Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11
Raspunsuri - Pagina 11

rami 73 spune:
Crinuta, nu am reusit sa pun pozele. imi poti spune mai in detaliu care sunt pasii ?
Avalon, mie mi-au prins foarte bine indicatiile tale; cu ajutorul lor practic mi-am facut albumele pe Webshot !
rami

gabi66 spune:
dupa ceva timp.
gabi68 - il dadui(asta ca sa-i arat Iuliei ca vorbesc mai multe limbi)pe 2.05.2006, dar dureaza 4-6 saptamani "merg" testele la Frankfurt si calculatorul e f.f.solicitat.Sper sa-l iau ca nu a fost prea greu.Spun acum, dar atunci pendulam printre raspunsuri, nu mai eram sigura.
Iulia - vrem poze!!!!!Bitte, bitte!!!!Uite ce frumos ma rugai, cum m-au invatat nemtii.Dar ei nu stiu sa foloseasca tonul meu pisicesc.Pacat ca nu poti sa ma auzi.Eu nu prea am obiceiul sa ma pisicesc, da` si cand o fac....
Kitta - eu i-am implinit pe cei 39 si.....ce dacä!Romanita Iovan are peste 41, asa spusä cand fu scandalul cu crima.Parca a pierdut sarcina.Sau a ramas iarasi.Sau a mintit.O sa caut in ziare prin Internet.
Iulia - sa sti ca pentru o ardeleanca nu e usor sa vorbeasca lb.straine oltenesti, dar cum prinsai drag de sefa.....
Va pup curiozitatilor naturale ce sunte......m.HHHHHHHHAAAAAAAA.

Stelutza_36 spune:
Vad ca va intereseaza subiectul Romanita Iovan.
Citez:
Romanita Iovan si-a scos burtica in lume
Autor: Mirela Dinica.
Romanita Iovan este din nou insarcinata. Oricat de mult a incercat sa ascunda acest lucru, creatoarea de moda este gravida in patru luni, iar burtica, pe care a inceput s-o afiseze la tot mai multe evenimente mondene, devine din ce in ce mai vizibila. Romanita a luat cateva kilograme in greutate si i-au crescut sanii cu aproximativ doua numere, prietenele ei ajungand s-o intrebe cu invidie daca nu cumva si-a pus silicoane. Se stie ca Romanita si Adrian Iovan isi doresc foarte mult un copil, creatoarea pierzand o sarcina in urma cu sase luni, dupa tragicul eveniment petrecut la ei in casa, in vila din Primaverii, cand Iovan a impuscat mortal un hot. Dupa cate se pare, Romanita va avea un baietel, care se va naste in octombrie, luna in care este nascuta si vedeta. Creatoarea se simte bine, iar sarcina decurge normal.
Data: Miercuri, 03 mai 2006
Sursa: Libertatea

Irinabr spune:
Da am vazut ce ati scris! Imi pare rau daca am suparat pe cineva. Sper sa aveti noroc sa ramaneti insarcinate. Cand vad ce eforturi faceti ma gandesc ca eu sunt norocoasa. Eu am un Baiat de 7 ani si jumatate si "urmeaza" un BB care are o varsta (sarcina) de 8 saptamani. Sper sa fie BBelusa ca am deja baiat si.... e greu cu 2 baieti.
Am 33 de ani si recunosc ca nu am facut mare efort sa raman insarcinata.
Da, curiozitate pentru ca "prietena" mea asistenta in maternitate numai ca nu mi-a spus ca m-am tagnit. Adevarul este ca m-am chinuit mult dupa nasterea baiatului. Nu sunt din Braila si nu am avut ajutor si din "zelul" medicului baiatul meu s-a nascut cam devreme.
Incerc sa ajung in alta parte la nastere ... sa vedem cum evoluam.
Brailencele s-au c-am supatrat pe mine dar pentru mine viata aici, in Braila, a fost un lung sir de socuri. Stau din 96 aici si nu cred ca ma voi adapta nici peste 10 ani. Imi pare rau... dar cel mai rau a fost se imi gasesc prieteni.

IULIABRAILA spune:
irina,chiar daca sint get beget, nu am prieteni. nu cred ca cineva se mai poate lauda cu asta, in zilele pe care le traim acum. cum toata lumea este pusa pe capatuiala si averi, iar birfa este in floare, cam greu.
nu m-am suparat pe tine, dar este cel putin straniu sa poata gindi cineva asa in zilele noastre, chiar daca si intr-un oras asa cum este braila.
eu prefer sa imi creez un univers in familia mea, in care sa ma simt bine.
tu ai copilas, vei mai avea unul, asa ca nu cred ca mai ai timp pentru altele mai grele decit asa ceva. este o mare responsabilitate, intr-adevar, sa ai copii in general, asta este parerea mea, indiferent de virsta.
mai, incerc sa fac album, da da, am curaj acum.
fetele, va pupicesc dulce, sint pe aici, spal si incerc sa fac si papica.
gabelutule, tare as vrea sa te aud, pisicita. dragut. este super bine sa poti, ai multe de cistigat in viata cu asta. imi pare rau ca nu m-am gindit la asta de la inceput, cind eram pustoaica, acum este prea tirziu. am exemple in familie, care sint super datorita pisicitului. bravo!
eu, cum stiti,
pentru azi:"vinerea, cea mai fericita zi din viata mea, indiferent de alte chestii..."

IULIABRAILA spune:
apropo, va dati seama ca tanti romanita a ramas grea dupa 2 luni? doar doua luni? dupa sarcina pierduta, sau ma rog , oprita in evolutie?
fetele, avem sanse, bai, nu mai pierdeti vremea si treceti la prestat din greu.
credeti ca ea nu era super stresata in perioada aia in care a ramas? sotu gata de puscarie si ea treci pe treaba ca-i momentu?
bai, BRAVA EI!
si ea, refacere rapida mai, io ma pun pe treaba ca pierd vremea cu tratamentu(m-am pus io da asa ma zoresc singura).
si VIRSTA, VIRSTA? ei nu ii mai spune nimeni de asta?
IULIA
astept comentarii de la voi(birfe, birfe, birfe)

IULIABRAILA spune:
si AVALOANE, la urmatoru capitol sa pui in clar - FEMEI CARE STIU CE VOR, BINE?
PLEASE
IULIA(eu asa ma simt si vreau sa ma regasesc in capitolu meu)

piticul spune:
Asa e AVALON,IULIA are dreptate.Te rog sa scrii din nou femei care stiu ce vor.Vreau si eu sa imi regasesc locul aici ,la voi.In urma tratamentului ovarul meu drept a reactionat si acu'e curat.Am scapat de uratenia de sactosalpinx,cel putin deocamdata de pe un ovar.Mi-am omorat burta cu tratamente doua luni si uite ca boala a facut un pas inapoi.Ma mai contrazice cineva ca nu stiu ce vreau?Hai fetele,sus capul,o sa rasara soarele si pe strada noastra!Asa curiozitati cum suntem noi!

IULIABRAILA spune:
bravo piticutu meu.
eu iti tin pumnii. o sa vedeti, presimt eu ca primavara asta va da roade, asa ca si timpul, se va incalzi mai greu(adica se va coace mai greu bb) dar si cind... o sa vedeti, va fi plin de fericite pe aici.
de mina spre victorie !
URA ! URA! URA !
IULIA