Mamici de mai-iunie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
inaioana spune:
Alda, felicitari pentru bebelinele dulci.
Te asteptam cu poze si povesti!
Monica, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe perfect!
Amonar, am emotii de lesin. Se manifesta printr-o stare de depresie de-mi vine sa ma duc sa ma pitesc,sa dorm o luna, sa nu am de-a face cu nimeni si nimic!
Incerc sa ma preocup de tot felul de lucruri ca sa nu ma gandesc la starea asta...Stiu exact ca nu mai e mult pana pe 2, practic numai maine nu nasc!
Ioana
38 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Roxana Claudia spune:
Neata burtici! Am descoperit leacul insomniilor!! Trebuie sa ter culci dupa 12 ca sa poti dormi pana la 6
!!!!
Alda felicitari petru cele 2 bebeline! Sa-ti traiasca, sa fie mancacioase si cumintele!! Oricum faptul ca ai dat nastere a 2 minuni si ca toate eforturile tale de acum incolo eforturile tale vor fi duble te incadreaza la categoria SUPER-MAMICI. Asa ca multe multe
oentru ALDA!
Felicitari mamicii emotionate Dolcebaby! Abia astept povestea si pozele!! Sa-ti traiasca bebelina! Ai infaptuit un miracol!
Asa-mi place si ma furnica parca toata pieleea cand aud ca a mai fugit una dintre noi la maternitate!!!! Vreau si eu!!!!!
Steluta - super idee cu site-ul ala! Abia astept sa-l vad doldora de povesti minunate!!!
Am vazut ca te plangi de insomnii...pai stai sa ma vezi pe mine...Cand vei vedea orele la care postez eu..te crucesti!
Monicca - bine ai venit printre noi!
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Roxana Claudia spune:
Inaioana tocmai tu sa fii nelinistita?? Hai curaj...doar 2 zile te mai despart de a-l vedea pe Serghei! Sa vezi fericire!! Sa incep sa fac galerie??
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
Roxana am si eu o intrebare..Noi doua avem acelasi DPN dar cum se face ca eu am 34 de sapt si tu 35? Te intreb si eu....poate am calculat gresit
sau bebele tau e mai mare decat varsta care o are? 
Lucia_cs presine am simtzit jos de tot nu am mai avut pana acum. Asta s-a intamplat luni seara spre marti. Contractii mai am din cand in cand sunt ok, dar atunci luni ma apucase cam rau nu pteam sa merg. Habar nu am de la ce o fi fost. O s-o intreb pe doctora martzi.
Ioana curaj mai e un pic si o sa-l tzi pe Serghei in brate. Tzin pumnii
Numai bine, noi acum mergem la somn, ca e 1 noaptea.
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
Monnica spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
Felicitari Ama, Dolcebaby si Alda! Bebei sanatosi si cuminti!
Steluta, multumesc mult. Sper ca bebe al meu sa il astepte pe Tutunaru. Am niste emotii...
Gabi, nu am stiut cum stau lucrurile. Deci in functie de cum estye pozitionat bebe s-ar putea ca la controlul din sapt 36 sa imi scoata firul. Sper daca mi=l scoate sa ma si interneze, dar Tutunaru este plecat. Offf...Sper sa nasc cu Tutunaru.
Inaioana, nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si mancacios!
Fetelor, va multumesc inca o data pentru primirea calduroasa.
Nu v-am spus cat de tare m-ati amuzat atunci cand ati cumparat paturici. Vreau sa va spun ca am fost si eu in Carefour, la Bamboo, sa caut cand am fost la control. Era prea tarziu, stocul era epuizat.
Monica
34+
26octombrie spune:
Lucia, cred ca de mare ajutor ti-ar fi o gravidutza la vreo 4-5 luni pe langa tine. sa vezi ce avansata te vei simti... Stiu cum e cu nerabdarea, am mai zis eu, da ma gandesc asa: fiecare zi cand nu nasc e o zi de crestere castigata de bebe. Mi-a povestit o mamica ce statea cu mine in salon la amniocenteza ca primul ei bebe, un baiat, a aVut 4300 la nastere si ca i-a fost extraordinar de usor; incepand cu "handlingul", era ca un bebe de doua luni, cu colicile e mai soft.. asa ca remember ca in burtica e ca fat frumos, creste intr-o zi ca afara in 3!!
