IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele va pup pa fuga, am foarte mult de invatat ca dau teza & am si o veste buna: mi-am luat rochie si sandale pt. banchet

va pup si sper sa revin cat mai curand

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Him,copiii mei sunt taare frumosi si cuminti,dar ma supara intr-una,asta-i rolul lor,cand ii vad in comparatie cu unii dintre copii imi dau seama ca nu-i asa de grav.
Nepotelul meu e un dulcic,sper sa aiba parintii lui coloana vertebrala la educatie,e foarte greu,eu de multe ori par zbir,dar cand fac ceva bine ii pup si ii felicit.Cand gresesc eu recunosc,mi se pare important pt. educatia lor.
Cu inchiderea o scoti tu la capat ca esti fata desteapta.
Flavia,deci asa numai la iesiri iti sta gandul,asa eram si eu cand eram in concediu cu Angy,am trait la maxim acea libertate.
Ingerash,vrem poze cu toaleta de banchet,neaparat.
Spor la invatat!
Toria,harnicuta,activa pe forum,asa-mi place1 tine-o tot asa.
cum e Jan?
Dia,ce mai fac printesele,pe olita le-ai mai uitat?
Vio,spor la treaba si tie,cum e cu germana?
Deya,mai repeta odata faza cu venirea ta la Timisoara,plecarea mai departe ca neuronul meu nu face fata.
am avut acum dupa masa sedinta cu parintii la Dany,a fost ok,ne-am mai si distrat de ei,de micuti,faza:le-a cumparat sapun lichid,iar ei cand se duc sa se spele pe maini in pauza isi toarna in manuta,acm au luat sapun de 2 culori,cica pt fete si unu pt baieti,pana cand unul din copii s-a gandit sa se spele asortat,de atunci toti dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Angy, multumesc tare mult, sunt un pic dezamagita de locul nuntzii, adica as fi vrut sa fie mai sofisticata sala si pregatirile, dar tu zici ca nu-i mare scofala la Casa Armatei, ... na' da' asta e...

M-ai lamurit cu ceea ce fac nashii, adevarul este ca pentru mine e prima data cand am o astfel de ocazie.
In zona noastra nu se obisnuieste sa se dea cadou nasilor, asta e o chestie noua pt. mine..
Daca imi mai vine ceva in minte, te mai intreb eu.. mutumesc inca odata!

Flavia, multumesc.. sper sa fie ok!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Poftiti pe pagina 1:)

Imi programasem sa vin la Tm luna asta, ca avem 3 sarbatoriti in familie, dar ma enerveaza ca mi se dau planurile peste cap. Vrem sa plecam in Grecia la inceputul lunii iunie si apoi mai vad eu cum imi impart vara. Oricum vreau sa vin in zona si sa stau 1, 2 saptamani ca de cand o am pe Sara am fost doar pe fuga cate un week-end :(

Si eu am o nunta la TM (fratele meu) in 19 august (sper sa fie ca pana nu vad nu cred:)

Hai ca v-am facut capul calendar, un la fiecare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Angy, mi-am amintit ca vroiam sa te intreb de o florarie faina, adica una care sa faca ceva aranjamente mai deosebite, ca eu nu stiu deloc Timisoara si as vrea sa stiu din timp pe unde sa merg sa fac lumanarile si alte chestii care tzin de aranjamente florale. O sa ajung vineri 16 iunie in Timisoara si tot vreau sa caut floraria ca sa dau comanda pentru a doua zi.
Oare vor fi foarte aglomerate florariile ca sa-mi ai si mie comenzi cu o zi inainte?
ce zici, am sanse?

Asa, si inca ceva, un salon de coafura fancy... please. Sa pot sa ma

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Hallo fetele frumoasele,eu de 2 zile nu mai fac nimic am oprit lucrarile ,ar mai fi dormitorul si camera lui Alice dar nu ma atrage nici una.
Angy am vazut si eu pozele de la botez,nepotelul e un dulce si copii tai scumpi de tot,a mica are asa o privire de iti intra in suflet.
Ingerash spor la invatat,hai ca mai e un pic si te scapi,ceva poze cu garderoba ne arati,sau ne arati cand ai banchetul?
Him un la tine mai ai stres?
Flavia vad ca voi sinteti mai mult pe afara acum,fain de voi ca aveti vreme frumoasa.Aici de 3 zile ploua dar e frig rau si eu am scos iara geaca ca numai in pulover e frig.
Dana acum asteptam pozele de la nunta.
Restul de fete pe unde sinteti,in concediu ceva?
Eu am fost ieri si azi sa ma uit dupa mobila,mai imi trebuie una alta pentru la Lugoj dar nu am gasit ceva sa imi placa.
Acu am mai facut o prostie cu Jan,am primit un sirop de la doctor pentru globule si eu i-am dat 2 lingurite in loc de una,oare e periculos.Sint rau in cap abia azidimneata am observat pe cutie ce scria.Flavia un pentru ce mi-ai scris,ieri am luat sfecla rosie dar la borcan proaspata nu am gasit.
Hai va cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

La noi a plouat azi, in sfarsit bine, ptr plantele mele din gradina e f bine.

Ingerash , ma bucur ca ai gasit pina la urma rochie, asteptam poze in albumul nostru, asta si dupa banchet, ca oi fi io curioasa, da pot sa astept pina atunci, ca nu mai e mult. Spor la invatat, esti tu cuminte, stiu asta.

Angy , bucura-te de ei asa cum sint, in ziua de azi e f greu sa educi un copil. Eu sper ca daca ne ajuta bunul DD sa avem si noi un copil, o sa il educam cum trebuie. Principalul e ca copii sint sanatosi. Eu cred ca fiecare parinte zice ca il mai supara copii, asta stiu de la ai mei , cu toate ca is io cuminte din fire, i-am enevat cite odata pe ai mei, dar le-o trecut.

Flavia , daca vin in Ro, vin si eu la tine in vizita ca vad ca tu ai tot timpul casa deschisa ptr musafiri. Sa ai parte de timp placut cu ei, chiar daca am inteles ca nici la voi nu e vremea asa buna.

Toria , nu stiu daca e gresit ca ai dat la Jan 2 lingurite, nu scrie in prospect nimic depre doza mai mare? Eu fac acum praji postata de AbraMack, arata bine in cuptor. In rest sint optimista si vesela.

Viorela , te asteptam la scris, cum stai la cursul de germana. Mai putin si ai examenul, Multa bafta!!!

Dia , sper ca esti bine. Ce nazbatii mai fac fetitele tale?

Deya ti s-a mai calmat profa?

Dana,
O seara placuta la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata Him te astept la mine de pe acum Da chiar, cand vi in Ro?
Mai asa-mi place de tine ca esti asa grijulie cu toata lumea, si finuta, si simpatica, si cu voie buna, si harnica, si optimista, si... nu-ti mai zic sa nu ti se urce la cap

Toria hai si tu la noi daca vrei vreme buna:) Mai mare dragul sa stai toata ziua pe afara.
Cum se mai simte sotul tau?

Fetelor va pe toate, de la mic la mare si invers

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

sara buna!
Acum am ajuns acasa,am avut un mini comcert,de care n-am prea avut chef.dar asta e,nu intru in detalii,copiii au cantat tare bine si asta e important.
Dana,in TM in piata 700,sunt lumanari gata impodobite,de toate felurile cu tot soiul de aranjamente,sunt mai rentabile,daca vi cu o zi inainte poti da o raita pe-acolo si sa comanzi pt. dimineata urmatoare ce vrei.Sunt renumiti in oras,toata lumea de-aolo ia.
Vezi unde am pus eu poze pe pagina precedenta,cum arata lumanarile de botez,tot de acolo sun,o sa-ti pun si de nunta,daca cumva uit sa-mi aduci aminte.
Nu merita sa te complici cu florarii,de fapt n-am mai auzit pe nimeni din oras sa mai ia de-acolo,cand astia-s experti.
Toria iti multumesc de aprecieri la adresa copiilor.
nu cred ca e grav,ii dai mai putin tura urmatoare.
Him,cat esti tu de atenta la fiecare detaliu as vrea sa fiu si eu macar un pic asa.
Flavia,la noi a fost un frig,vant,incearca sa ploua da nu reuseste,ce mai nu stim cu ce sa ne imbracam.
pai anunti tu cand vi in TM,sa stim,daca vi in vacanta sper sa fiu mai libera.
Dia,pe unde esti?
Vio,spor la invatat!
Ingerash,asteptam poze cu rochia,ca doar nu e de mireasa sa nu o arati:))))
Deya,nu ne-ai mai spus nimic,cu venirea la Tm.
Va urez o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele :)
intru ca sa nu uitati de mine
Abia astept sa termin tot ca nu mai am nervi
Angy, nu trebuia in 15 in Art sa canti? ca eu deja faceam planuri cu o prietena sa venim :( sau mai canti si atunci? o sa pozez numa rochia ca eu mi-am facut numa o poza imbracata in ea si am o fata , imediat dupa shopping, zici ca m-a batut careva , promit ca zilele astea cand am timp pozez rochia si sandalele, tre' sa merg acum sa caut accesorii si posetutza ;)
Deya, pe unde esti? sa stiu ce sa fac...ca am atatea pe cap si nu vreau sa-mi scape asta.
Impreuna, Toria, Him, Vio ....etc....si concurenta mea (se stie ea , nu? ) va tzuc si ies ca mi se inchid ochii si sa va tineti de scris in continuare

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput