Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

multumesc din suflet pt.incurajari,e bine sa stiu ca mai naste cineva maine,incerc sa-mi caut ocupatie,sa nu ma mai gandesc
va pe toate,nasterii usoare cine mai urmeaza,copii sanatosi si papaciosi
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Angelica draga mea,
Prietena mea a nascut pe 12 aprilie, anul asta , cu doctora Badea, la spitalul Municipal. A nascut prin cezariana si a dat medicului 9 milioane. Asta e ce stiu sigur. Ei mi-au zis ca au platit in tottal vreo 25.000 0000 din care 9 milioane doctoritei iar restul in dreapta si stanga de la portar pana la....dar au uitat sa-i dea neonatologului. Asa ca daca ai 25 milioane poti sa nasti fara probleme . Eu personal nu as da banii astia niciodata nimanui, mai ales cand totusi nasterea este gratuita in tara asta si oriunde...mai putin cezariana la cerere.
Vad si eu ca se fereste lumea sa dea tarife si nume de medici de parca noi am fi infractoarele si nu ei ca iau. am vazut ca trebuie sa se scrie pe PM, dar eu am scris aici sa vedem ce o sa se intample? Or sa ma aresteze?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mii de multumiri, Carmina!
Incepusem sa cred ca sunt invizibila, sau ca nu sunt binevenita intr-un grup format de atata vreme si cu atata afectiune!!!!
Ceea ce imi povestesti ma ingrozeste!!!!!!!!!!!!!
Nu am stiut ca nu este permisa discutarea tarifelor, am tot incercat sa ma bag in seama pe diverse subiecte punand intrebari mai mult sau mai putin directe, am incercat chiar postarea unui nou subiect, care a disparut subit dupa cateva minute! Ma rog, poate trebuia sa citesc mai cu atentie regulamentul forumului. Toata treaba e ca eu am gasit demult in desprecopii.com un prieten de nadejde, doar ca nu am avut timp sa stau pe forum. Am crezut dintotdeauna ca este un site al mamicilor si taticilor care isi ofera sprijin reciproc prin impartasirea experientelor personale.
Ma rog, am scris cam mult si s-ar putea sa plictisesc...
Refuz categoric sa cred ca este necesara o asemenea suma!!!!
O singura intrebare: au cerut-o ei, sau atata li s-a oferit???!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Doroti multumesc, m-am descurcat.
Inaioana si Marricallu nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.
Ppadie, ai un pescarus frumos si care sigur vrea sa vina acasa repede.Sa-ti traiasca.

Arabela si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Marrycalu si Inaioana, maine dimineata va tinem pumnii! Maine pe vremea asta voi veti fi linistite si relaxare, noi ...cu morcovul, in continuare.. asa ca sunteti de invidiat!
Angelica, nu te panica, in legatura cu sumele ce se dau. din ceea ce stiu eu, si asta se aplica in toate spitalele din bucuresti, se da 100 eur pentru naturala si 200 pentru cezariana. nu vad nici un motiv pentru care sa dai mai mult, daca vrei neaparat sa scapi de niste bani sunt atatea orfelinate si alte locuri unde ii poti lasa...
asadar, nu exagera, nu avem nici un interes sa crestem preturile !
iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Marycalu Nastere usoara si refacere rapida!!!!!!!!

Sa vi acasa cat mai repede sa ne povestesti cum a fost .

ILDI 39

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by doroti_5
Bine ai venit la mamici de mai-iunie.
Dane mai multe detalii pentru a te trece in listuta, ce asteptati?(fetita sau baiat),DN(daca doresti), UM, si daca mai ai copii.
La intrebarea ta nu iti pot raspunde, dar iti zic ca in Moldova pretul la o nastere e cam 100$, asta naturala, dar cezariana cred ca ceva mai multisot, dar nu cred ca mai mult de 200$.

doroti_5 38+ si Natalita-Elena
evolutia bebe

Multumesc pt "bagarea in seama"!
Citesc de mult minunatele voastre povesti de iubire dar nu am avut timp sa ma inscriu in randul burticilor care impartasesc impresii si cer sfaturi... Am lucrat f mult la serviciu (si inca nu am sfarsit), uneori chiar si peste 12 ore/zi... Cred ca am stat deoparte si datorita experientelor neplacute din timpul precedentei nasteri (am vrut sa uit ca pot exista medici care pun mai presus de viata mamei si a bb interese personale meschine...)
[b]UM 05.08.2005, DNP 12.05.2006. Al treilea bb (inca 2 baieti: 18.04.1997 si 14.10.2003)DN 28.06.1977
Traumatizata, oarecum, de celelalte 2 nasteri normale... Chinuri mari inainte, in timpul si dupa nastere... Deh! nasteri!
Acum e fetita! Sper sa o cheme Sara Maria (inca se mai discuta in consiliul de familie...)
La echo de 34 sapt mi-au spus ca are cc (simpla). Mi-au dat de gandit... mi-au sugerat cezariana. Aproape ca am acceptat-o (cu scuza ca e mai bine pt bb). La urmatoarea echo nu s-a mai vazut (nu inseamna ca nu mai exista!!!!)...
Cert este ca azi am luat decizia sa fac cezariana! Nu cred ca eu voi avea mai mult de suferit decat la celelalte doua nasteri!
Ma intriga ceva! Celelalte 2 nasteri ale mele au avut loc la DPN estimat de doctori. Amandoua au debutat cu ruperea membranelor si travaliul+expulzia au durat cca 16-18 ore!
Daca acum DNP este 12.05.2006, e normal ca dr. sa ma programeze pe 05.05.2006 pt operatie??!! Nu ar trebui sa-l lase (pe bb) pana isi manifesta interesul sa vina pe lumea aceasta????!!!!
Multa sanatate si bucurii nesfarsite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana multumesc.Am reusit.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by 26octombrie

Marrycalu si Inaioana, maine dimineata va tinem pumnii! Maine pe vremea asta voi veti fi linistite si relaxare, noi ...cu morcovul, in continuare.. asa ca sunteti de invidiat!
Angelica, nu te panica, in legatura cu sumele ce se dau. din ceea ce stiu eu, si asta se aplica in toate spitalele din bucuresti, se da 100 eur pentru naturala si 200 pentru cezariana. nu vad nici un motiv pentru care sa dai mai mult, daca vrei neaparat sa scapi de niste bani sunt atatea orfelinate si alte locuri unde ii poti lasa...
asadar, nu exagera, nu avem nici un interes sa crestem preturile !
iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara

Luana si Hora

Tocmai, ca m-am saturat sa impart la bani in stanga si in dreapta! Dar nu vreau sa ma trezesc cu cine-stie-ce "omisiune" medicala pt ca nu am atins pe cine trebuia cu cat trebuia...
Ma asteptam la mai putin... Multumesc, oricum! Banuiesc ca nu este nimeni care sa nu fie nevoit sa scoata ceva din buzunar.
Pana la urma, important este sa se sfarseasca cu bine pt toata lumea (in special pt puisor). Banii nu mai sunt importanti cand realizezi ca nu te pot ajuta sa obtii lucruri atat de la-ndemana oamenilor de rand: sanatatea, integritatea, moralitatea, ..., viata....
Multa, multa bafta mamicilor care se grabesc sa-si aduca pe lume pruncii saptamana aceasta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Angelica, atat au dat ei. si fetele stiu ca am mai vb. despre prietena asta a mea, care vroia sa de 500 de euro. Si vorba Luanei de dat se da, ca deh, asta-i practica, dar nu trebuie sa crestem noi tariful, din contra. Asa ca 200 euro cred ca e de ajuns...asta numai la medic, mai e moasa, neonatologul, asistentele si infirmierele..., dar stai linistita ca in spital imediat afli ce si cum, tota lumea cunoaste tarifele.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor eu sunt pur si simplu terminata, devastata, plang de ceva timp si nu ma pot calma. Am intrat in posesia imunoglobulinelor dar citesc cu stupoare pe prospect unde scrie ca nu se pot administra copiilor sub 2 ani . Sunt distrusa pur si simplu. Ma intreb de ce dracu mi le-a mai recomandat medicul infectionist? Ma intreb daca medicii astia stiu ceva cu adevarat sau isi bat joc de noi pur si simplu?
Plang intr-una si imi dau seama ca nimik nu ma poate calma, NIMIK...am senzatia ca cineva isi bate joc de mine si nu stiu de ce. Nici macar peste 2 ani nu le pot folosi, o data pt. ca ar fi prea tarziu si in al doilea rand vor fi expirate. Timp nu mai am sa fac rost de altele, ca sa nu mai zic de bani, dar ma rog pt. asta ma imprumutam, vedeam eu.... Pe cuvant imi vine sa mor

Ma gandeam daca stie cineva de aici de pe forum limba germana sa ma ajute si pe mine sa inteleg prospectul 100% si eventual sa le scriu un mail, sa le dau un telefon,nu stiu...sa fac ceva, ca altfel imi pierd mintile .

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput