Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina, Nati - v-am trimis cite un PM.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lucia, merci de retete.

Eu sunt tare fericita ca mi-am gasit incaltaminte pe plac si pe marime. De ceva timp imi tot cautam ceva de primvara, sa fie si comod( adica fara toc) dar sa ii pot incalta si la pantalon negru de ex, si la blugi. Dar ce gaseam eu sa imi placa nu aveau marimea mea( eu port 35 si e o problema pentru mine), unde aveau marimea nu imi placea modelul.
Din cauza marimii mele la picior, si incaltamintea de iarna am ajuns sa o iau de la un magazin de copii ca tot nu gaseam.

Eu fac pizza acuma. Am tava cam mica, asa ca voi face de 3 ori. Sper sa iasa buuuna.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, e benefic pentru copii sa se joace impreuna nu doar pentru imunitate, ci si pentru socializare, asa se invata sa comunice unul cu altul.
Eu shuba o fac cel mai des cu peste marinat (macrou, hering), nu cu scrumbie. Aveti peste marinat pe acolo?

Diana, multa rabdare iti doresc si nastere usoara, in caz ca te apuca intre timp!

Nata, profita de zilele libere sa te odihnesti si sa te umpli de energie.

Lilia, felicitari pentru ca ti-ai gasit in sfirsit incaltaminte. De unde ti-ai cumparat-o? Poate faci poze la noii pantofi si ne arati si noua cum arata

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75164" target="_blank">Capitolul 27

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput