Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Marrycalu si Inaioana, tinem pumnii maine la fete sa fie totul bine!
Nastere usoara si refacere cat mai rapida!!!

Dolce si Alda, aveti niste printese superbe!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Alda esti o supermamica!
Dolce multumim ptr vestile bune legate de spital si de Nayel ... ne ajuta si ne da curaj sa stim ca e totul ok ... poate cand mai ai timp ne povestesti mai multe sau ce ti se pare tie mai important de stiut ...

Ama imi este dor de tine!!! De abia astept sa iesi din spital!

Angelica_g nu te panica ... lucrurile nu stau chiar asa de grav nici in privinta preturilor nici in privinta secretomaniei. Intr-adevar, in general se da maxim 100 euroi ptr naturala si 200 ptr cezariana. Cine da mai mult are nu stiu ce motive ... poate pur si simplu pe unii ii dau banii afara din casa ...

io 35+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Angelica, atat au dat ei. si fetele stiu ca am mai vb. despre prietena asta a mea, care vroia sa de 500 de euro. Si vorba Luanei de dat se da, ca deh, asta-i practica, dar nu trebuie sa crestem noi tariful, din contra. Asa ca 200 euro cred ca e de ajuns...asta numai la medic, mai e moasa, neonatologul, asistentele si infirmierele..., dar stai linistita ca in spital imediat afli ce si cum, tota lumea cunoaste tarifele.

Merci!
Ma tem ca nu-mi place ce-mi vei spune si despre celelalte personaje ale povestirii care trebuie remunerate. Anestezist...? Alt dr...? Asistenta...? Moasa...? Cine mai urmeaza?!!! Neonatolog...? Mai sunt si altii??? (infirmiera, garderobiera?!).
Multumesc inca o data! Ai dreptate!!! O sa incerc sa ma concentrez asupra evenimentului... il las pe sot sa descurce itele financiare.
Si-asa am intrat putin in panica la comunicarea datei la care dr vrea sa-mi scoata printesa! Speram sa am si eu macar o saptamana libera sa mai pot aranja cate ceva... Ce i-o fi venit?! Inca o data ma intreb, e normal, sa decida sa faca cezariana mai devreme cu 7 zile daca eu ma simt bine si bb pare ca nu sufera de nimic (cf. echo)???!!!!
Pupici si somn usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

DOLCEBABY, FELICITARI PENTRU SUPERBEBE SI MULTE ZILE FRUMOASE IMPREUNA!

IOANA, SUCCES MAINE, ITI TIN PUMNII SI ITI DORESC UN BEBE SANATOS SI FRUMOS, SI REFACERE CAT MAI RAPIDA!!!

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Fetelor eu sunt pur si simplu terminata, devastata, plang de ceva timp si nu ma pot calma. Am intrat in posesia imunoglobulinelor dar citesc cu stupoare pe prospect unde scrie ca nu se pot administra copiilor sub 2 ani . Sunt distrusa pur si simplu. Ma intreb de ce dracu mi le-a mai recomandat medicul infectionist? Ma intreb daca medicii astia stiu ceva cu adevarat sau isi bat joc de noi pur si simplu?
Plang intr-una si imi dau seama ca nimik nu ma poate calma, NIMIK...am senzatia ca cineva isi bate joc de mine si nu stiu de ce. Nici macar peste 2 ani nu le pot folosi, o data pt. ca ar fi prea tarziu si in al doilea rand vor fi expirate. Timp nu mai am sa fac rost de altele, ca sa nu mai zic de bani, dar ma rog pt. asta ma imprumutam, vedeam eu.... Pe cuvant imi vine sa mor

Ma gandeam daca stie cineva de aici de pe forum limba germana sa ma ajute si pe mine sa inteleg prospectul 100% si eventual sa le scriu un mail, sa le dau un telefon,nu stiu...sa fac ceva, ca altfel imi pierd mintile .

Nu te impacienta! Aduti aminte ca multe din medicamentele (chiar antibiotice) pe care le prescriu medicii gravidelor sunt interzise in timpul sarcinii!!!! Dr.-ii stiu insa, sau cel putin pretind ca stiu, sa analizeze cu luare aminte raportul risc/beneficiu si nu cred ca-ti prescriau ceva pt bb fara sa stie ca ii poate face rau!
Daca te consoleaza cu ceva (desi, mea cupla, nu cunosc problema ta in dataliu), am o prietena f buna stabilita in Germania. Nu stiu cat de bine se descurca cu termenii medicali, dar daca poti posta prospectul, il trimit sa il traduca.
Capul sus! BB are nevoie de tine voioasa si optimista! Cu Dumnezeu inainte!!! El este mai puternic decat orice poate percepe si intelege mintea omeneasca! Mie mi-a daruit un copil minunat, condamnat de catre medici ginecologi si geneticieni sa fie scos la 24 sapt din burtica mea si aruncat la cosul de gunoi! Cere, si ti se va da!
Mult curaj si speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina nu cred ca lucrurile stau chiar asa ... imi este imposibil sa cred ca medicul care ti-a prescris medicamentul nu stia ce si cum sau ca esti prima pacienta careia i le-a prescris. Si apoi stii bine ca nu tot ce scrie in prospect este litera de lege ... Vorba Angelicai, sunt atatea medicamente interzise in sarcina conform prospectului dar pe care noi le luam cu incredere ptr ca ne sunt recomandate de dr nostri.
Ai rabdare pana maine dimineatza ... il suni pr medicul tau si-l intrebi ce si cum ...
Hai fii cumintica si nu mai plange ca-i faci lui bebe

io 35+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Multumesc pt "bagarea in seama"!
Citesc de mult minunatele voastre povesti de iubire dar nu am avut timp sa ma inscriu in randul burticilor care impartasesc impresii si cer sfaturi... Am lucrat f mult la serviciu (si inca nu am sfarsit), uneori chiar si peste 12 ore/zi... Cred ca am stat deoparte si datorita experientelor neplacute din timpul precedentei nasteri (am vrut sa uit ca pot exista medici care pun mai presus de viata mamei si a bb interese personale meschine...)
UM 05.08.2005, DNP 12.05.2006. Al treilea bb (inca 2 baieti: 18.04.1997 si 14.10.2003)DN 28.06.1977
Traumatizata, oarecum, de celelalte 2 nasteri normale... Chinuri mari inainte, in timpul si dupa nastere... Deh! nasteri!
Acum e fetita! Sper sa o cheme Sara Maria (inca se mai discuta in consiliul de familie...)
La echo de 34 sapt mi-au spus ca are cc (simpla). Mi-au dat de gandit... mi-au sugerat cezariana. Aproape ca am acceptat-o (cu scuza ca e mai bine pt bb). La urmatoarea echo nu s-a mai vazut (nu inseamna ca nu mai exista!!!!)...
Cert este ca azi am luat decizia sa fac cezariana! Nu cred ca eu voi avea mai mult de suferit decat la celelalte doua nasteri!
Ma intriga ceva! Celelalte 2 nasteri ale mele au avut loc la DPN estimat de doctori. Amandoua au debutat cu ruperea membranelor si travaliul+expulzia au durat cca 16-18 ore!
Daca acum DNP este 12.05.2006, e normal ca dr. sa ma programeze pe 05.05.2006 pt operatie??!! Nu ar trebui sa-l lase (pe bb) pana isi manifesta interesul sa vina pe lumea aceasta????!!!!
Multa sanatate si bucurii nesfarsite!

[b]Angelica nu e vorba ca nu te observa nimeni, dar pe forum este o regula, primele 10 mesaje iti sunt moderate, deaceea ele apar mai tirziu decit le postezi tu, si e posibil ca unii sa nu le vada, la el si cu subiectele noi create de noi veniti.Acum insa ai trecut de 10 postari asa ca cum postezi mesaju deodata si apare.

doroti_5 38+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Carmina eu sunt deacord cu fetele, asteapta pina miine si mergi la medic si intreaba ce si cum, si nu il mai stresa pe bb, ca trebuie sa reziste pina dsfaci tu dilema sa nu fii trista.

evolutia bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g
Capul sus! BB are nevoie de tine voioasa si optimista! Cu Dumnezeu inainte!!! El este mai puternic decat orice poate percepe si intelege mintea omeneasca! Mie mi-a daruit un copil minunat, condamnat de catre medici ginecologi si geneticieni sa fie scos la 24 sapt din burtica mea si aruncat la cosul de gunoi! Cere, si ti se va da!
Mult curaj si speranta!

Cum adica sa fie condamnat sal scoata din burtika mamei si aruncat?Ei ce sunt timpiti cu totul?

evolutia bebe

Mergi la inceput

Merci, Doroti!
Mi-e putin dificil sa descifrez regulile forumului, mai ales ca nu stau prea mult pe el. Nu eram neaparat impacientata, mai degraba nerabdatoare sa aflu si eu niste raspunsuri de la cunoscatori!!!
Somn usor, pt cine doarme!

Mergi la inceput

Angelica team trecut in listuta, dar nu vreai sa ne xici si numele baietilor, ca sta cam golut acolo.

evolutia bebe

Mergi la inceput