IN BANAT LA NOI ACASA (6)
Raspunsuri - Pagina 10
ingerash spune:
, Dia, m-ai batut azi , apropo de concediu, a 2-a locatie ;)
fetele, am un program super aiurea, saptamana viitore am sustinerea atestatului, acum mai repet pt. proba practica, si am de facut si eseuri si de raspuns si de dat lucrari ca acum s-au trezit majoritatea ca noi astia de a 12-a n-avem note
Angy, am cautat in arhiva la mess, tu ai zis bine, eu am retinut aiurea, stiam ca e aproape de atestat dar habar n-am de ce am retinut 15. O sa vin la student fest, numai sa nu fie joi sau miercuri ca o sa fiu in priza
Deya, ma bucur ca s-a rezolvat tot si nu mai e nici o problema, in caz de ceva, dai un pm ;)
Impreuna, eu zic sa iti deschizi o pensiune daca trag musafirii la tine, macar scoti si tu niste bani
Him, stai calma, totul se va rezolva, eu am niste prieteni de familie la care le-a zis doctorul ca nu vor face copii niciodata si au fost distrusi (el e preot si isi doreau asta foarte mult). dupa un an ce aflu? Ca ea e insarcinata .Acum au o mandrete de baiat, e atata de scump si vorbeste incontinuu cand ne intalnim !!!!!!! Relaxeaza-te, stie bb cand trebe sa vina ;)
restul fetelor? pe unde umblati? eu va pup pe toate,imediat trec la somn :)
impreuna spune:
Neatza dragelor, luati cate sa va treziti:)
Him imi pare rau de analize, adica de rezultat, dar trebuie sa existe o solutie, un remediu, ceva sa stimuleze ovulatia. Suntem alaturi de tine
ingerash bafta cu invatatul, de acum te-om vedea cat mai rar:)
dia tare scumpe fetitele tale, sa mai povestesti.
deya drum bun in Belgia si sa iti repari mai repede netul:)
Angy zic eu cand vin in TM, numa sa apuc ziua aia:)
Deja am programari pana in al doilea wk din iulie, mai incolo om vedea ce-o fi:)
Bei azi n-am musafiri, ma duc cu barbatu sa chefuim cu cei de la el de la job:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
fetelor,
mersi de incurajari , ma simt azi mult mai bine. Ma bucur ca e vineri, afara e cald si soare, iar alaturi il am pe cel mai minunat sot din lume, asta ca-i al meu Acum merg sa lenevesc pe balcon, sper sa ma bronzez umpic ca fac intrecere cu iaurtul la culoare.
Angy, mersi ca te-ai chinuit ieri sa scrii si mie mi se intampla citeodata. Cum a fost ziua ta azi?
Dia, ai dreptate cu copii, nu e bine sa fie tinuti din frau, imi place de fetitele tale, sa te bucuri de ele. V-ati hotarat unde petreceti concediul?
Ingerash, nu te stresa, fii linistita ca totul va fi bine. Iti tinem pumnii.
Flavia, Ingerash are idee buna cu deschiderea pensiunii. Ce planuri aveti acum in Weekend? Distractie placuta la chefuit.
Aici e duminica ziua mamei (cum e 8 Martie in .ro) iar sotul meu mi-a propus sa facem o excursie, ma bucur, probabil iar spre Austria, ca nu ma satur de colindat Austria.
Deya, ma bucur ca ai rezolvat problema si poti pleca. Sa ai grija de tine, insanatosire grabnica iti doresc ca sa fii ptr excursie in forma. Referitor la analize, am primit tablete ptr stimulare, dar trebuie sa astept cm si habar n-am cind vine, ca il astept cam de mult. Dar simt eu ca va fi tot bine.
Vio, Toria, va salut!
Pupici la toate si WE placut,
Him
poate mai revin azi, ca la mine nu se stie
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
Him,ma bucur sa aud ca esti mai bine,capul sus ca o sa fie bine.
Flavia,distractie placuta la chef,poate pui si niste poze,sa-ti vedem toaleta.
Ingerah,la studentfest tocmai am cantat,ziceam ca o sa urmeze Mica Viena in Unirii
Dia,exact asta ma gandeam si eu de multe ori,ca acei copii care vin la noi fac dezastru,eu dadeam vina pe copiii mei,nu mi-e rusine nici cu ei ce sunt in stare sa faca,de cele mai multe ori nu fac fata cu curatenia in general,nu doar cu jucariile,ca eu sunt una si strang dupa 4(ca mine),ceva tot timpul ramane nefacut,daca toata ziua as face numai asta as reusi,dar nu am nici timp,nici nervi,sa fac asa.
Mi-e ciuda de multe ori,ca exista case impecabile,in care locuiesc totusi copii,de regula un singur copil,iar casa mea nu e asa,ma mai ia cate-un val din ala de nu ma mai presc o zi intreaga,dar asta e.
dia_codat spune:
Pe pagina a 3-a ? Pai se poate fetelor?
Eu pregatesc mincarica la fete apoi revin sa va citesc. Sper sa umpleti o pagina pina ma intorc.
Dia
Printesele lu mama
angy11 spune:
Dia,si tie la "Liste de discutii" iti apare si chat la fiecare sectiune?
La mine asa apare si pana acum nu a fost asa.
Himmelsduft spune:
Am intrat scurt sa va urez noapte buna. Pe maine, pupicuri la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
Fetelor,am zis ca le arat copiiilor mei Banatul,mai tineti minte?
Ei bine,maine mergem la Parta,de unde e Bunica mea,din partea mamei,rude acolo nu mai avem decat poate foarte indepartate,dar mergem cu fratele meu cu copiii si le aratam copiiilor singurul sat din Banat are pe vremuri avea trei Biserici,sper sa mai existe,este vorba de biserica ortodoxa,apoi cea catolica,apoi cea greco-romana,prin asta,dar si prin descoperirile arheologice,de-acolo,despre care scria si-n cartea de istotie de pe vremea mea,cat si despre amintirile mele acolo,alaturi de strabunici,am sa le povestesc copiiilor maine.
Am emotii,oare mai exista casa in care aveam amintiri atat de vii,imi vine sa-mi intreb strabunicii si bunica ,acolo in ceruri unde sunt,de ce au facut asa,de ce nu s-au uitat cine merita casa,nu eu,ci mama mea,sunt convinsa ca n-ar fi vandut-o,pentru nimic in lume.
Asa mi s-a intamplat cu toate amintirile de cand eram mica,acei in materie sa ia o decizie,au luat cea mai proasta decizie,au lasat tot cuiva fara valori morale,fara bun simt si ma opresc aici.
la noi in familie astea au primat,poate si pt. ca tata este artist,poate si pt. ca canta folklor,dar nu pot sa cred ca s-a ales praful din tot ce era valoare,imi amintesc plugul de fier care statea in hambar la Parta,cazanul de tuica,satesc,numele lor,regesc,Regia,era f. bogati in sat si-au dat totul pe nimic,fara s-o intrebe pe bunica mea,cat traia,apoi pe mama....
E pacat cand iti calci in picioare valorile.
Asta e va pove eu maine,sper sa fie vreme buna,sa putem iesi.
Pussy la toata lumea