The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pufy, felicitari!!!! Asteptam detalii!!

Fetelor, as vrea sa deschid un subiect de care mi-am amintit citind o alta pagina din forum, ma gandeam sa impart cu voi gandurile mele.Sper sa nu va bat la cap.

Fiecare angajat poate redirectiona 2% din impozitul pe venituri catre o fundatie non-profit.Adica noua ni se opresc automat bani din salariu, bani care se duc catre Stat, si din acestia noi putem sa spunem catre ce fundatie sa se duca 2%.Pentru noi nu e nici un cost suplimentar, ideea e ca putem astfel contribui activ la diverse proiecte sociale.

Ei, pt. ca eu lucrez de 9 ani intr-o firma care are de 9 ani o fundatie umanitara, pentru ca stiu unde se duc banii, m-am gandit sa va impartasesc si voua ceea ce stiu.Fundatia functioneaza asa: fiecare angajat doneaza ( bineinteles, daca vrea) o suma de bani, lunar, iar suma finala stransa de la angajati este dublata de companie.Scopul principal al fundatiei este prevenirea institutionalizarii copiilor ( evitarea abandonului familial), asa ca ajutam mai multe centre maternale, avem proiecte si cu case de copii si cu case de batrani ( masa pe roti). Daca va ganditi sa redirectionati 2% din impozitul pe veniturile voastre catre o fundatie, si daca vreti mai multe detalii despre aceasta pe care o cunosc eu, dati-mi un semn si va dau mai multe detalii + link pe net unde sa cititi ce facem noi.

Sper sa nu va fi suparat, ma gandeam insa ca poate nu toata lumea stie de cei 2% sau nu stie o fundatie anume...Chiar putem schimba ceva in bine pentru niste copii cu probleme...Si inca ceva: termenul imita impus de Stat, pana la care se poate face aceasta redirectionare de impozit, este 10 mai...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pufy, felicitari! E cel mai frumos cadou pe care il puteati face lui Alesio!

Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

FELICITARI ALESIO PT FRATIOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!

Nu pot sta acum dar cand am vazut vestea nu m-am putut abtine.... fug si scuzati grabaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FELICITARI IOANA!

pt Alesio si fratiorul lui

fetelor si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ne bucuram sa auzim ca bebe din burtica e bine, Ioana. Wow, mamica de 2 baietei. Clar ca o sa-ti mentii silueta.Pupici burticii si lui Alesio.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Pupiciiii pentru baietel Ioana, sa dea Domnul sa fie sanatos si va bucurati de ei pana la adanci batraneti!
Dana, off ce trebuie sa mai fie in sufletul tau!

Eu am umblat azi sa-mi fac lichidarea la vechiul loc de munca, mai am si maine de facut niste drumuri.

Ilinca misuna pe aici, ii fura lu ta-su telecomanda hihhi

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ioana felicitari pt baietel sa fie sanatos.

Nature eu as fi interesata si as vrea sa stiu daca se poate din profitul firmei?

Dia e relativ mai bine acum va multumesc pt gandurile buneavem o parte din analize asteptam interpretarea insa a inceput sa pape de ma sperie, sa nu o laud cine stie..

Acum cu ea simt ca mergem spre bine insa vreau sa va povestesc ce am vazut la sectia de pediatrie a spitalului din Piatra Neamt. Am acolo o prietena din copilarie care este asintenta medicala si fiind in reanimare langa salonul nostru din prima zi era un baietel cam de 4 luni am zis eu dar el avea de fapt 10 care mi s-a parut mie ciudat ca nu sta nimeni cu el asa ca am intrebat ce e cu el, saracul era abandonat si bolnav insa am aflat ca nu e singurul ca sus la et 3 mai sunt alti 23 de copii atunci am izbucnit in plans si m-am intrebat cum poate o mama sa isi lase copilul asa ca eu una sufar numai cat scanceste. Prietena asata m-a invitat sus sa ii vad ce dragalasi sunt si bine ingrijiti asa ca am urcat si am venit si mai bocita la cat de impresionata am fost. Am vazut acolo niste ingeri care mai de care mai frumos, care plangeau care radeau si sunt in grija unei singure asistente + o infirmiera. Ce pot sa va zic o curatenie si toti imbracati curat cu hainute un pic uzate insa spalti si aranjati cum nici acasa la mamele lor nu ar fi, insa am aflat ca nu mai au hainute, ca daca pana ceva timp in urma ii mai sponsoriza o firma acum nu mai aveau pe nimeni. Eu una pe loc m-am decis sa dau hainutele Dianei care iau ramas mici cel putin pe cele pe care le dusesem acolo la Piatra sa le fie de folos chiar am si imbracat o fetita pe loc care avea doar 26 de zile emotiile au fost pe masura si inima implinita am zis ca mai mare pomana nu exista.
Acum nu stiu ce sa zic eu o sa incerc sa cumpar si de la bazar unele lucrusoare pt ei dar daca si voi aveti hainute care nu credeti ca v-ar mai fi de folos si chiar daca sunt uzate, murdare sau un pic rupte nu conteaza vorba asitentei ca le mai carpesc ele ar fi de mare ajutor in special cele de interior. Daca cineva vrea sa trimita eu le strang cu draga inima copiii sunt toti pana intru-un an si o sa fac si cateva poze cu ei atunci nu am putut insa o sa pun una cu cea mica pe care am imbracat-o eu. Orice lucru e bine venit nu au nevoie de bani sau altceva doar de hainute. Eu astept cu bratele deschise .....

Sper ca pot sa scriu asta si sa nu se interpreteze gresit daca nu se poate nu ma supar daca mesajul v-a fi sters.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana felicitari pentru baietelul nr. 2!

Sti ce-a zis prietena mea cand a aflat ca bb 2 e tot baiat (a facut al doilea copil in speranta ca o sa aiba si ea o fetita)? - "ei lasa, ca-i mai bine, pot folosi lucrurile celui mare, pot sa-i culc in aceeasi camera cand or fi mai mari si or sa fie tovarasi de joaca!"

Danina am bucur ca-i mai bine Didiuta. Pe mine ma intereseaza treaba cu hainutele, deja am dat o parte din hainele Ioanei dar mai am ... Cum facem sa ti le trimit?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Raluca noi suntem fericiti indiferent de sexul lui bb numai sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!

Danina multa sanatate Didiutei tale!M-au cam trecut fiorii cand am citit prin ce ati trecut!

Am pus cateva poze noi cu Alesio in albumul de pe Yahoo!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Cam slaba activitate pe aici azi. Sa fie vremea frumoasa combinata cu numarul tot mai mare de mamici intoarse la serviciu?

Ioana faaaaaine pozele.
Io v-am promis ceva poze si nu m-am tinut de cuvant. Insa din motive independente de vointa mea pt ca pe compu de la birou nu mere webshotsu. Asa ca poate in we de acasa, de m-or lasa baietii mei vorba cantecului niste derbedei.

Anunt si eu cu usurarea iesirea unui canin de jos care taaare ne=a mai chinuit. In rest vizigotu a devenit asa un model de rasfat de cred ca sar gradinita si il dau direct la scoala militara. Ca asta face el acu cu ma-sa mare, militarie. Numa seara cand se urca in brate la mine si la tac-su si ne duce obligat fortat sa stam toti 3 in patu mare din dormitor imi vine sa il mananc de drag.Pasiunea lui mai noua sau mai veche pt curatenie a atins cote ne-banuite: de saptamana trecuta jucariile preferate sunt matura si o perie de aia de adunat firimiturile de pe masa. Si chiar aduna de pe mocheta cu ea.

ei, m-am intins ca de obicei, va las si va doresc we placut si odihnitor.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput