Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 2
lunna27 spune:
Imi pare rau ionela,de ce nu mergi la un medic?Baietelul cine ti-l tine??
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
ionella3003 spune:
Multumesc frumos, lunna!
e o sinuzita mai veche... am luat tot felul de tratamente, insa cum ma prinde un pic curentul cum revine... Acum mi s-a recomandat alt medicament, pe baza de plante, astept sa se deschida mag. Plafar sa-l cumpar...
Cat despre Alex, am mare noroc ca e la mama... ne vedem o data pe luna, insa, in momentul de fata e cea mai buna solutie...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Sa-mi zici si mie ce medicament(mai ales daca e natural) ca si eu am o sinuzita dar nu la fel de puternica ca a ta,chiar imi facusem o radiografie ca nu stiam ce am.
Ce bine si ce noroc ai ca are cine sa ti-l tina,chiar daca il vezi mai rar...macar stii ca e la mama ta nu la cineva strain.Si eu ma gandesc ca acus se apropie septembrie si nu stiu ce voi face cu ea
pisicuta si matei spune:
'Neata!imi pare bine ca azi suntem mai multe!
Ionela multa sanatate si tie lunna sa nu se agraveze!pupici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
Sinupret se numeste medicamentu...
uite aici am gasit ceva detalii despre el:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52194
e adevarat ca am mare noroc cu mama! am incercat sa angajez bona inainte de a-l duce la mama dar m-am lasat pagubasa... in ultima instanta cred c-as alege totusi o gradinta daca nu ar mai fi valabila solutia cu bunicii...
pisicuta, multumesc din suflet pt. urare!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Ionela -multumesc.
Pisicuta,tot am ezitat sa te intreb dar uite ca mi-am luat inima in dinti si o fac:de ce are Matei numai 7 kg si ceva la un an...mi se pare putin.Parca la tine citisem ca ii tii regim la mancare sau ceva de genul asta...Nici a mea nu este f mancacioasa si nu prea imi lua ca lumea in greutate dar apoi si-a revenit.Eu sunt mai noua aici si chiar nu prea va stiu problemele.
sunt_mamica spune:
mooamma!ce vb ati fost astzi fetelor!
desi nu am mai scris nimic sa stiti ca am citit tot ce ati scris!
sunt f fericita pe ca ieri mi-a promis colegu ca luna aceasta mergem un wekeend la piatra...abia astept...am un an de cand n-am mai fost ...si ultima data am stat 4 zile
ilinca
geba2001 spune:
Salutare tuturor !
Ionela, sper ca te simti mai bine.
Ieri am fost la iarba verde, dar a fost cam rece, desi soare si vreme frumoasa
Astazi stam in casa deocamdata
Va doresc tuturor distractie placuta de 1 Mai.
Pupici
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!!
Am reusit in sfarsit sa-mi revin!
Am pus mancarea la cuptor (ca n-am mai fost in stare zilele trecute sa fac nimic...) si acum am intrat sa va urez o seara buna si linistita!
pisicuta si matei spune:
salutare!
lunna Matei al meu are sindromul celiac adica nu asimileaza si de asta are atat de putin.dar acum am scos glutenul definitiv si recupereaza.regimul l-am tinut mai intai pentru diareea si acum nu are voie gluten si produse lactate pentru ca are si alergie la proteina din laptele de vaca,dar in rest are voie orice.recuperam destul de bine-a luat 500g intr-o saptamana!
ionela imi pare bine ca esti ok!multa sanatate.pupici!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor