The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Mada spune:
Lilia si Andora am vazut pozele voastre, sunt niste dulci fetitele,
ce scumpa e Amelia cu copanul in mana...
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danina/danina.jpg)
danina spune:
Din pacate Didiuta inca mai face febra de aceea azi am fost cu ea la Victor Babes la un infectionist sa vedem natura adenopatiilor, alergia si ficatelul.I-a luat din nou analize, a fost ingrozitor ca nu ii gaseau vena si am crezut ca si lesina acolo si eu pe langa ea. Ieri Dr Stanciu ne-a dat ceva tratament dar pt covalescenta si nimic mai mult era aglomeratie la el de m-am speriat. As fi preferat in alta parte dar asta e... Acum asteptam analizele care iaes unele in 5 zile altele in 10 si monitorizata febra.
Georgi si eu mi-as fi dorit sa o las pe Dia la aer curat insa dupa toate astea am zis ca nu ma mai despart de ea de frica binenteles. Dar daca e si aproape acum e cel mai bine pt pitic.
Danyce cu intarziere condoleante pt unchiul tau.Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
nature spune:
Neata, numai vesti triste, sper sa vina si vremuri mai frumoase....
Dimi m-am uitat si eu pe alte pagini ale forum-ului ( deobicei nu apuc sa fac asta) si am vazut ca pe 1 iunie se implinesc 5 ani de desprecopii.com, fetele tot incercau sa organizeze ceva....inca nu e nimic stabilit, dar ma gandeam ca ar fi o ocazie sa ne intalnim macar noi, ce ziceti? 1 iunie pica intr-o joi, dar ne-am putea vedea sambata, pe 3 iunie.Macar cele din Bucuresti? In Herastrau? Astept pareri. Si ne facem tricouri cu numele de cod! Si sepcute pt. pitici! ( ideea nu-mi apartine, dar mi-a placut).
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
andora spune:
Dsnyce condoleante pt unchiuletul tau, ai grija de tine..... nu vreau sa ma gandesc la ce simte mamica ta acum. Pup dulce!
Danina.. offf eu n-am trecut niciodata prin asa ceva, va doresc sa nu mai treceti nici voi niciodata. Didiuta scumpica sa se faca bine si sa te linistesti cat mai repejor
Ania pup
Pufy acum esti oare pe drum? Asteptam diseara vestea ca bebe e in grafic si ca mamica a facut cu bine fata drumului
Geo Dami o sa fie bine, asta conteaza, uita-te la Alexutul Ionellei ce bine ii merge la aer curat, luase parca aproape 1kg peluna...... eu cand am plecat la munte we rtecut am bocit o groaza cand m-am despartit de gogo... cred ca n-avem leac, ce sa-i faci
Nature eu vinin Herastrau, o sa mai intru la subiectul cu pricina ca am lipsit de acolo si nu mai stiu noutatile...
Uitam ca desteapta....
LA MULTI ANI MOSS!!!!
Inchei momentan..... pupici pt mamici si .. iar uitam....
Felicitari Ellen pt nepotel si Danyce pt cumnata!
Si multumesc mult de tot pt aprecieri tuturor celor care au vazut pozicile noastre
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI MOSS!!!
Mada, multumesc de intrebare, Ioana merge foarte bine cu scoala doar ca acum este un pic cam trista ca nu mai este ea aceea care sa stea toata vara la munte.
In ceea ce-l priveste pe Damian, nu-mi fac deloc griji, stiu ca o sa fie foarte bine, si Ioana mergea cu ai mei in acelasi loc de la 1 an si 5 luni pana vara trecuta inclusiv dar e normal sa ma smiorcai ca pleaca si culmea e ca si el simte pentru ca de cateva zile a devenit exagerat de mamos si dependent de mine.
danyce spune:
Fetelor, va multumesc tuturor ca-mi sunteti alaturi.
Azi am urmat sfatul sotului si am iesit cu Alma si cu soacra toata ziua.Biata soacra-mea m-a tratat ca pe un copil,m-a plimbat peste tot, pana si inghetata mi-a cumparat numai sa ma simt mai bine.Momentul socului l-am depasit putin, dar acum parca sunt amortita.Nu e usor deloc.
De maine vine matusa sotului sa petreaca cateva zile cu noi si sa ma ajute sa ma reculeg, sa aiba grija de Alma pt ca eu sa am mai mult timp de mine si de alte activitati.
Ioana, asteptam vesti bune de la eco!
Geo, sunt convinsa ca Dami va avea o minivacanta de vis alaturi de bunici.Iti tin pumnii sa rezisti dorului de copilas
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Veste mare!!!!! O sa avem un !
!Sanatos speram
.....ca pana acum e crescut bine(vorba doctorului
)!!!!!
Pupici si revin maine dupa ce dorm un pic(acul am ajuns de la Cluj!
Ioana(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
anneoprea spune:
Felicitari Pufymic! Sa fie voinic si sanatos! Alesio e un norocos - are tovaras de joaca!
Eu mi-am dorit la sarcina asta o surioara pentru Evan. La eco de 12 sapt insa mi-au zis ca o sa fie tot baietel...Sa vedem acum daca se va confirma ecografia!
mina spune:
Salut
zabovesc si eu o clipa sa va salut, cam rar in ultima vreme ca nu mai am timp de nici un fel.
Danina, sper sa afli ce e cu micuta si sa se faca bine repede. Tie iti doresc multa rabdare si tarie.
Mada, cu intarziere si multe scuze iti spun si eu La multi ani, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
Danyce, condoleante.
Lilia, ma bucur mult pentru micuta ta. Pupici de la noi.
Pufy, asadar are mama doi baieti cu tati trei. Hihi, felicitari!
despre noi numai de bine, de sarbatori am fost la bunici la buzau, o tura rapida ca am terminat cu salonu abia pe 22. Insa am organizat de 1 mai un we prelungit cu stat la tzara si pescuit si bantuit prin curte. Chiar ne=am odihnit, tati a pescuit iar vizigotu parca e facut la coada vacii nu la maternitate in centru capitalei oameni buni. Sensu lu viata lui ratzele si gastele ....iar pisicile...cred ca acu is la sanatoriu de la atata amor de vizigot. Cum le prindea cum se urca pe ele scotzand niste triluri ce esprimau fara doar si poate dragostea lui suprema. M-a terminat. La 6 dadea trezirea, max la 6 juma biberonu, iar la 7 cel tarziu inspectam ratzele. Jale ce frig am indurat eu zilele alea. Bine macar ca au fost zile insorite si spre pranz s-a incalzit.
cam atat despre noi, sper sa pun si cateva poze azi. Am sa revin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Danina Sper ca e bine acum.
Danyce condoleante!
Anielas multa putere bunicii tale si voua
Nature citeam despre intalneala DC ca ar fi duminica, pe 4 iunie, in Herastrau, posibil pe insula copiilor.
Subiectu este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72886" target="_blank">aici, pt. cine vrea sa citeasca...
Pufymic felicitari. Sa ai un baietel sanatos.
Am citit mai pe sarite... am vazut ca mai sunt niste mamici noi. Daca nu sunt trecute pe lista le pot trece eu, dar sa-mi spuneti ce si cum... eu n-am cand sa ma ma uit inapoi. si bun venit cu ocazia asta.
Noi sunte bine... si-a schimbat mandra programul de somn. Inainte dormea dupa ce bea lapele dimineata, pana pe la 11-12, apoi mai dormea o tura pe la 5 dupa-amiaza, pana pe la 7. Acum doarme doar la pranz de la 12 pana la 16 cel tarziu. Asa ca s-a terminat distractia... trebuie sa stau dupa fundul ei, ca altfel urla ca nu este bagat in seama. Si ca sa scap iesim afara dimineata, o obosesc bine, ii dau sa pape si doarme sigur, iar seara este treba lu' tac'su sau lu' masa'mare sa o scoata afara...
Ieri am fost in vizita la gradinita unde lucreaza bunica si a fost foarte incantata, la fel si copiii de acolo. A papat la masa cu ei... i-am dat eu, dar a stat linitita pe scaunel. O sa incep sa o ma duc pe acolo, sa se familiarizeze cu locul... iar peste un an, pe la 2 ani jumate (sau cand o stii sa ceara la wc si sa pape singura) la gradinita cu ea. La cresa avem interdictie de la pediatru
Cam astea sunt noutaile de la noi. si o zi frumoasa
![](zana.gif)