Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by iulyp

Alda felicitari sa-ti traiasca printesucile sa fie mancacioase si somnoroase si ascultatoare si tot ce vrei tu.

Eu nu prea fac bine deloc.
Dupa internarea de la 29 sapt. cu amenintare de nastere prematura pot sa spun ca situatia e la fel. Adica la controlul de ieri bebe e cu capul jos de tot in pelvis si apasa, colul se mentine deschis, iar dupa gynipralul pe care mi l-a bagat ieri in vena contractiile parca sau mai indesit si sunt mai dureroase. Oare e normal? Acum trebuie sa iau pastilute gynipral dar parca nu au nici un efect. Mi-a zis sa nu mai iau no-spa deloc ca nu sunt bune asa multe si sa stau cumintica la pat.
Problema mea aia mare e ca la orizontala simt contractiile cel mai rau si dor si imi e greu sa ma ridic sa ma duc la wc si....
Hai ca v-am innebunit de cap de tot.
de la mine.

Aura sapt. 33+

Iulyp sa stii ca si la mine contractiile sunt mai dese cind stau in pat pe spate, dar daca stau pe o parte nu mai sunt asa de dese.Acum vezi poate la tine tot asa, ai grija si tinel pe bb acolo cit mai mult posibil.

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Zax felicitari cu prima steluta!

evolutia bebe

Multumesc Doroti

zax 33+

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

GABI
am pus poze cu banda de tapet pentru camera bb.

zax 33+

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Luana bafta pe mai tarziu la doctor ,tin pumnii stransi sa fie totul ok . Merci pt. gandurile pozitive ,chiar aveam nevoie de asa ceva. Daca mergi la DOLCE dai un din partea mea , si bineinteles si printesei milioane de si .

INA Bafta pe marti . Sa te refaci cat mai repede ca sa poti avea grija de bb SERGHEI si de KATJA. Tu oricum sti deja cam cum e ca ai mai trecut prin asa ceva spre deosebire de noi care suntem la prima nastere , iar pe mine ma omoara incertitudinea asta ca nu pot sa-mi imaginez cum va fi .

ILDI 38 w + 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

WOW avem deja mamici aici la gravidute de mai iunie!. Felicitari!
Acum am reusit si noi sa intram pe forum!

Ce pot sa zic sunt foarte emotionata
irinel, abibrinza, alda, ama, dolce va felicit si sunt foarte fericita pentru voi... mi-ati dat emotii mie si bebelinei ca vine vremea sa ne cunoastem si noi acusica!

bebe 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by zax

GABI
am pus poze cu banda de tapet pentru camera bb.

zax 33+

Poze si Povesti

Voinicel

Se asorteaza cu paturicile noastre

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Roxana, Doroti multumesc pt. incurajari. de la mine.

Doroti sa sti ca eu nu pot sa stau pe spate asa ca stau numai pe parti si nu iti spun ca de la efortul ce il fac atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta apar contractiile dureroase si senzatia de a merge la wc care uneori nu o pot ignora deloc. Oricum merg cu D-zeu inainte ca indiferent ce as face vad ca persista contractiile si intepaturile nasoale in col. Singurul lucru pe care il fac este ca indiferent cand s-o intampla sa fie bebe bine.

Aura sapt. 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua...
Acum venim de la spital. Totul e bine mai putin tensiunea care, culmea s-a marit. Dr. a spus ca nu-i cazul sa ne ingrijoram dar ca e cam mare fata de 9,5 cat a fost pe toata perioada sarcinii acum era 13,5.
Acum va intreb pe voi, care-i problema cu tensiunea mai ridicata?
Maine merge sotul meu la Brasov sa ia imunoglobulinele si pe urma gata cu emotiile. Pot naste fara grija asta.

Ioana, draga mea ce sa-ti zic? De nasti domne' pe 2 mai? Nu-i prea devreme? Poate tragem o vizita sa te vedem dupa ce nasti...scuze, sa va vedem. Pana atunci iti urez inca 2 nopti placute si linistite si nastere usoara marti .

Luana, tu imi faci zilele, pe bune. Am sa scot la imprimanta toate postarile tale si am sa scriu o carte: ceva care sa cuprinda cuvantul "gravida".

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Zax - super dragut tapetul ala ...ursanii mari fac jucarii pentru ursuleti . Chiar imi place ideea, poate o pun si eu in aplicare. Oricum am inteles ca personajele alea de poveste care se aplica pe perete se cam dezlipesc...

Roxana 35sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alda sa iti traiasca fetitele sa fie sanatoase. Mie imi par chiar foarte bine ca greutate, ca doar a trebuit sa stea amandoua la tine in burtica... Laptic mult si somn odihnitor iti doresc.

Inaioana curaj! Stiu ca emotii vei avea orice iti scriem noi, dar tu stii ce frumos va fi cand vei avea doi puiuti acasa... Eu iti urez de azi nastere usoara, refacere rapida dupa cezariana si bebe Serghei sa fie sanatos si mancacios, fara colici, ca sa te poti odihni si tu. Poate n-apuc maine sa intru pe aici, asa ca am vrut sa ma asigur.

Iulyp tinem pumnii sa mai stea bebe in burtica. Stai cumintica, incearca sa stai pe parti si sa pui perne sa sprijine burtica, spatele... Pupici.

Mai aveti stiri de la Ama si Dolce?

Diana79 gata, intri in concediu?

DianaR, nu mai e mult nici pentru tine de asteptat... ai grija cu curateniile, mai asteapta si tu o saptamana si pe urma poti continua cu smotrul...pupici si tie si lui Vladut. Sa stii ca Danut parca s-a mai obisnuit cu Maria, sper sa nu mi se para. Vrea sa o tina in brate, sa o pupe, e el mai brutal, nu realizeaza ca e cam fragila, el ar strange-o zdravan in brate, da-s si eu pe acolo. Aseara chiar a acceptat sa lase o jucarie pe care o primise Maria si sa o ia doar pe a lui...asa ca sunt sperante (asa imi fac eu curaj) de mai bine...

Monica bine ai venit, nastere usoara si bebe sanatos! Trebuia sa iti faci curaj mai de mult sa intri la noi...da e bine si acum.:-)

Zax nu la mine ai vazut tapetul (nu ca ar conta asa mult :-)), cred ca la Amonar, sau poate si eu ma insel.

Luana imi place optimismul tau! Vei naste tare usor!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput