bebelusi de mai-iunie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am revenit de pe carari si incerc sa va scriu un mesaj. cam greu pt ca-mi lipsesc 3 taste. mi-a scos ema si tab-ul, asta asa, ca sa ma chinui si mai mult sa las spatiu intre cuvinte.
cred ca sunt prima care-si lasa copilul sa doarma singur in patul mare, dar n-am ce face.cum o pun in patut, cum urla. va dati seama ca eu noaptea dorm cu babylink-ul la ureche si tresar la orice zgomot..am pus perne pe marginea patului,perne pe jos, patul mare e lipit de perete,iar la picioare este patutul de lemn.dar tot poate sa cada pe partea libera.pana acum nu s-au intamplat accidente,dar sa va zic ca de cand adoarme ema pana vine mihai eu nu merg la toaleta?:) nu pot pt ca n-am babyphone ci babylink ce stain priza la ea si la mine,iar in baie nu este priza.azi cand m-am intors de la cursuri ,pe la 21:30, ema nu dormea.ea intotdeauna la 20:00doarme. n-a vrut pt ca mama incerca sa o culce in patutul ei. cand am ajuns acasa,mama echipata de plecare ca sa coboare la taxiul cu care venisem eu, ema in patutul ei m-a vazut si a inceput sa se tanguiasca:"mamammamamimimamamimi".bineinteles ca am pus-o in patul mare si in 3 minute dormea. am inchis usa,am bagat aparatul in priza,iar acum il astept pe mihai de la munca....ca sa pot sa fac si eu una-alta..

azi a cazut zdravan pe parchet si s-a lovit la obraz.s-a ridicat si a luat-o din loc.pe covor toate bune, dar a ajuns la parchet si a alunecat. a plans de numa'.sper sa uite pana maine...

noapte blanda si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Babygirl, nu esti prima! Adica esti prima, dar nu esti singura! De trei zile, Tudora doarme in patul mare la prinz, pentru ca in alta parte nu vrea. Noaptea o doarme jumatate in patut si jumatate in patul mare, este adevarat cu mine linga ea. Dar ziua nu pot sa stau linga ea, ca eu abia astept sa adoarma ca sa mai fac cite ceva prin casa... sau sa stau la calculator, ca astazi! I-am pus perne, o mai urmaresc din cind in cind... Ieri eram la baie si la un moment dat aud lipa-lipa pe parchet. Am zis ca nu-i adevarat. Se trezise, s-a dat jos din pat singura si venea sa ma caute: ma-ma! Ieri am realizat pentru prima oara ca mai am o fetita mare! Nu mai e asa de mica cum o vad eu! Si, pentru ca m-am pirit ca am stat la calculator, neavind nici un chef de treaba, ia uitati-va voi www.dropshots.com/day.php?userid=99684&cdate=20060503&ctime=135620/" target="_blank">aici sa vedeti ce a facut mami pentru fetita mare!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care au implinit 1 anisor.
Eu nu prea am timp sa intru pe net,sint foarte ocupata cu ai mei copilasi.Cris e foarte prapadit,numai boacane face.Ma bucur ca a venit si la noi caldura si putem sta in gradina.Abia mai am timp de mine.Deabia dupa ce ii culc mai reusesc sa ma ocup si de mine,sa mai merg la sala.

Va pup pe toate

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La Multi Ani Maria Cristina si Robert Andrei!

Loreen ce bine-i shade Deliei pe tron si ce streaptes face, mama-mama, ce mai, se vede ca are mama fata mare...
Lucas felicitari pentru verishorul lui Matei, sa traiasca, sa creasca mare si voinic si sa faca amindoi multe pozne...

Nelia frumos tablousul, e greu de facut, ca mi-ar place si mie pentru Isa, dar sint aeriana rau in materie de computatoare

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, m-ai spart cu colajul asta... E mortal. In ce program l-ai facut? Cam asa vreau sa fac sa le dau nasilor lui Alex. Sa vedem ce o sa iasa. Sa-mi ziic numai cu ce l-ai facut!

Eu reteta am luat-o din revista Practic in bucatarie, cred ca este acelasi si site-ul, nu?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai m-ati omorat cu cus-cus-ul asta si intrebai la arab si nici urma de el. Puneti o poza sa-l vad cum arata ca habar n-am ce-i ala. Mi-a zis individul ca ar fi ceva indian... hm!

Astazi am fost in parc cu Alex la nisip si am facut si pozulici.

ALEX IN PARC

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara tuturor! Azi am avut o zi super agitata, abia stiu cum ma mai cheama. Una peste alta am fost azi la gineco, dar era o coada ca la balamuc asa ca m-am multumit sa intru doar sa-i dau cadoul de pasti, fara consult. Am intrebat-o in treacat daca e normal sa ma doara deasupra operatiei, partea care a fost multa vreme amortita. Ea zice ca e normal daca dragos e asa greu si il iau mereu in brate, nu mai vorbesc ca zilnic de vreo 2 ori pe zi urc si cobor un carucior de vreo 15-20kg...
FETELE CU CEZARIANA, pa voi va doare/inteapa operatia sau in zona ei? Si nu ma refer acum la durerile de schimbare de vreme... asa, in general.
Cu ocazia asta am vb si de bebe2, a zis ca asa cum l-am gandit noi, sa raman adica pe la toamna e perfect ca se fac 2 ani intre cezariene. Oricum vreau sa mai merg la un control la ea pana intr-o noua sarcina sa vada nu doar ca o parere daca e totul ok cu burta mea, sincer mi-e teama de vreo hernie sau ruptura de operatie pe acolo...asa sunt eu, mai panicoasa!

Mi-am luat telefon, nu am avut incotro si m-am zgarmat de vreo 4,5 mil si acum sa vedem asta cat mai tine. Sper sa faca poze tot asa frumoase ca celalalt, ca toate pozele pe care le-ati vazut voi cu noi cu ala erau facute si ala era mai simplut ca performante ca asta.

Hai ca mai lungesc mult, va pupam, noapte buna, sa ne tineti maine pumnii la intalnirea cu nenea pediatrul!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete!

La multi ani Stefan sa cresti mare sanatos, sa ai parte de multe realizari in viata si sa faci multe bucurii parintilor. Mamico sa-ti traiasca voinicelul si impreuna cu Maria sa va bucure vita, felicitari pt. realizarile marete.

La multi ani Robert sa cresti mare sanatos, sa ai parte de multe realizari in viatasi sa iti bucuri parintii. Felicitari mamico.

Theodora si Tony sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti si norocosi.

Mai fete nu stiu ca are zgatia dar clar ceva se intampla, si azinoapte s-a trezit la 2 si cateva minute dar a adormit la 3 si pe urma s-a trezit la 5 si jumatate cand nu a mai vrut in patut cu nici un chip. Maine il sun pe dr. i-am schimbat si ora de dat Fe si cerealele (care pana acum a lichidat 3/4 din cut si nu a avut nimic) nu stiu ce sa mai schimb, ziua nu doarme decat cel mult 2 ore maxim 3, deja sunt chiauna. Vis-a-vis de scrajnit din dinti si ea o face. Mai fete am constata si eu azi afara ca nici ea nu se poate ridica de jos, dupa ce vade, cred ca e din cauza incaltarilor, eu in casa nu o tin incaltata si nu are nici o problema in a se ridica fara sprijin. Am pus poze cum dorm copii "cuminti" la 2 noapteaaici si aici si am buzita spartaam mai pus ceva poze sunt primele 15 care se vad din albumul asta pt. cine are timp si chef.

Elisooor
Monu - sanatate sa treaca repede la fata, si m-ati convins sa repet analiza ca au recut ceva luni si atunci nu bananaia pe jos,.Multumim. De un de ati luat cus cus-ul nu am gasit in cora (de unde am achizitionat 3 bady-ute super ieftine 7 ron buc si bunute).
Lucas - sa va traiasca nepotelul (verisorul) sa fie sanatos incontinuare si sa creasca mare si voios, multumesc pt. portia de lacrimi de bucurie.
Tina - daca ar fi asa as sti ce sa-i scot din alimentatie.
Loreen - pupa mama de bulanici de stripteoza (cum so scrie?), pt. kk la wc, dar e super mistocut colacul. pe nasuc si buzita , sa nu fie chiar asa nasol, baneocin unguent ai incercat?
Chris - tinem pumni la examen, dar ce examen, daca nu sunt indiscreta sau pur si simplu idioata si nu am retinut cand ai scris, bafata.
Nelia - super colajul vreau si eu, in ce cu ce?
Andutzy - tinem pumni pt. maine si felicitari pt. decizia bb 2. sanatate la burtica.
Bea - mai dar ce flacau mare, cu fetele ai, care e treaba cu copacul suzelor?

Mai fete eu vreau sa slabesc si voi va-ti pus cu toatele pe facut briose?

Sa aveti o noapte linistita si o zi minunata cu soare si caldura, ca m-am saturat de frig.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI STEFAN ! Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte numai de bucurii in viata si sa la imparti cu mami, Maria, tati, buni...
Deci cam asta a fost...acum un an am intrat sa o felicit pe Cornelia si am fugit sa termin de facut bagajul de spital. A fost ultimul meu mesaj de "graviduta". Un an... ? Habar nu am cand a trecut...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Stefan],baiatul cu parul balai,sa fi sanatos,sa ai noroc,sa te iubeasca fetele dar si tu pe ele,sa ramai la fel de dragalas si sa aduci in viata parintilor si surioarei tale un aer de fericire...

LA MULTI ANI Robert sa primesti in dar de ziua ta un sac plin cu putin din fiecare,dar sa fii sanatos,plin de noroc...

LA MULTI ANI Theodora Anna si Anthony ...va asteptam cu drag la marea aniversare...

Eu sunt obosita moarta,plina de nervi nervosi rau,satula sinici eu nu mai stiu cum...Aseara mi-a servit-o Delia din plin si cu multa pasiune incapand cu orele 12 si culminand cu 3 nopatea cand am luat-o in pat la mine macar sa dorm si eu ce-a mai ramas din noapte...
ca oricum la 6.30 a fost gata de atac...acuma i se lipesc ochii de somn...
Nu am gasit nici cutii pentru analizat rahatii,mai caut si azi...
In schimb rana de la buza a facut crusta de puroi si sigur ramane cu cicatrice ...si vai ce frumos o sa-i sada exact deasupra buzei...

Am vazut pe Bumbu si pup buzita sparta ca tare frumoasa mai este fata,am vazut si Alex cum se joaca in parc si e flacau mare de-acuma,mi-a placut tare si colajul tau Nelia ...e greu de facut?!Ca m-ar bate gandul si pe mine...

Stefania nu am incerat ca nu am in casa cand ies acuma trebuie neaparat sa-i iau ceva sa-i mai diminuez urmarile...este rana urata,cam cum avea Bumbu pe obraj...poate reusesc sa-i fac o poza sa vezi...
P.S. daca stiam ca nu dormi iti tineam companie azi noapte

Andutzy sa stapanesti achizitia sanatoasa...

N aca de draci ce-am pe mine am ars bunatate de ghebe ...si-mi ploua in gura dupa ele...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput