IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

ingerash dai cu nasu si pe aici?

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello fetelor,
am intrat si eu sa va pup, am inceput sa scriu azi la albume, asa ca azi am scris adevarate romane pentru prietenii deosebiti ;) - am fost plina de inspiratie :)
Angy, nu mai stiu la care topic ai scris, dar ai cantat deja si la student fest? insanatosire greabnica lui Dany
Deya, asa e si la mine in clasa, ni se spune ca nu conteaza cat de lung e referatul, continutul conteaza, si eu & altii ne-am trezit cu note mici cand s-au trezit niste destepte sa vina cu referate de 40 de pagini si acum asa e moda.cat mai lung referatul, cu atat mai bine
Him, si eu vreau un peisaj frumos :) eu am numai pomi verzi sub geam si ii iubesc, nu stiu daca i-as da
fetele eu va pup si ies ca mor de somn

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

acuma vad ca ai scris mai repede ca mine la Banat

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Pai daca am vazut ca ai scris la timisorence m-am uitat repede la Banat Banuiam eu ca treci si pe aici

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

1-1, scor egal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Stau si ma gandesc,de ce sa ma mai uit la F1,cand am F1 pe forum,da inca nu stiu cine e Schumi,Dia sau Ingerash,Dar voi un Pit Stop,nu faceti,ca ametesc urmarindu-va,ba aici ba pe Timi?

O duminica frumoasa va urez,eu cred ca ma duc cu Angy dupa masa la intalnirea timisorencelor,Dany e inca in pat,nu a mai facut febra ca ia antibiotic.Emil si Angy sunt la masa la Chisoda.Eu si Dany am papat de la sufertas ce-a trimis maica-mea.

Mergi la inceput

Buna fetele cochetele

Imi astept sotiorul de la servici si plecam la balaceala! De fapt doar la soare ca baie in ocean nu cred ca va indrazni careva din noi sa faca.

Asa ca va urez o duminica placuta si cu mult soare

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia,distractie placuta la ocean,fa si tu niste si punele.
Cred ca am postat cam deodata aici

Mergi la inceput

Ok, inteles sefu . De facut facem noi, mai greu e cu timpul de sortat si pus pe album. De nu stiu cind tot zic ca ma ocup sa mai pun niste poze.
Gata ma duc la sa nu ma gaseasca sotiorul ca nu sunt gata de plecare cind vine el.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput