Epilarea pe maini?
Raspunsuri - Pagina 7
lai spune:
si eu m-am facut prima data pe brate cu bricheta, m-a invatat diriginta la scoala
acum ma fac cu aparatul daca-i scurtut sau cu ceara rece daca il las sa creasca prea lung. cand ajung in Romania ma fac la cosmetica cu ceara fierbinte, viata buna 
Lai
alma spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by carolinah
Maaama, inghinal cu penseta!!! Eu cred ca m-as epila continuu, ca pana as termina ar trebui sa o iau de la inceput...
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident![]()
asta-i buna, chiar asa... cred ca totusi a gresit
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006![]()
Nu, n-am gresit, chiar asa se intampla
http://community.webshots.com/user/freediaro
Guguluff spune:
Si eu sunt ''hormonala''. am inceput pe maini cu ceara si mai nou cu aparatul Braun cu atenuator de durere. daca te epilezi la vreo 2 saptamani si nu-l lasi pe tot sa creasca, adica 3-4 saptamani, doare mai putin. asta e, baba la frumusete, radba. si nu se face mai rau daca ii smulgi radacina, dimpotriva se rareste.
mirelaionut spune:
Si eu ma epilez pe maini si imi place, normal mult mai mult asa. La inceput ma duceam la cabinet de cosmetica si ma luau cu ceara, acum ma fac singura cu aparatul de epilat Braun, doare putin dar si rezultatul e 
. Si asta se intampla doar vara, ca iarna il las sa se "regenereze".
spanu.mirela
Roxana Claudia spune:
Ma epilez pe brate cu ceara si e super. Am mereu maini fine. Mi se pare estetic asa.
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
goanga23 spune:
Fetelor...ca tot vorbim de epilat...vin si io cu o intrebare care ma sacaie: isi face cineva brazilian???...nu de alta dar ma tenteaza insa mi-e teama de durere...
Pt. Morena...eu as incerca sa il decolorez mai intai (si eu am mult pe maini , este saten dar se face blond de la soare in timpul verii...si cum aici e soare tot timpul...
miti2004 spune:
goanga23 eu in tara ma faceam mereu inghinal total, si eram asa de fericita...aici ma fac singura inghinal si nu reusesc decat 80%, pt ca ma doare prea rau chiar in zona "fierbinte" si mi-e mila de mine
...insa daca m-ar face altcineva nu am probleme, doare dar macar stiu ca o face repede si fara mila...
miti
SunSmile spune:
Mdap...ma epilez de ani buni pe maini. La inceput cu crema, apoi am incercat si ceara si braunu. Ma rog....crema si braunu imi plac cel mai mult pt maini. Pt picioare ceara, pt axila crema si lama, iar inghinal...ma chelesc de tot
cu ceara! Doare...dar cum nu suport ideea de par pe corp...rezist cu stoicism!
Cred ca cel mai bine e sa mergi la un salon de cosmetica....macar prima data...dar asta doar daca esti hotarata! Succes!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
krelia spune:
si io si io....cat de curand, de fapt..pt prima oara..asa ca..o sa va zic cum fu!
oricum, de curand descoperi ceara de unica folosinta si imi merge la fix...ba chiar am senzatia ca nu mai creste atat de repede...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006

!!! Eu cred ca m-as epila continuu, ca pana as termina ar trebui sa o iau de la inceput...