Mamici de mai-iunie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
carminabulina spune:
Acum ca ati pus problema in felul asta sigur ca ma mai linistesc, ma refer la medicamentele recomandate de medic si interzise de prospect. Dar aici e vorba de o mare eroare: Hepatect, imunoglobuline recomandate si nou nascutului si HepatectCP, recomandat copiilor peste 2 ani, iar eu am Hepatect CP 

, intelegeti??????? Si mie aceste medicamente mi le-a adus un medic care, culmea ironiei, DOAMNEEEEEEEEEEEEEE, imi aduce Hepatect CP si niste foi scoase de pe net cu instructiuni de Hepatect simplu si ma intreb eu: oare el nu a sesizat anomalia? Ca daca nu facea greseala asta nici eu nu ma prindeam, citeam prospectul din cutia medicamentului, vedeam ca nu se da copilului sub 2 ani dar ma consolam cu gandul ca stie medicul ce face. Insa el, mi-a adus si aceste foi adiacente, scoase de pe net si atunci am sesizat anomalia.
Angela, vezi ca ti-am raspuns la topicul despre medici...multumesc de incurajari si o sa incerc sa scriu de pe ambele prospecte sa vedem ce zice prietena ta.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Carmina dar de ce nu suni persoana respectiva sa intrebi care-i treaba? Ce daca e tarziu? Esti gravida si in plus si disperata ...
Desi sincer, daca spui ca este si medic imi este imposibil sa cred ca a facut asa o greseala stupida ... Important este sa faci ceea ce te poate calma te tine acuma. Nu ai voie sa stai suparata si sa plangi toata noaptea. OK???
io
35+ cu
Ana
angelica_g spune:
Cum adica sa fie condamnat sal scoata din burtika mamei si aruncat?Ei ce sunt timpiti cu totul?
[/quote]
Ei, da!!! E o poveste f. lunga si f. trista, dar cu final fericit! Cred ca are vreo 50 pagini. N-a durat decat 40 sapt. Pe scurt: al doilea copil, abia aflu de incompatibilitate sangvina cu sotul, analize, recomandare teste genetice (triplu test) - aveam 26 ani si nici un antecedent genetic ingrijorator! - risc de trisomie 18 identificat de 1 la 52 de cazuri, amniocenteza impusa, cariotip fetal cu un cromozom in plus la perechea 18 si unul in minus la 21, decizie incotestabila a dr. Albu: copilul are malformatii genetice, trebuie aruncat!!!
Deznodamantul?! Am cerut la Dumnezeu un miracol! Am crezut ca mi-l poate oferi si am mers mai departe... pana la intrebarea finala: e intreg?!(a fost primul lucru pe care l-am putut rosti la nastere!)
Este un copil minunat (2 ani si 6 luni)!Vesel, istet, zvapaiat si gingas!!!
Totul e bine cand se termina cu bine, dar nu pot exprima in cuvinte calvarul trait in cele 40 sapt.
! Atentie, mamici! Uneori dr.-ii se inseala, sau vor sa se insele sau vor sa va insele. Pana la urma, de aceea spun, suntem in mana lui Dumnezeu!
Pupici
!!!
Diana79 spune:
MARRYCALU & IOANA MULTA BAFTA...TINEM PUMNII SA FIE BINE. SA AVETZI NASTERI USOARE, BEBEI SANATOSHI SI MANCACIOSHI.
CURAJ FETELOR!!! ABIA ASTEPTAM VESTILE BUNE.
Imi cer scuze ca nu am intrat mai devreme dar am muncit toata ziua azi la curatenie.
Noi azi am facut camera la bebelusha. A iesit super misto. Sunt atat de fericita, chiar nu ma asteptam sa fie asa frumoasa, mai ales ca o sa stea cu noi in dormitor. O sa fac niste poze si o sa le pun maine daca e.
Maine mergem si la doctor adica marti, ca aici inca e luni. Sa vedem ce ne mai zice.
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
doroti_5 spune:
Carmina da nu ai vb cu medicul asta care ti lea adus?El ce zice?Tu iai explicat inaite ca tie iti trebuiau pentru nou nascut?
doroti_5
38+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Diana79 spune:
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris. Am ramas in urma dar recuperez eu.
Orcium va salut pe toate si
.
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
doroti_5 spune:
Angelica, prin ce ai trecut!!Dar corect totul e bine cind se termina cu bine, si cred ca ar trebui sa intri pe subiectul "Medicii de care sa te feresti" si sa zici de acest medic, adica de experienta ta, pentru ca alte fete in asa situatii sa stie.
doroti_5
38+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Angelica team trecut in listuta, dar nu vreai sa ne xici si numele baietilor, ca sta cam golut acolo.
Robert Andrei (18.04.1997) si Razvan Stelian (14.10.2003). Merci!!!
shoricutza spune:
Angelica sa-ti traiasca baietii si printesa! Si io am doi frati mai mari si-ti spun sincer ca nu este usor sa fii sora a doi frati care incearca sa te cam exploateze
Asa ca sa ai mare grija ...![]()
Diana79 multi
si bafta la doctor!!!
Carmina te-ai linistit?
io
35+ cu
Ana
doroti_5 spune:
Burticute, mamici si tatic am mai deschis un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74779" target="_blank">capitol nou. Va invit.
doroti_5
38+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe