IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Prezent ingeras!

ca de obicei hiiii???

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Mai fetelor am scris pe la timisoarence asa ca sa nu dati cu ca va copiez din rindurile de acolo nu de alta da nu-i frumos sa va trimit la altforum ca sa cititi.
Azi toata ziua am prin casa. Am facut curatenie generala baie, camere, bucatarie, sters geamuri, aranjat minutios toate jucarille. Si daca ati fi vazut ce era azi la ora 21h la fete in camera .
Pe la ora 17 a venit pe la noi un coleg de-al ei de gradinita. Noi ne-am intins la vorba ei s-au jucat in camera lor . Intre timp au mai venit niste prieteni basarabeni pe la noi. Primii au plecat pe la ora 19, in camera fetelor nu aveai loc pe jos sa pui jumatate de picior darami-te sa indraznesti sa calci cu toata talpa! Ceilalti au plecat la ora 21h. Asa ca am reusit sa le culc pe fete abia pe la ora 22h dupa ce am strins cit de cit la ele in camera.

In plus nu am mai avut timp de scris si fiidca de doua zile incoace toate serile mi le petrec cautind pe internet unde sa mergem in concediu.
As fi vrut in Spania dar statul francez ne plateste 85% dintr-o vacanta in Franta deci daca vrem sa profitam trebuie sa mergem in Franta.Da , va dati seama daca esti familie (cu minim doi copii) si nu depasesti un anumit barem de venituri ti se plateste 85% dintr-o vacanta pe an (in limita a 500 de euro). Asa ca, (ca sa impac si capra si varza) am ales sa plecam intr-o statiune de pe granita cu Spania ca sa putem sa mergem sa vedem si Barcelona.

Deocamdata oscilez intrewww.grandbleu.fr/site_fr/jardins_neptune.html" target="_blank">asta
si www.location-vacances-residences.com/location-vacances-france/location-pyrenees-mediterranee/location-cerbere.htm" target="_blank">asta

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Buna dimineata.

am eu nevoie sa ma trezesc

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai neatza si de la mine (ca-i aproape amiaz:)

dia ce fain de voi ca sunteti sponsorizati pt concediu:)

Uite ca am ajuns si noi romanii sa ne facem concediul in strainatate ca e mai ieftin decat la noi.
Cel putin la mare, sa nu mai aud de Marea Neagra

la toate ca nu ma lasa Sara sa scriu :(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!
Acum am ajuns cu Dany acasa,mai am putin si-i termin mancarea,apoi,lectii si plecam la un vernisaj.
Flavia,nici mie nu-mi place la Marea Neagra,anul trecut am fost in Italia,anul asta inca nu ne-am hotarat ce facem.
Dia,super fain de voi,eu una as alege a doua locatie,e si mare si munte si aproape de Spania,la prima mi-a placut muuult rezidenta,seamana mult cu cea in care am stat noi in Italia.
Ingerash,pe 10 Mai era,se poate sa fi incutcat eu datele,nu m-as mira.Tre sa ma uit in arhiva de mess.Nu-i nimic,lasa ca mai avem cantari,din pacate pt. mine,asa ca o sa te anunt.

Fetelor,fug la bucatarie,mai intru deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Azi am primit rezultatele de la analizele hormonale si sint cam daramata, ca au iesit mici, adica nu am ovulatie, asa ca pot astepta eu mult si bine bb. Am un sot tare dulce, ca ma incurajeaza si acum ma simt mult mai bine. Am primit tablete si sper sa fie tot ok. In rest e cald, la lucru e tot ok, asa ca in mare imi merge bine.

Flavia, mersi de lauda, da nu mi se urca la cap lauda, ca aud asta mai des. Sa stii insa ca nu dau tot timpul peste oameni buni, ci unii se folosesc de bunatatea mea, asa ca nu e chiar bine sa fie cineva cum sint eu. Dar eu sint asa cum sint si nu ma pot schimba, ceea ce lumea buna stie sa aprecieze. Eu chiar ma bucur ca am dat peste voi, ca sinteti toate simpatice si mi-ati devenit dragi
Nu stim inca exact cind venim, probabil in iulie, as veni si pe la tine, dar nu stam mult in Timisoara, ca nu avem decit o saptamana concediu, iar 2 zile sintem pe drum. Asa ca alta data, cind vom sta mai mult in .ro, trecem si prin Klausenburg (Cluj).

Ingerash, iti motivam absentele si nu te uitam. Spor la invatat si ai grija de tine.

Angy, nu is chiar atenta la detalii, dar probabil asta mi se trage de la lucru, ca si acolo trebuie sa fiu cu ochii-n patru. Sa ne mai scrii de concertele pe care le sustin copii, eu sint interesata.

Dia, fetitele tale sint totale, asa e cind se joaca si daca au multe jucarii. Sa ma fi vazut voi pe mine, anul trecut inainte de examene, aveam cursurile impartite in toata camera, nici la mine in birou nu puteai calca.
Bine ca fetele stiu sa se joace, ca eu vad aici la copii, ca le lipseste fantezia si nu sint in stare sa se joace singuri o perioada de timp. Ma crucesc cind vad emisiuni la TV cu Nanny, ce fac copii si cum se comporta cu parintii.

Referitor la concediu si eu as opta ptr a doua locatie. Pe mine ma atrage Austria mult, dar urmatorul concediu il facem in Italia, ca Timisoara nu se pune, ca doar acolo sint in 2. Heimat (patria a doua).

Toria, cum e vremea la voi? La noi e soare si cald. Trimit si spre voi o raza de soare.

Viorela si Deya

O seara placuta la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Iar eu, acum vad ce caracter la scris am ales,
Revin maine,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

nu am mai scris
pentru ca netul meu e ff praf
sunt si foarte racita a scuzati dak scriu gresti
saptamana viitoare sambata plec in belgia
angy si ingerash am rezolvat de dormit o sa stau undeva langa sala olimpia:))sper sa iasa totul bine
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

am scris un mesaj de-un kilometru pt. Him si mi-a disparut de pe monitor,am dat "back",dar pierdut a fost si nu stiu de ce.
Asa ca revin maine,va pup,Him,nu te stresa o sa fie bine,Dia stiu cum e cu jucariile,Flavia,nu-ti zic spor la musafiri ca ai.

Mergi la inceput

Doar va dau un si va spun noapte buna.

Him referitor la dezastrul care l-au facut fetele in camera. Sti ce am observat? Ca atunci cind vin la noi copii care sunt tinuti cam din scur acasa in ceea ce priveste ordinea si jucatul aici fac dezastru!
Asa am patit cu fetele unei prietene la care tot timpul e luna in casa si curatenie exemplara si banuiesc ca nici sa insire prea multe jucarii deodata nu au voie asa am patit acum cu colegul Carolinei.
Se pun sa darime tot de pe rafturi, aseara inclusim patutul si fotoliul erau miscate din loc!

Cind vin alte doua fetite ale unei alte prietene la care mai vezi jucarii prin salon sau pe hol cind mergi pe la ea, se joaca linistite cu una doua jucarii, dar nu arunca asa tot pe jos ca dezmeticele

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput