bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI STEFAN SI ROBERT!
Sa cresteti mari si voinici. Sa aveti parte numai de bucurii si noroc in viata.

N-am mai scris nimic din lipsa de net. Asa de rau ma enerveaza firma asta cu cablu dar n-am ce face. Astia-i avem si cu astia defilam.

Ruxel intrebai de obiceiurile legate de motz. Sa-ti spun ce-am aflat eu de pe forum. Cica nasii imbraca copilul de la pampers pina la caciulita cu haine noi.Legi motzul cu fundita roz/bleu si nasa il taie. Am inteles ca exista obiceiul de a se pastra motzul cu funditza alaturi de o moneda de argint.Apoi pui pe o tava diferite obiecte si copilul isi alege 2-max3 lucruri care ar reprezenta ceea ce va face in viata. Nu stiu daca asa o fi dar astea-s obiceiurile. Am uitat sa-ti spun ca inainte de taiatul motzului se rupe turta de catre nasa. In functie de cat sunteti de apropiati de nasi poti sa-i oferi un cadou drept multumire ca i-a luat motzul copilului. Sper ca am fost cat de cat coerenta.
Lili, dar ce sperietura ai tras...Bine ca ai avut sange rece si nu te-ai pierdut cu firea. Mie de astea imi este cel mai frica.
Andutzy, mai ce oameni sa-ti fure telefonul.....Sa-l stapanesti sanatoasa pe cel nou.Cu cezariana si pe mine ma mai doare din cand in cand dar numai cand se schimba vremea sau cand ma loveste Dragos cu picioarele iar de picioare am parte mai toata ziua.
Monu, oxiurii sunt tot una cu giardia?
ChrisDun bafta la examen. Lasa ca mai putin si scapi
Lucas sa va traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.
Laura am vazut si filmuletul si pozele de la aniversare si pe cele cu bubita. sa va treaca repede si sa nu ramana cu semne.La filmulet Dragos n-a miscat si facea niste ochi mari de ziceai ca-i ies din orbite.
Vezi de ce nu-i placea fetei la olita....a trecut direct la wc. Fata mare ce mai...BRAVOOOOOOO

Fetelor am si eu un pitic pe creier. Cam cat mananca copiii vostri? Sper sa nu ma considerati nesimtita ca va intreb asta ( in conditiile in care stiu ca sunt si puiuti care vor sa fie fotomodele)

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI STEFAN SI ROBERT!

Sa fiti sanatosi, veseli si buni, sa cresteti mari si destepti!

Loreen, :(((((((((((((((( nu am cuvinte. Sa dea d-zeu sa nu ramana cicatrice. La Teodora se mai vede inca cicatrice pe obraz si am stresuir desi doctorita ma sigura ca va trece.

Olga, drum bun si sa ai putere. Poate se vor rezolva lucrurilein sensul in care iti doresti. Pup.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75012" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput