Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Lunna, m-am trezit, am ajuns la munca si acum beau o cu voi.
Fetelor noi avem la tara si pamant si casa (de fapt socrii mei), dar vrem sa daramam o parte din ea si sa ne facem casa visurilor noastre, dupa planurile si conceptiile noastre.Partea rea e ca vom sta in aceeasi curte.Partea buna e ca am niste socri beton .
Gata cu casele, ca deocamdata am fost sa vedem care e treaba cu Loganul ...Ne mai gandim.
Bafta la examene si la invatat, pentru studioase si sanatate multa la copii dragalasi si curajosi
Plec la treburi ca vine seful si nu vreau sa para ca nu muncesc

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!
Azi suntem matinali,ne-am trezit la 8 ca a plecat tati la cumparaturi si ne-am trezit sa il conducem si desi mie imi pica ochii in gura de somn Matei nu a avut nici un chef sa doarma.si acum vrea sa se culce,dar eu nu ma mai pot culca ca trebuie sa plec la scoala la 10 si trebuie sa ma pregatesc.E corect,ziceti si voi?!
azi le duc colegilor mei bomboane de ciocolata pentru ziua lu Matei si am de gand sa ma imbrac in fusta...cool,nu?!
multam' lunna

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

La multi ani, Matei!!!
Si sa ii tinem pumnii Ionelei care e in examen acuma.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neaata!
Mi-e un somn!
Eu abia ieri am reusit sa ma mobilizez dupa plecarea finilor si sa fac curat si chiar ceva de mancare(doar un orez cu ciuperci).
Apoi am fost la mama sa-mi dea niste detergent ca nu mai am si abia vineri imi iau salariul.Si pentru ca tot prinsesem masina am iesit la o plimbare de una singura dar am fost tare dezamagita si zguduita de gropile din oras.Nici sa te plimbi nu mai poti in orasul asta.
M-am saturat de frigul asta, imi vine sa-mi dau din nou drumul la centrala.Voi credeti ca mai vine vara?
La multi ani pt Matei si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Vine, vine, e pe la colt!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Eu cred ca daca vine nu va mai fi cum era odata!!!

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna27 se mai face ceva pe Pietricica? La cate zvonuri sunt nici nu mai stiam nimik.
Tinem si noi pumnii pt Ionela.
La multi ani lui Matei. Sa fie sanatos Noi mai avem doua luni pana la un an... Pana atunci ne mai luptam cu dintzii.
Mira_m care colt? Vrem si noi sa o intalnim.Ar fi ok daca nu ar bate vantul asta rece.
Si eu sunt chioara de somn.Nu prea dorm noaptea.....am motiv - ies atzi dintzi....Cand voi apuca iar a dorm o noapte intrege voi da bairam..ca de mult nu s-a mai intamplat asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana,stiam ca se face,doar ca pe noi astia mai din deal s-ar putea sa ne mute in partea cealalta,unde se construieste sala aia sportiva(cica nu au bani de terasare),dar nu conteaza e bine si acolo.Dupa cum am mai spus sper sa nu faca astia de la primarie vreo gluma proasta pt ca ne-ar spulbera toate visurile!!

Nu esti singura care nu doarme noaptea,la ea nu mai ies maselute deocamdata(ca dintii ii are toti),dar noaptea tot nu doarme,cateodata ma trezeste si de 10 ori!De cand s-a nascut nu am avut o noapte ca sa o dorm cap-coada...

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Pisicuta, e ziua lui Matei? si sa cresti mare
si voinic.Sa fii sanatos, destept, sa ai parte de bani si dragoste (sa zapacesti fetele) si mai ales sa-ti cinstesti parintii.
Andreutza si la birou e frig.De fapt si acasa, dar acolo profit si-mi inghesui sotul in pat ca sa ne incalzim
Mira, adica soarele e la intrarea in oras si tu il tii dupa bloc?Da-i un sut sa treaca si pe la mine si apoi sa mearga spre centru si celelalte cartiere
PS. am fost aseara prin zona, sa vedem Loganurile.Trebuia sa strig sa cobori, ca sa ne cunoastem?
Ana, du copilul la bunici/nasi/prieteni pentru o noapte si profita sa dormi, ca sa-ti mai revii.Dar sa nu faci , prostii.
Lunna, nu fi pesimista cu soarele, vine-vine.Ni-l trimite Mira.
Pentru somn, aplica sfatul dat Anei
Va pe obrajori si fug sa fac niste plati

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Fetelor!
Multumesc fff mult Eftimie C pt invitatie!

De vreo 3 luni citesc forumul DC dar n-am ajuns sa va gasesc, asa ca: Bine v-am gasit!

Eu sunt din Piatra Neamt (si sotul la fel) am 26 (neimpliniti) am terminat Raresul, anul trecut pe 17 Septembrie m-am casatorit la Central Rest Mic Dejun si a fost superb!!!! Stiti si voi cate ploi au fost vara 2005 dar in ziua nuntii mele a fost mai mult decat superb!

Noi avem apart in Buc, si cum nunta a fost la Piatra, botezul va fi aici! Nu ne carabanim cu BB pe drum. Dar pana atunci....multa apa va mai curge pe Bistrita!

Va pup si ma bucur ca existati!

Mergi la inceput