Am deschis un capitol nou, dragelor, si treceti la treabaaaaa ca doar n-o sa ne prinda 40 ani tot pe aici! Cine sparge gheata prima aici?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
rolul meu aici este sa va dau curaj aratandu-va ca sunt altele mult mai varstnice si suficient de nebune sa mai aspire, chiar daca mai au un copil ... probabil mare, socotind dupa varsta
Veti vedea ca va apuca cu adevarat nebunia cand apar semnele unei menopauze premature si panica de a se sfarsi atat de repede, iti infige in "spate" un motorash si te indeamna sa afli, sa investighezi, .... sa speri si sa te rogi. Mult.
Ai sa ne dai o veste? Pe buneeee? cred ca ma imbat de fericire
! Ia zi?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
o veste am sa va dau...
sunt z13 de la CM...ZIUA MEA NOROCOASA!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana ca e ziua ta norocoasa e o veste buna , cealalta nu e chiar pe placul nostru.
cristinici
cum mama si daca in ziua 13 cade ovulatia nu e norocoasa?????
ziceam si io
"Nimic nu-i imposibil!"
LIANA30 da-i bataie, acum e momentul!!
Hai Liana..., fugi la sotul tau si tine-l ocupat
Cu drag Ioana Tugs
Da, Liana, e o veste excelenta! Actioneaza!