Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 4
pisicuta si matei spune:
nu a fost prea buna!nu am realizst evident nimic din ceea ce mi-am propus.am reusit pana la urma sa ma duc sa cumpar dero si banane si cam atat!
nasoala zi!
cred ca maine scap de un stres foarte mare pentru mine:doua facturi avon pe care le am de plati si cred ca asa o sa ma simt macar putin mai bine.multumesc de intrebare Ionela.Alex ce mai face? nu ne-ai povesti de el nimic ca imi amintesc ca trebui sa il vezi de Pasti.
lunna voi ce mai faceti?
Carmen te iertam,dar ne ierti si tu pe noi ca suntem pe pagina 3.
numai bine la toata lumea!
ps:sunt_mamica am vrut sa iti zic ca ai ce sa ne spui:ne poti spune de exemplu cum te simti sau ce iti face bebelusul-de fapt nici nu stiu daca ai sau nu copil-nu ne-ai povestit-sau poate ca nu am fost eu pe faza
pupici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am ajuns in faza cand imi doresc sa mai ploua putin sau macar sa fie mai rece ca cea mica a mea ma dispera cu statul afara.Am dus-o ieri la niste tobogane si nu mai reuseam sa o iau de acolo.Mai fusesem cu ea dar erau din alea mari si nu se putea da ,acum erau mai mici.Cand in sfarsit am luat-o ,dar fortat,m-a tinut o gura pana acasa.Trebuia sa o hranesc aveam si mancarea pe foc... M-am saturat!!!!!!Azi nu o mai duc acolo,dar smechera ma tot trage in locul ala ,stie ea ce stie.
Pisicuta poate azi o sa fie mai bine...esti distribuitor avon?
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
geba2001 spune:
Lunna esti din Piatra?
E asa cald acolo?
Ca in Bacau e soare si frumos dar bate un vant rece....
Sa aveti spor in orice faceti si toate sa mearga ca pe roate si sa ne iasa asa cum vrem noi !
Pupici
lunna27 spune:
Da,sunt din p neamt.Dar ieri a fost chiar placut (fata de alaltaieri)si ea e o fire mai zvapaiata...nu sta nici 5 min...
Vreau sa stau la casaaaaaaaa!!!!!Si sa am curteee!!!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.Afara se pare ca va fi frumos si azi
Pisicuta, atata timp cat nu se abandoneaza subiectul, nu conteaza ca va gasesc pe pag 3
Lunna, noi ieri am fost in parcul din centru si Edi a facut mii de ture plimband carutul unei amice(gol, bineinteles) si eu alergand ca nebuna dupa el si tipand cat ma tinea gura (nu m-ati vazut/auzit?).Era ca un iedut scapat pe afara prima data
Geba si pe aici a batut vantul si a fost ceva mai racoare, dar nu toaota ziua.A fost plin de copii in parcul din centru si fete...golase Noroc ca n-a fost sotul in parc cu Edi.
Ne mai auzim.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
geba2001 spune:
Si eu vreau la casa cu curteee.
Deocamdata nu avem copii, dar mi-ar placea sa ies sa beau cafeaua pe prispa, dimineata si sa imi urmaresc catelul cum fuge cu nasul prin iarba si cum latra la pasari...
Si mi-as mai dori si cateva alei cu muuulte, muuulte flooori...
Si as mai face si altele, dar astept intai sa imi iau casa cu curte...
Frumoase visuri...
pisicuta si matei spune:
'Neata!
Ce mai faceti?azi ati fost active dis de dimineata!pupici!
eu tot cu depresia mea.ar trebuie sa plec,si chiar am sa plec in vreo trei sferturi de ora,dar nu am nici un chef...
da lunna sunt coordonator chiar .
mai vorbim sa va zic ce rezultate am pe ziua de azi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Geba si eu imi doresc tot atatea ca si tine .Noi chiar am obtinut pamantul de la primarie (pe pietricica)si cica de la anul ar trebui sa ne apucam de casa.Sper sa se tina astia de cuvant ca daca nu .Poate pana la 50 de ani o vom termina si noi...
Eftimie C. spune:
Mai fetelor, voi v-ati vorbit cu sotul meu?Ca asta are pitici pe creier de 2 zile.Vrea Logan, vrea sa stricam casa de la taras si sa facem alta, a facut si un proiect si chiar l-a sunat pe cumnatul meu (arhitect/proiectant de meserie) si i-a spus ca are nevoie de sfaturi si de detalii...
Casa e la 20km de oras, dar sa ne mutam la tara asa tineri?Sa facem naveta si sa lucram in oras?
Si totusi cat sa mai stam intr-o garsoniera?Mai ales ca din toamna il luam pe Edi acasa.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Carmen sunt multi care pleaca de la oras si isi fac casa la tara,intr-adevar e greu cu naveta dar daca fiecare are masina lui...Ca sa-ti cumperi pamant pe langa oras nu cred ca oricine isi permite.
Pisicuta sa ne aduci vesti bune!!