Mamici de mai-iunie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
gabi25 spune:
ZAX unde ai gasit banda aia si cum se cheama la noi ca si pe mine ma intereseaza mult de tot???
36w2d
Evolutie Daria
Poze
zax spune:
gabi25 - am gasit-o cu totul intamplator in Brico Store. Cautam fainata pentru baie si odata mi-a sarit in ochi. Nu pot sa-ti spun cate modele erau acolo. De toate felurile. O sa incerc sa fac o poza si sa o pun, desi mai frumos o sa fie cand o sa fie lipita pe perete.
De chemat se cheama FRIZA.
zax
33+ 
Poze si Povesti
Voinicel
doroti_5 spune:
Zax felicitari cu prima steluta!
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ILDI25 spune:
FELICITARI ALDA SA-TI TRAIASCA COMORILE . ASTEPTAM POZE.
Monnica Bine-ai venit printre noi. Nastere usoara.
Steluta excelenta idee . De-abia astept sa va povestesc si eu cum a fost.
Luana te invidiez pt. curajul cu care privesti lucrurile cu privire la nastere , ce bine ar fi daca as fi si eu asa curajoasa mi-e imi este asa de frica .Please da-mi in pic din curajul tau.![]()
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
magghyc spune:
Buna, fetelor,
Uite ca s-au inmultit bebelusii!!!!!!!!

Doamne ajuta, sa fie toti frumosi si sanatosi!
Eu inca nu nasc (sper) , nu de alta, dar de abia m-am apucat de bagajul de spital, deci zic ca nu e cazul...
Dar in schimb mi-e rau de mor
asa ca am o stare tampita intreaga zi..Deocamdata am descoperit ca piureul e "safe" si inghetata la fel
dar din pacate cum pun botul pe altceva cum incepe cosmarul..Si evident, ca ma mananca in...
cot sa incerc alte chestii (deh, gravida, mai poftesc si io la altceva ca de piure am tot avut parte...)
Tin pumnii fetelor care urmeaza, sa fie totul bine!!!!!!!!!!
Mai intru io, dar om vedea in ce stare, sunt cam sifonata la spirit...Acu incerc o
(fara alcool) sa vad daca reusesc sa ma ametesc (am antecedente, am baut cafea fara cofeina si mi-a crescut tensiunea, cred ca stau bine cu psihicul, de acolo e buba...)
Magg
cu bb Nichita 35 de s+
26octombrie spune:
Ildi, nu e asa complicat, crede-ma. totul e sa gandesti asa: daca e sa fie neplacut, o sa ma gandesc la asta cand se va intampla (stii tu, genul scarlet o'hara). si poate ai surpriza placuta sa fie totul ok! oricum, cand incep durerile, vei fi atat de emotionata de ceea ce ti se intampla incat e posibil ca emotia sa actioneze si ca un usor anestezic (ai vazut, cand esti tare emotionat parca nici nu mai stii pe ce lume traiesti!) hai, cheer up! ai trecut tu, cu siguranta, prin multe momente neplacute, din punct de vedere fizic, si nici unul nu avea o asa minunata finalitate!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
lucia_cs spune:
alda - mamica harnicuta ce esti! 
Felicitari pentru fetite! 

Refacere rapida si mult laptic.
Cosmina si Medeea, bine ati venit pe lume.
Monica bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si un bebe sanatos. Asteptam sa te cunoastem mai bine.
Steluta - bebelina ta sa stapaneasca sanatoasa lucrusoarele cumparate. Asteptam pozele.
Si sotul meu a ramas uimit cand a vazut ce mici sunt hainutele pt nou-nascuti. A zis ca si iepurasul nostru cand a iesit din spital, a avut haine mai mari decat bebe. 
Ideea cu web page-ul este superba. (asta este si hobby-ul meu, sper ca o data sa fac si cariera). :D
Luana, neste leacuri pt nerabdare aveti?
In fiecare seara ma culc cu gandul "Aaaa, poate nasc asta' seara" si ma trezesc cu "Nu am nascut, da' poate astazi. :D" si tot asa... 
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Diana79 spune:
ALDA felicitari pt fetitze sa creasca mari si sanatoase.

Lucia_cs lasa ca mai e un pic si vine si fetitza ta. Poate asteapta o zi mare cine stie. Sunt sigura ca va fi curand vei vedea, si tare mandra mamica vei fi
. Abia astept sa aud vestea cea mare.
Magg bine ai revenit. Ai grija de tine.
Noi ne simtit asa si asa cam am contractii false, nefalse nu stiu. Martzi merg la doctor si o sa vorbesc cu ea.
Mi-a fost f rau intr-o seara am simtzit o presiune f puternica nu puteam sa ma dau jos din pat si la baie ma ducea sotul meu. Acum mi-am mai revenit dar nu de tot. Stau mai mult in pat cand sunt acasa.
Va pup pe toate si numai bine.
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
lucia_cs spune:
Diana, contactii false (Braxton Hicks cum ii spun dr de pe aici) am avut incepand de la 15 saptamani in fiecare zi.
Dr mi-a spus ca nu sunt de ingrijorat decat daca devin dureroase. Toate femeile au, dar multe dintre ele nu le simt.
Unde simteai acea presiune?
Este bine sa te odihnesti cat mai mult.
Mersi pt incurajari,
stiu ca mai e putin, dar cu cat se apropie ziua, cu atat o vad mai departe. Ma simt ca la inceput de sarcina. 
Cred ca cel mai mult ma streseaza faptul ca nu stiu cand va veni, poate e asta' seara,
poate peste o saptamana. 
Poze
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Steluta spune:
Vad ca am inceput sa ma scol si eu cu noaptea in cap. Dar sunt bucuroasa ca de azi vine mama sa stea cu mine. Asa si sotul va fi mai linistit ca nu ma apuca vreun elan gospodaresc sau chef de cumparaturi
.
Monica, am inteles ca Tutunaru va fi plecat si intre 17-19 mai. 
Steluta
32s+.