Epilarea pe maini?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

Si eu ma epilez pe maini cu aparatul sau cu banda de unica folosintza, parul nu se indeseste deloc dupa radere/epilare asa cum spunea cineva inainte, este genetic, nu se indeseste prin indepartare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Epilatul la aragaz.... si evetual sexul prin cocenii de porumb...
Doamne si am trecut de anul 2000...nu ma pot abtine..cu atatea in jur ..si cand citesc si de astea..plus ca m-a strafulgerat o idee de genul..femeile de prin sate ,ori fi auzit de epilat?
Tragic ,comic si adevarat!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

eu in locul tau cred ca as folosi ceara, adica nu eu, ci m-as duce undeva la un salon cosmetic.
am vazut poza ta, eu poate sint mai pretentioasa decit altii/altele. m-as duce la cosmetica pentru asta.
dar...asta e doar parerea mea

succes

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by morenaA

Eu la axila n-am probleme: ma fac cu lama de 2 ori pe sapt, nu creste mai des, insa m-a mancat odata sa ma fac cu aparatul: m-a durut de am zis ca mor, dar m-am gandit ca trece dupa ce termin operatiunea... de unde! trei zile n-am reusit sa-mi apropii mainile de corp, simteam zona de parca ar fi fost oparita, cand mi-a trecut am zis sarumana si nu mai renunt la lama... si doar pe picioare suport fara nici o problema...
Cat despre maini, inca nu m-am hotarat... parca mai tare m-ar tenta decolorarea decat epilarea, dar ma tam sa nu arate ciudat...

Morena, te-a durut asa tare tocmai pentru ca esti obisnuita cu lama si parul este viguros, cu radacini puternice.
Cu epilatul la aragaz ... Am amintiri placute din adolescenta Bunica unei prietene a avut un mic accident casnic si si-a "epilat" sprancenele fara sa vrea cu flacara de la aragaz. Asa ca, noi care nu stiam cum sa scapam de parul nedorit, am zis "Evrika!" si am aplicat metoda cu flacara . Nu va zic ce-o disperam pe mama cu mirosul din casa (mirosea a porc parlit) pana cand s-a saturat si intr-o buna zi mi-a adus o cutie de ceara
Desi se poate si cu "epilat" prin parlire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

da' si noi (io si matusi-mea cu 1 an mai mare decat kine) ne epilam cand eram mai mici(10-12 ani) cu lumanarea...nu au existat accidente...si era singura metoda...ca altfel cred ca ne incingeau mama si mamaie dc vedeau ca avem cochetarii d'astea de mici asa...

dupa aia...m/am ras o data pe maini (tot de smechera!)...si a crescut o frumusete de padure...drept urmare am inceput sa frecventez cosmetica lunar pt.depilare maini, picioare, subrat si chilot...dupe vreo5 ani de cosmetica mi/am luat braun pe care l/am folosit cu drag pe aceleasi locuri...picioare, maini, chilot si subrat...nu ma durea ca deja erau radacinile subtiri...cand am ramas gravi n/am mai rezistat chiar peste tot cu aparat...si a ramas doar braunul pe picioare...si din cand in cand lama la subrat si chilot...mare prostie, ca din cateva fire subtirele acu' am padure...fire groase si negre, cu radacini puternice...acu' m/am hotarat sa nu mai fiu nesimtita si sa reiau cosmetica pt.subrat si chilot si apoi cand se mai raresc firele trec la braun din nou...pe maini nu mai am aproape deloc par so nu consider ca mai am treaba cu el...pe picioare (loc care n/a vazut lama) ma pot epila linistita la 1 luna...sunt fire subtiri si radacini rahitice...n/am treaba...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Elise Te obisnuiesti si cu ceara ,eu cred ca nu doare asa rau ca aparatul,aparatul nu-l suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Buna, fetelor!

Si eu ma epilez pe maini, nu am mult par, dar nu-l suport, si cum zicea cineva, il elimin de peste tot (in afara de cel din cap)! In schimb de cate ori ma epilez pe brate fac niste iritatii absolut oribile (am pielea fff sensibila) - medicul mi-a recomandat o crema pe baza de corticoizi (Locoid) local, si oral antihistaminic (Telfast cred ca se numea) si antiinflamator. Situatia s-a mai ameliorat, dar putin - adica tot am acele iritatii, care trec in general dupa o saptamana-doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Dupa mine, nu este o idee grozava sa-l epilezi. Va trebui sa continui cu procedeul si nu te vad prea incantata.
Io zic ca ar fi bine sa-l decolorezi. Exista subtante decolorante special pt. parul de pe corp dar daca nu gasesti e foarte buna crema decoloranta de la Londa(aia pt. parul din cap).
Odata ce il deschizi la culoare n-o sa mai fie atat de evident si n-o sa mai sara in ochi. Epilarea s-ar putea sa-l aspreasca si sa te intepe cand treci cu mana peste el. Incearca o decolorare intai si apoi tragi concluziile.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am inceput epilarea pe brate acum cateva luni, desi parul era destul de lung, insa fiind blond, nu-mi faceam mari probleme. Metoda pe care o folosesc e crema, simplu si eficient. Parul creste greu, intr-adevar firele sunt mai razlete cand cresc, dar eu ma fac o data pe luna si parul e destul de mic. Cu ceara nu ma fac niciunde, pe picioare cu aparatul, axila cu lama si inghinal cu penseta . Sunt prea rea de durere ca sa risc.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by alma

Am inceput epilarea pe brate acum cateva luni, desi parul era destul de lung, insa fiind blond, nu-mi faceam mari probleme. Metoda pe care o folosesc e crema, simplu si eficient. Parul creste greu, intr-adevar firele sunt mai razlete cand cresc, dar eu ma fac o data pe luna si parul e destul de mic. Cu ceara nu ma fac niciunde, pe picioare cu aparatul, axila cu lama si inghinal cu penseta . Sunt prea rea de durere ca sa risc.

http://community.webshots.com/user/freediaro

inghinal cu penseta ???? glumesti nu??? dar ce greseli ai facut de esti pedepsita???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput