IN BANAT LA NOI ACASA (6)
Raspunsuri - Pagina 11
dia_codat spune:
Se pare ca nu am mai avut prea mult de citit aseara asa ca m-am dus la culcare mai devreme.
Si am sperat sa am o noapte odihnitoare. Ma culcam si eu in sfirsit inainte de ora 1 (era doar 00.05h). Dar, nu stiu ce a avut Stephanie ce o fi durut-o ca de la ora 3 a inceput sa plinga, am adus-o cu noi in pat si pina dimineata s-a intors de pe stinga pe dreapta si cred din juma in juma de ora incepea sa plinga in somn. La ora 4 a vrut sa faca pipi pe la ora 5 a vrut sa se scoale de tot, s.a.m.d
S-a trezit in final pe la ora 8 s-a uitat la desene iar aproape de ora 9 s-a dus la ea la patut zicand ca vrea sa faca dodo (nani pe franceza). Asa ca acum, la ora 10 doarme tun.
Angy sper sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va bucurati de excursia in trecut!
Him esti mai bine cu moralul? Las ca o sa iasa in curind soarele si pe strada ta. Importat e ca ai un sot care te sustine si o sa vezi ca impreuna o sa reusiti cit de curind sa va realizati visul. Important e sa nu fi stresata si sa gindesti optimist!
Merci pentru sfaturile cu vacanta. Si eu tot acea locatie am preferat-o ca si peisaj dar in final nu am ales-o fiindca avea un inconvenient (dupa mine). Acea rezidenta era izolata la 2 km de statiune. Daca vroiam sa iesim seara undeva trebuia sa luam masinile tot timpul. Iar cu 5 copii dupa tine (eu cu doi si sora-mea cu trei) nu e prea usor sa ii iei sa ii pui in msina si sa pleci.
Asa ca am ales cea de-a doua locatie la care peisajul nu e asa magnific dar este in mijlocul statiunii cu portul la 100 de m, restaurante linga, oficiul de turism , etc...
Dia
Printesele lu mama
angy11 spune:
Dia,nu am putut merge,ca Dany a facut febra,asa ca s-au dus Emil cu Angy,cu frate-miu...la Chisoda sa faca gratare,eu cu Dany am ramas acasa,asa ca forum scrie pe mine.
Himmelsduft spune:
fetelor,
am intrat scurt sa va salut.
Angy, imi pare rau ca nu ati putut pleca. Insanatosire grabnica lui Daniel.
Dia, ma simt mai bine, datorita sotul in primul rand, apoi si datorita incurajarilor voastre, asa ca ptr incurajari la toate.
Va doresc o zi minunata, plina de bucurii si mult soare.
Pe maine, la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
Dany tot face febra,l-am trecut pe antibiotic.
Him,ma bucur ca esti mai bine,cu moralul.
Toria,Vio,pe unde sunteti?
Dia,spor la treburi.
Flavia,cum te-ai distrat?
impreuna spune:
Aici sunt, am ajuns acasa si ne-am imbaiat:)
Azi nu m-am distrat pe cat am crezut, am fost la un targ de primavara, dar la spartul targului si nu ne-am ales cu nimic:)
Angy imi pare rau ca Dani e bolnav, sper sa scapati repede si sa mergeti la Parta. Imi pare rau ca ce ati avut acolo s-au dus, dar important e ca raman amintirile si le veti transmite mai departe
Him nu vrei sa facem schimb? Vreau si eu balcon cu soare si eventual un peisaj frumos :)
Dia va dorim un concediu placut si odihnitor (pe cat se poate:) Cand plecati?
ingerash, deya, Toria, Vio pupici
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Him nu vrei sa facem schimb? Vreau si eu balcon cu soare si eventual un peisaj frumos :)
Si-o Dunare in locul Somesului
impreuna spune:
Nuuuu, fara Dunare, cu aia e belea, am vazut la tivi Eventual cu o barca parcata la scara sa nu ma ia apa
angy11 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Nuuuu, fara Dunare, cu aia e belea, am vazut la tivi Eventual cu o barca parcata la scara sa nu ma ia apa
Las ca-i mai bine-asa cu barca,nu mai cheltui sa te duci pan' la Venezia, m-a costat acolo 25 E,numai sa las masina-n parcare juma de zi
deya spune:
ma intrat sa va salut.netu meu tot asa e da nu mai am ce face acu ma pregatesk de zor pentru saptamana asta de scoala ma 2 teze proieskte la geografie unde tre s scriu cam 20 d pagini mnu mi se pare normal d in fine si asta ptr o amarata de nota.
a venit si ceva c nu ma asteptam pe 4 iunie simulare cambrigde
d stiu macar k o sa pik si o sa ii avetizez p ai mei.
in rest imi fac calculeleptr belgia: si iar o veste rea nu merg trenurile spre timisoara.sambata plec pan atunci va mai scriu
pupici ptr toate
angy sper k dany e bine
himmelsduft nu mai fi suparata ]
ingerash,impreuna t pup
pupici si ptr celelalte
angy11 spune:
Deya,io din mesajul tau,atat am ineteles ca esti amarata,ca nu merge netu,ca nu merg trenurile,ca e prea lung referatul la geogra...
Las ca vin ele zile mai bune,cu testul nu te stresa il iei bine,nu, tot bine,nu e un capat de lume.
Dany e la fel.mersi de intrebare.
Te pup si bucura-te de ce-ti iese bine,da-le naibii de nenultumiri.