bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Stefan!La multi ani, Robert!Astazi e ziua baieteilor! Sa cresteti mari, sa fiti iubiti si fericiti!

Beatrice si Stefania, colajul e facut in Adobe Photoshop. Dar la repezeala, ca nu am stat sa potrivesc culorile pozelor. Nu stiu daca le-ati vazut pe celelalte puse in albumul nelia de la semnatura (primul).

Cornelia, mami de Agata si Tudora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Stefania Nicolae, esti norocoasa,zic eu,ca bb doarme pana la 3h/zi. A mea e fresh si alearga iar dupa 30min de somn. Si asta dimineata, deci iti dai seama cum sunt pana o culc. Si a mea scrasneste din dinti, nu mai doarme in patutul ei. Nu stiu daca iti ajuta ceea ce ti-am scris, dar eu una cand sunt ingrijorata de ceva si apoi citesc ca nu e singurul copil care face una-alta, ma mai linistesc.

Fran, au inceput nostalgiile? Tu iti mai amintesti bine perioada in care erai insarcinata? Eu ma simt de parca n-as fi fost niciodata. Oricat de intens as fi trait cele 9 luni, parca a trecut o vesnicie. Probabil ca si greutatile care apar cand cresti un copil se uita, altfel nu-mi explic cum au femeile taria de a o lua de la capat..

Apropos de asta, Andutzi, operatia mea nu mi-a dat nici la inceput, nici acum batai de cap si dureri. Ce fel de dureri ai?

poze cu papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

STEFAN si ROBERT Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.

THEODORA ANNA si ANTHONY sa cresteti mari !!! mai aveti putin pana la un an.

La noi e ok inca nu am luat zentel ca nu stiu exact concentratia 4 sau 2.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

mamicilor, acum cateva saptamani a postat una din voi dieta balerinelor. cea de 14 zile, parca, un fel de disociat. nu am salvat-o atunci si as vrea sa o tin de saptamana viitoare.am reusit sa dau jos 6kg. sambata merg la botezul nepoatei, dar de luni ...
ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Regim de slabire

1 zi orez fiert
2 zile macaroane (paste) fierte cu putin ulei
3 zile cartofi prajiti
2 zile carne de pui (fiarta sau gratar)
2 zile carne de vita
1 zi iaurt
2 zile mici
2 zile friptura de vita
2 zile ciorba de legume fara cartof
3 zile salata
1 zi tort

cred ca asta e. daca nu ....

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Robert! Sa iti traiasca frumuselul, mami si sa iti aduca multe bucurii!

Pupici si multumiri de urari tuturor. Sunt extrem de emotionata. Anul trecut, pe vremea asta cred ca ma crosetau si eram inca uimita ca am nascut. A trecut anul cu viteza luminii. Sunt fericita si nostalgica in acelasi timp dupa perioada asta minunata de bebe mic. Ma bazai !!!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

multumesc, monu!tooort, cartofi prajiti, mici, paste? l-a tinut cineva si a slabit? cat ati dat jos in cele 3 sapt? pot inlocui vita cu pui? eu nu mananc carne rosie. nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna fetele,intrucat am facut o pauza cam mare de scris sunt restanta la felicitat bebelusii care au trecut deja de 1 anisor,cu scuzele de rigoare le doresc multa sanatate si LA MULTI ANI .

Mariamunteanu ALEXANDER PAUL ,PHILIP CHRISTIAN
kitty_b ,PAUL
Nelia ,TUDORA
Yael, NARDI GABRIEL
2anke, LUCAS
Micorint, MARIA CRISTINA
alexadaniel2000 ROBERT_ANDREI

Si pentru ca astazi avem sarbatoriti pe STEFAN si ROBERT le transmit in direct LA MULTI ANI sa fiti sanatosi si mamicilor le transmit multa sanatate si sa se bucure din plin de minunile lor.

Noi suntem bine, am avut o perioada mai incarcata de diverse activitati,am sarit peste controlul de 11 luni vom merge la an.
Ne-au venit bunicii de peste hotare care nu isi cunoscusera inca nepotzica, s-au imprietenit foarte repede.
Eu am inceput demersurile ptr. rezolvarea durerilor de coloana ,am facut un examen RMN si am trait niste sentimente unice,de neinchipuit inainte,intr-un cuvant ptr. mine a fost groaznic.Nu intru in detalii ca sa nu va sperii.
Am citit mai pe sarite ca sa pot ajunge la zi.Eu tot ma gandesc sa aman "motul" pana peste un an cu vreo 2 luni si nu stiu daca fac bine,asi vrea sa-l fac cand ne vom muta la casa noua.
V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI STEFAN !

LA MULTI ANI ROBERT !

cu intarziere LA MULTI ANI si pentru puisorii NARDI GABRIEL, LUCAS, MARIA CRSITINA SI ROBERT ANDREI!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Na' daca tot am intrat, hai ca mai stau umpic ...desi am la treaba de nu-mi vad capul!
Andutzy - si eu am facut cezariana si acum la un an distanta inca nu e ok, ma doare cand se schimba vremea (dar altfel nu, ah, ba da: cand se urca Alyssa cu picioarele pe ea!) s-a lipit destul de urat, am portiuni unde arata ca un firisor de atza si portiuni cu cheloid, rosu si umflat, acolo ma deranjeaza si daca pun mana sau ma apasa lenjeria de corp. cica "la urmatoarea" se rezolva!

Loreen - uleiul de masline presat la rece e cel mai natural, pe masura ce il rafineaza isi pierde calitatile. uleiurile dublu rafinate care pe vremuri erau tare apreciate am inteles ca-s nocive, in afara de grasime nu le-a mai ramas nimic.

Am vazut poze si filmulete...absolut superbe!

Sa va zic cateva cuvinte de ALYSSA... cred ca i-au crescut o splendida pereche de cornitze ca altfel nu pot sa zic...n-am mai vazut in viata mea un copil mai neastamparat si mai obraznic! m-a terminat efectiv si din toate punctele de vedere, face o boacana pe secunda, misuna peste tot si extermina tot ce prinde, face mofturi la mancare, la somn, la plimbare, ca s-o schimb trebuie sa ma lupt efectiv cu ea si sfarseste intotdeauna cu urlete si lacrimi de crocodil! vrea sa stea numai pe gresie si desculta, a reusit performanta sa-si dea jos toti ciorapii si papucii, trage de ei pana unul cedeaza. se catzara peste tot, vine in 4 labute miorlaind dupa mine si ma trage de pantaloni, de cateva ori mi i-a tras jos noroc ca nu n-aveam musafiri sau ceva (norocul lor!). daca o pun in carutz vrea afara, cand e afara se catara sa se urce in carutz...la fel cu patul ei, al nostru, scaunele de masa de masina si de care-or mai fi. pe langa astea negative a facut si multe progrese pozitive: in sfarsit face "bravo" singura, umbla singurica daca o sprijinim sau se sprijina ea de mobile, ne imita la gesturi si vorbe, se joaca cu cuburile si reuseste sa le puna la locul lor pe suport, papa singura bucatele de paine sau mancare, a invatat sa se aseze fara sa-si faca si cucuie la dovlecel...ce mai, am fata mare!

hai ce urla de-mi strica bunatate de urechi abia reparate de o saptamana de antibiotice...sper sa mai intru deseara!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput