Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 5
geba2001 spune:
Lunna, ai sa vezi ca o terminati inainte de 50 de ani... Si sa ma inviti si pe mine cand e gata, sa bem o cafea la iarba verde din curtea ta...
Carmen, daca aveti amandoi masina, parerea mea e sa va mutati, ca 20 de km nu e o distanta chiar asa de mare... gandeste-te ca cei care strabat Bucurestiul fac si mai mult de 20 de km - si numai beton si asfalt...
Si nici nu se compara ...
Dar, ma rog, fiecare stie ce e mai bine pt el, in fiecare moment din viata; pe de alta parte, toate vin in viata noastra la timpul lor.
Va pup, sa aveti o zi excelenta in continuare si va mai povestesc din visele mele mai pi seara...
iully spune:
Buna,fetele!
Eu n-am mai reusit sa intru in ultimele doua saptamani dar am citit din urma.vad ca am pierdut destul de mult,sunteti f active in ultima perioada ,ma bucur mult.Imi pare rau ca unele ati avut probleme,sper ca s-au rezolvat sau in curs de rezolvare.
Noi suntem bine,s-a redus mult din deviatia ochilor dupa operatie dar eu inca nu sunt f multumita.In rest cristian e acelasi poznas ca si inainte.
Eu sunt in Bucuresti,am examen saptamana asta dar vineri vin acasa.E asa rece si aici,am cam facut frig.
Andreutza,m-am uitat si eu pe pozele cu rochii.Sunt f dragute,eu am descarcat in calculator vreo 7 desi cea rosie e cea care m-a incantat cel mai mult.
Carmen,si eu mi-as dori f mult o casa pe langa oras dar noi momentan nu avem nici macar de pamant la tara ,de teren langa oras ce sa mai spun.
Lunna,imi dai si mie niste detalii,cum ati obtinut pamant pe pietricica.Zicea si sotul meu cate ceva legat de asta,dar nu stim prea multe.
Va sarut dulce si va doresc o zi frumoasa in continuare!
mira_m spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va salut, desi bantui cam rar , fiindca m-am pus cu burta pe carte. Am un examen in iulie si ma mobilizez cat pot!
Ma gandeam ca ar fi haios sa ne intalnim intr-una din zile! Ce ziceti? Nu ar fi interesant sa ne cunoastem?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Geba te invit cu cea mai mare placere numai sa am unde(si acum am dar nu e casa)
Iulli cel mai bine este sa va interesati la primarie.Se face un dosar,nu trebuie sa detineti pamant(parca nici parintii vostri sau in orice caz nu multe hectare),sa nu aveti apartament pe numele vostru si mai era ceva si f important va trebuie o chestie de la o banca precum aceasta v-ar acorda imprumut sau ceva de genul asta.Noi nici nu speram sa primim,ma gandeam ca vor lua cei ce dau spaga,dar am avut noroc chiar daca nu am prins mai in fata ci undeva mai in deal...suntem pe str safiruluiBafta la examen!!!!
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
ionella3003 spune:
Buna, dragele mele!
Mi=a fost taaare dor de voi! Maine la 9 am si eu un ex si tare va rog sa va rugati pt mine si sa-mi tineti pumnii ca daca nu-l iau nu intru in licenta !
Ca tot veni vorba, vreau si eu la curte!... Sa-mi plantz floricele, sa am curtea plina de leagane si de jucarii pt copii...
Mai vin!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Ionela, mult succes maine...ce facultate urmezi?
pisicuta si matei spune:
am revenit cu mesajul de noapte buna
pana la urma m-am mobilizat azi,am fost la scoala dar din pacate nu a venit profa de licenta,mi-am facut retur la niste produse, am luat niste bani,am iesit cu Matei pe afara,i-am luat aviz de la medic si mergem la vaccin si pe seara au venit colegele mele in vizita la matei ca sa il felicite ca a facut 1 an. a fost simpatic.
concluzie o zi buna inceputa prost.iar acum sunt mmoarta de somn.
va pup!noapte buna!
ps:succes la examene !
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
'neata!
Nu v-ati trezit??
Pisicuta ce harnicuta ai fost ieri!