...acum, dupa ce asa frumos si intelept am scris io mai sus, daca imi amintesc, fie si o frantura din scenariul urmator: ca o sa pot manca de-adevaratelea, imi da doamne-doamne stomahul inapoi, ca o sa pot dormi PE BURTA, ca nu ma vor mai durea tare, tare rau incheieturile, ma vor incapea inelele, imi voi revedea degetele mele subtiri, transformate in carnati de bere, nu voi mai avea ARSURI, ca o sa pot sta picior peste picior, nu ca manelistii si oamenii de afaceri, cu burta in sus si picioarele atarnand de pe scaun, ca o sa pot.. poate, daca sunt proasta rau, sa fumez o tigara.., ca voi mai avea sase saptamani pana la deplina libertate sexuala..., ca voi putea sa ma aplec atunci cand imi cade ceva pe jos...
ei bine, dupa astea imi vine sa ma apas pe burta, sa nasc mai repede!!!!!!!!
Astazi merg la Nayel, abia astept!! O voi vedea si pe Dolce, si pe bebe!!!
voi afla cat are Hora la inceputul a 38 de saptamani de sarcina! si, mai important, am sa intreb de circulara de cordon, de tot ce e important ca sa stiu daca pot naste natural. sa-mi tineti pumnii!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Diana la mine UM este 01 sept 2005, astfel incat atat doctora mea mi-a calculat DPN 8 iunie 2006. Am intrebat-o de mai multe ori...In fiecare vineri schimbam saptamana
...astfel de vineri am intrat in sapt 35. Avand in vedere ca tu ai UM doar cu o zi dupa mine ar trebuie sa ai si tu 35 sapt si 1 zi.
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
iulyp spune:
Alda felicitari
sa-ti traiasca printesucile sa fie mancacioase si somnoroase si ascultatoare si tot ce vrei tu.
Eu nu prea fac bine deloc.
Dupa internarea de la 29 sapt. cu amenintare de nastere prematura pot sa spun ca situatia e la fel. Adica la controlul de ieri bebe e cu capul jos de tot in pelvis si apasa, colul se mentine deschis, iar dupa gynipralul pe care mi l-a bagat ieri in vena contractiile parca sau mai indesit si sunt mai dureroase. Oare e normal? Acum trebuie sa iau pastilute gynipral dar parca nu au nici un efect. Mi-a zis sa nu mai iau no-spa deloc ca nu sunt bune asa multe si sa stau cumintica la pat.
Problema mea aia mare e ca la orizontala simt contractiile cel mai rau si dor si imi e greu sa ma ridic sa ma duc la wc si....
Hai ca v-am innebunit de cap de tot.
de la mine.
Aura sapt. 33+
Monnica spune:
Buna ziua mamici, burtici si tatic!
Am mai scris un mesaj dar nu stiu unde a disparut.
Felicitari Ama, Alda si Dolce baby pentru bebei frumosi si sanatosi!
Steluta, multumesc mult. Sper ca bebe sa astepte sa nasc cu Tutunaru. Am niste emotii...
Gabi, nu am stiut toate aceste amanunte. Deci imi desface firul in functie de pozitia bebelusului. Eu deocamdata nu am contractii si nici nu simt apasare.
In schimb am niste insomnii...Ma trezesc pe la 2 noaptea si abia mai reusesc sa adorm spre dimineata cand bineinteles ca trebuie sa ma ridic sa plecla servici.
Va multumesc inca o data la toate pentru primirea pe care mi-ati facut-o.
Doroti, multumesc pt listuta.
Inaioana, nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si mancacios care sa iti aduca numai bucurii!
Monica
34+
Roxana Claudia spune:
Iulyp, curaj! Ma gandesc ca iti este tare greu, dar uite ai ajuns deja in sapt 33!! Asa ca nu mai e mult! Stai la pat si fa tot ce poti sa-l mai tii pe bb la ingrasat inca un pic!!
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE