de peisaj sa ne clatim ochii.
Loreen - lasa prosti in pace tu bucurate de zgomotoa-sa "wich", ca nu o tine o vejnicie. Cat despre nopti sunt deacord.Eu stiu ca D-ul se ia in continuare, ai mei pepotei 1 an si 10 luni respectiv 4 ani si ceva i-au dar sub forma de pastile. Cat despre Ca la recomandarea dr-ului.
Sufletica - a mea sta iar la spalat dintisorii noi utilizam periuta de silicon ce se pune pe deget de la nededent cu pasta de dint din dotare ce nu e periculoasa in caz de inchitire, se gaseste sigur in farmacie.
Ruxel - mine ai mai scris, mai pai neinvatasei cu relatari super haioase cu printesele tale si acum cica nu ai ce sa nespune.
Olga T - multumim de urarile in avans, ce face Tony, cum va mai e?, sa aveti un concediu de vis, asa cum vi-l doriti. Hai, drum bun si sa veniti sanatosi.
Ada 74 - mai mami eu am calciu sirop pt. copii, nu stiu daca e acelasi pe care il ai tu, pe prospectul astuia zice ca la copii sub 3 ani se poate lua intre 2 si 5 lingurite / zi (o lingurita = 5 ml), cica in cazuri grave 5 lingurite, dar dr-ul cat ti-a zis?
Gabitrifan - imi pare rau sa aud ca suferi si eu am suferit si foarte tare pt. ca a mea fata de la 2 luni nu a mai vrut sa suga si m-am chinuit teribil inca 2 luni si o sapt, dupa care am renuntat.sa ai putere sa treci peste mometul asta greu de tot, bucurate de amintirea momentelor in care o avea-i la san si va priveati ochii in ochii.
Hai va las,ca poate apuc si eu 15 min de somn. Sa aveti o noapte linistita si o zi grozav de buna. la mamici si puiutici.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Maria Cristina si Robert Andrei...sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii si voi insiva de mare aaventura care incepeti sa o parcurgeti...

LA MULTI ANI Bianca si Catalin ...va asteptam sanatosi la startul in aventura...

Stefania vai de capul nostru...ce copii am putut face...macar a mea cade putin pe moale in picajele care le trage,ca avem ceva kile in plus...totusi ma bucur si nu ca uita repede durerea ,bine ca-si revin aproape instantaneu dupa niste pupaturi dar si rau ca ar trebui sa tina minte si data viitoare sa nu mai repete figura...
La un an si trei luni merg la vaccin cu ea si am sa o intreb atunci pe nebuna aia de dr,daca nu cumva uit,insa vitamina D3 am sa-i dau totusi pana atunci si calciu luna asta ca-mi bea putin lapte...mersi mult pentru informatie...

Anca drum bun spre casa sa va simtiti bine pe taram natal si asteptam cu drag vesti de la tine...ca esti o oaza de optimism adevarat...

Tdi am mai auzit chestia cu ulei de masline,dar oare ceea ce se gaseste la noi o fi cat de cat natural...?!
Cu antibioticul la fel am patit si eu,il luam si tot degeaba ca tot ma magarul contipat tuseam si stranutam...pana la urma atrecut de la sine...

Ada 5 ml de 2 ori pe zi...la Delia a declansat una din multiplele greve de foame...asa ca eu am luat vi-sol...sa vad ce patesc si cu asta...

Nelia eu pe aia mare nu am tuns-o deloc si avea niste paie pe post de fire de par,iar acuma are un par de-mi vine sa ma rad eu in cap de ciuda...des,ondulat si o culoare mama mama...ca daca o prind ca se vopseste o rad in cap...cred ca depinde de cu totul alti factori decat neparat de ras in cap...dar oricum Tudora est eca o bombonica asa tunsa...

Gabitrifan sanatate va dorim sa nu mai aveti reveniri la boala...

Si-acuma hai sa ma laud si eu ca de suntem majorete... a facut fii-mea la wc ...am sarit peste oala ca era perimata...Ieri i-am luat capac de wc ca nu gasisem o oala sa-mi placa si azi de dimineata dupa lapte am pus-o direct pep tron si am stat si am suportat picioare in cap de la ea,dar cu folos...sa dea domnu' sa-i tina obiceiul...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput