bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Stefan si Robert

Stefania Nicolae, copacul cu suzete e facut pentru copii care renunta la suzeta. Fiecare copil care renunta il da copacului, care acesta il pastreaza ca o jertfa chipurile... Si el stie ca la dat cuiva care va avea grija de ea si el e multumit ca nu a aruncat-o la gunoi. Si asa renunta la ea... E ingenioasa treaba... Acuma era mai multe cand ne-am dus...

O sa fac si eu un colaj cu Alex in Photoshop. Sa vedem ce-o iesi... Sau o merge mai bine in Corel... Sa vad ce timp am!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Stefan Robert! Sa fiti sanatosi si fericiti, puisori!
Chiar ca a trecut timpul!

Noi azi am fost la dermatologie - pentru ca i-au aparut Carinei pe pulpitza dreapta niste pete unde pielea pare uscata. Diagnosticul: dermatita atopica. Ne-a spus ca nu e ciupercuta (asa cum credeam), ci alergie. Acum am realizat ca aceste kestii i-au aparut cam dupa ce am schimbat servetelele umede (foloseam Nivea Sensitive si am trecut la Pampers).
M-a intrebat de alergii in familie - si Carina are si dintr-o parte si dintr-alta - si mi-a spus NU pentru abuz de sapun, clor (inalbitori), balsam de rufe, si servetele umede! Nu avem voie sa punem sintetic sau lana direct pe piele (macar asta o respectam si inainte!), iar la mancare NU albus, peste, mezeluri, conservanti, sucuri, piure (cred ca se refera la borcanele), nuci, alune, kiwi si iaurt de fructe.
Bref: trebuie sa tinem jurnal in fiecare zi cu ce ii dam sa manance, si peste doua saptamani mergem la control. Bine ca e doar atat!

Ca si medicamente: Zyrtec (antialergic), Elidel (crema), Fucidin (unguent) - compensate 100 %. Lipobase repair si Atoderm - necompensate.

Mikka, nu-mi dau seama daca ti-a raspuns cineva pana acum. Ce vroiam sa te intreb: nici macar decizia nu ti-a venit? Scrisorica de la Ministerul Muncii, in care iti zice daca se aproba sau nu alocatia? Du-te la Primaria de sector (unde ai depus cererea) cu numarul de inregistrare pe care ti l-au dat, si ia-i la rost! Nu se poate ca de atata vreme sa nu zica nici pis!

Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Stefan si Robert sa fiti sanatosi si fericiti!!!

ChrisDun- parerea mea e sa nu folosesti Elidel (crema)
am mai dat un link cred ca la parintii intreaba... dar uite am mai gasit acum rapid un link despre crema- s-a constatat ca e cancerigena
http://66.249.93.104/search?q=cache:Br7u_IaHlgkJ:www.medscape.com/viewarticle/521917+elidel&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=9

Eu pentru micuta mea am folosit elocom( crema)
Si tot parerea mea , ar tb sa vezi de la ce ii iese. De ex. micuta mea nu suporta lunile trecute morcovii(nici macar zeama in care au fiert) ca ii apareau imediat roseata aceea. Am eliminat morcovii si nu mai are nimic.Pediatra m a tot descusut cu ce am dato ca nu se mai vede deloc in locul rerspectiv

Elisor-chiar imi pare rau ca nu ne am putut intalni

monu- ai slabit tu cu acea reteta?? sunt curioasa daca a tinut cineva acea reteta si cat a dat jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

scuze vad ca n am dat linkul corect sper ca de data asta
http://66.249.93.104/search?q=cache:Br7u_IaHlgkJ:www.medscape.com/viewarticle/521917+elidel&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, eu nu am tinut regimul. eu aveam in memorie pc regimul cerut de adina.
Andutzy, la efort si pe mine ma cam doare burtica.

Acum am revenit si noi din parc. Era rupta de oboseala. A mancat ceva si a adormit in drum spre pat!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, durerile sunt in lateralele si imediat deasupra operatiei, unde a ramas ca un val de grasime, o galma, asa, doctorita a zis ca tesuturile se vor uniformiza in timp. Durerile nu sunt permanente, sunt mai mult ca niste intepatrui cand il iau pe dragos inbrate, cand sunt mai obosita, mai ales seara. Imi simt operatia dureroasa, ca sa zic asa. Nici eu nu stiu cum sa le descriu. Insa avand in vedere ceea ce-mi spui, cred din ce in ce maimult ca e ceva in neregula cu operatia mea.

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Imi vine sa plang nu alta...atata de urata i s-a facut buba lui Delia...si o mai si linge cu limba de-o intinde pe toata buza...
Azi pe-afara mi-am luat niste priviri de la unele cucoane care se simteau datoare sa comenteze vezi doamne am ars-o...pai chiar sunt tampite daca au putut gandi asta...
Am luat de la farmacie crema cu propolis,mi- adat cineva aloe si am si oximed de la Monu citire si sa vad ce naiba mai pot sa repar...clar ramane cicatrice...uitati-vawww.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060504&ctime=084327" target="_blank">aici ca sa va faceti o idee cat de cat...

Am gasit si coprocultoare si acuma astept productia ca pe ziua de azi nu a binevoit sa-mi serveasca nimic...dar din nici un domeniu,nici somn,nici cumintenie...de mancat a fost mai bine...daca si noaptea asta ma face harakiri io imi dau demisia pe cuvant de pionier si ma duc sa vand gogosi in piata...

Chrisdun la fel am fost patit eu cu Delia cu bubele,daca mai tii minte,insa neam daca mi-a zis dr . de vreo restrictie alimentara...doar de alergii m-a intrebat si aici a ramas in discutie subiectul si de pisici ca noi avem slava Domnului din belsug...si de atunci de cand i-am facut tratamentul,total diferit de al tau,probabil ca denumire a medicamentelor,ele fiind din aceeasi categorie( Claritin,Lamisil,Pimafucort,Avdantan Milk si spalat si uns cu Trixera de la Avene) nu am mai avut treaba desi a mancat la fel inclusiv capsuni...singura chestie care o are este o piele excesiv de uscata...

Mercedes eu am tinut regimul ala si mi s-a parut cel mai accesibil din cate am incercat pana la momentul actual...cu vita am avut eu oarece scandal pentru ca nu o suport,dar per ansamblu s-au dus vreo 8 kile...iar cu sarbatorile astea am pus la loc 1-2 maxim ca am abuzat din plin spre satisfactia orgasmica a papilelor mele gustative de tiramisuri si mufini de diverse feluri...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani Stefan si Robert

Loreen dar s-a lovit rau mititica, ca n-o lasi sa rupa cind face corjitza, ca sa nu-i ramina semn.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Stefan si Robert!. Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi.

Nu am mai intrat de ceva timp asa ca urez La multi ani si lui Nardi Gabriel, Lucas si Maria Cristina.. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume.

Mai am putin si plec in Romania si astept asta ca pe o mana cereasca. Din pacate nu ma pot aduna sa incep sa fac bagajele si pregatirile de plecare. Imi va trebui ceva timp sa-mi vindec ranile. Dar aici nu mai pot sa stau pentru moment. Simt ca ma sufoc in casa asta, in orasul asta, in tara asta.

Intre timp relatia noastra s-a mai asezat. Ce ne salveaza este ca am fost intotdeauna foarte buni prieteni si vad ca prietenia a ramas. Asa ca incercam sa ramanem impreuna bazandu-ne pe prietenia dintre noi. Nu va fi o relatie egala, pentru ca eu nu simt numai prietenie, dar sper sa mearga pentru binele Mayei. Imi este foarte teama insa sa nu ma raneasca din nou pentru ca nu cred ca ma voi mai putea ridica. Deocamdata suntem la faza de incercari, nu sunt sigura ca vom si reusi insa. Amandoi incercam sa uitam, dar de fapt nici unul dintre noi nu a uitat inca nimic. Nici el pe ea, nici eu ce mi-a facut. Trebuie timp pentru asta. Dar hai ca devin melancolica si pana una alta inchide Gabitza subiectul.

Ilinca (Tamar) cum a reactionat Adina la schimbarea de fus?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olguta din America sa ai grija de tine ca perioada de tranzitie este cea mai grea...si cea mai dureroasa...incearca sa accepti deocamdata prietenia lui si apoi sa incercati amandoi deopotriva sa va recuceriti unul pe altul...exact cum spui si tu ,timpul le va aseza pe toate la locul lor...si ceea ce nu a distrus pana acum sa va intareasca...

Daniela ce sa nu-si rupa ca biata coaja nu mijeste bine ca-i trage o limba si o rezolva...adica nu mai este...ca de-aia mi-e ciuda de locul cu pricina...o sa o mai oblojesc in somn cand biata buba are ragaz sa respire intre doua limbi...

Andutzy la fel cum spui tu despre cezariana ma durea pe mine operatia de fiere,facuta prin chirurgie clasica...facusem aderente plus ca nu am stat locului deloc si am fortat mult nota...si acum dupa 12 ani mai simt junghiuri in taietura la schimbarea de vreme si la efort de lunga durata...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput