Epilarea pe maini?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maaama, inghinal cu penseta!!! Eu cred ca m-as epila continuu, ca pana as termina ar trebui sa o iau de la inceput...

Revenind la subiect, eu ma epilez pe brate cu aparatul cam o data la 2-3 saptamani. Totul este sa nu las parul sa creasca prea mult, ci sa il iau cat inca e mic. Oricum, in cei 7 ani de cand o fac, parul s-a rarit si subtiat semnificativ.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Maaama, inghinal cu penseta!!! Eu cred ca m-as epila continuu, ca pana as termina ar trebui sa o iau de la inceput...

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

asta-i buna, chiar asa... cred ca totusi a gresit

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catajuly spune:

Buna ziua, ieri m-am epilat pe maini, la cabinet, cu ceara de unica folosinta. Azi a inceput sa-mi apara o iritatie. Cum scap de ea? Sambata e nunta unei verisoare. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mai Catajuly am intrebat-o pe prietena mea cu ce sa dat ea cand sa iritat de la ceara si a zis ca sa dat cu Baneocin.Ori cumperi Baneocin ori te duci fuguta la farmacie si poate iti prescrie altceva,dar dute repede pentru ca iritatia asta nu trece asa repede.Te pup.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by anis

Epilatul la aragaz.... si evetual sexul prin cocenii de porumb...
Doamne si am trecut de anul 2000...nu ma pot abtine..cu atatea in jur ..si cand citesc si de astea..plus ca m-a strafulgerat o idee de genul..femeile de prin sate ,ori fi auzit de epilat?
Tragic ,comic si adevarat!

da, au auzit. femeile de la tara se epileaza. folosesc o planta extrem de otravitoare care ataca radacina firului de par si nu mai creste. dupa cateva operatiuni din astea, sunt ca si epilate cu laser. in trecut, doamnele se epilau cu o solutie de zahar, pe care o aplicau in zonele respective si smulgeau parul.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor m-am socat cu arsul parului asa ca am incercat si eu cu bricheta
1. e adevarat ca miroase a porc parlit,dar rezultatul e o piele care arata ca dupa 2 zile de la rasul cu lama. asa ca nu e o metoda eficienta zic eu. mai ramane planta otravitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

in trecut, doamnele se epilau cu o solutie de zahar, pe care o aplicau in zonele respective si smulgeau parul.

si in prezent se foloseste de catre araboaice si nu numai.
e o metoda f. eficienta
1 pahar de zahar+ sucul de la o lamaie se fierbe pe foc mic pana spuma e maro deschis. se lasa sa se raceasca cat sa poti pune mana pe "ceara" . se scoate din cratita si se modeleaza in maini ( e ca o plastilina) pana ajunge la temp corpului dupa care se intinde ca si ceara obisnuita . atata doar ca aceeasi bucata o refolosti tot epilatul ( o remodelezi intre aplicari). singura smecherie e sa nimeresti consistenta perfecta. prea moale se intinde, prea tare nu scoate nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by michelle7

in trecut, doamnele se epilau cu o solutie de zahar, pe care o aplicau in zonele respective si smulgeau parul.

si in prezent se foloseste de catre araboaice si nu numai.
e o metoda f. eficienta
1 pahar de zahar+ sucul de la o lamaie se fierbe pe foc mic pana spuma e maro deschis. se lasa sa se raceasca cat sa poti pune mana pe "ceara" . se scoate din cratita si se modeleaza in maini ( e ca o plastilina) pana ajunge la temp corpului dupa care se intinde ca si ceara obisnuita . atata doar ca aceeasi bucata o refolosti tot epilatul ( o remodelezi intre aplicari). singura smecherie e sa nimeresti consistenta perfecta. prea moale se intinde, prea tare nu scoate nimic.

da...si io stiam de reteta asta...atata doar ca io-s cam puturoasa si mai bine braun sau ceara...decat combinatii sa-ti iasa reteta...ca e greu s-o nimeresti (stiu io din proprie experinta...dupa nspe incercari...mi-a iesit o data!!! si e chiar super...da e prea mult chin!!!!)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Criss75 nu ma supar si mie mi se pare nasol,nu am spus ca face asta la 2 saptamani....am spus parca ca a incercat....acum se face cu crema depilatoate.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2 spune:

Mi-a spus o prietena ca a avut acum cativa ani un spray super cu care se dadea inainte de epilat si ii amortea putin zona respectiva ca sa nu mai simta durerea.Ea nu mai stie numele si nici site-ul pe care l-a comandat.

Daca aveti idee va rog mult spuneti-mi si mie numele pentru ca sunt disperata cu epilatul la cat de tare ma doare.

Merci mult

Mergi la inceput