Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

colegele.Am revenit si eu la munca, dupa un week-end prelungit cu ziua muncii .Azi e ziua tineretului din cate stiu eu, cum o sarbatoriti?
Ionella, chiar ne-au facut o mare bucurie handbalistii.Au meritat cupa pentru ca au luptat (ceea ce fotbalistii au uitat de la 2-0...dar asta-i viata).Bravo!
Fetelor, tare active ati mai fost la subiectul nostru si va iert ca azi v-am gasit pe pag. 3.
Si noi am petrecut, am mancat-baut-dansat si azi dorm in papuci la munca
La 16.15 avem programare la dr.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata fetelor!
Revin si eu dupa un week-end prelungit, incercand sa-mi fac cehf de munca.
Mie mi-au venit de vineri viitorii fini(ea e cea mai buna prietena a mea) de la Bucuresti si am avut niste zile superbe.
samabata ne-am plimbat prin oras, i-am terorizat cu carabusii pt ca ei nu vazusera asa ceva pana acum. duminica am avut program de mers la iasi si a fost bestial- o zi asa calda de mult nu am mai prins.am profitat si ne-am plimbat prin copou si gradina botanica si apoi am fost si am mancat in mall apoi am fugit repede spre piatra sa prindemmeciul steaua rapid.Noi suntem stelistii iar finii rapidisti asa ca va dati seama ce distractie a fost, pe finul mai ales cand a vazut ca a incasat steaua 2 goluri
ieri am incercat sa-i plimbam pe la ponton dar era un f frig sila 14 au plecat spre bucuresti.
Cu ocazia vizitei lor am stabilit si cum va arata rochia de nasa si o sa ma duc sambata la atelier sa vb.
O sa incerc sa pun si un link cu toate rochiiile salvate de mine desi o sa ma chinui ceva pentru ca nu prea stiu cum dar ma descurc eu. daca nu apelez la voi.
Cineva m-a intrebat ce e cu atelierul asta.In revista Mariiaje tocmai am vazut-o pe monica gabor imbracata in creatii white lady, asa ca ma gandesc ca e ceva de capul lor.
Au avut si magazin de desfacere, Junkers se chema parca si era chiar vis-a vis de biserica de langa Scoala nr. 4(acum acolo e un magazin de mobila).
Acum ma duc la treburi.
va pup si ne mai auzim azi, poate si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata buna!

Pisicuta multa sanatate si tot inainte,sunt sigura ca o sa recuperati!

Carmen ,Andreutza bine ati revenit ,v-am simtit lipsa

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Am reusit sa pun poze cu rochiile de nasa salvate de mine
http://photos.yahoo.com/andreuta23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Neata la toata lumea!
nu am chef de nimic,e o zi proasta pentru mine azi. :(
poate poate ma mobilizez si vroiam sa imi fac si un referat
10x lunna speram sa ne revenim cat mai repede!
mai vorbim!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

andreutza sunt superbe rochiile.nici nu ma pot hotari care imi place cel mai mult! poate as putea spune ca nu sunt chiar incantata de ultimele de 3 dar in rest mi le doresc pe toate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Andreutza, eu te intrebam de atelierul de croitorie.Acum admir si modelele.Cred ca mi-ai dat multe idei pentru cand voi fi nasica ; dar mai am de slabit ceva kg.Era una verde superba; era prima care ar fi mers pe alta nuanta...Buunnne!Sa-mi spui ce au zis la atelier.

Fetelor, zilele astea e mare agitatie pe la noi pe la firma si am sa fiu mai putin activa.SCUZE

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Frumoase rochii...
Avand in vedere ca si eu voi fi nasa in august, cred ca ma inspir si eu de aici.
Sa aveti o saptamana excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pisicuta, cum fu ziua ta??? te-ai mai linistit?

andreutza, m-ai imbolnavit cu rochia rosie... este absolut MORTALA!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Andreutza23 toate rochiile sunt superbeeeeeeee. Dar pt ocazia asta as alege modelele 1, 5, 9, si cam atat tin minte cum arata. oricum sunt faine toate. Trebuie sa ne spui si nooua unde este atelierul asta....

Mergi la inceput