Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11
Raspunsuri - Pagina 10
rami 73 spune:
Crinuta, HELP ! Vad ca tu ai poze pe webshots. Cum le-ai pus pe site-ul nostru ???
Lachione, n-ai de ce, iubita ! 
rami
IULIABRAILA spune:
salutare fetili !
URA ! URA ! URA !
BRE, acusa m-or luminat si pe mini fetili astea ca tanti irina cu curoizitatea= monstruozitatea este din braila. aolio, ce-o sa zica lumile despre noi ? jur ca nu sint io in travesti si nici barbatu-meu.
nu, nu , poate a facut asta ca sa ne compromita. nu poci sa gindesc ca , ma rog, o tanti, indiferent de virsta, poate numi o alta tanti curiozitate !!!! biirrr!!!!
ati auzit de romanita IOVAN? mai, ma gindesc ca daca tanti aia a tinut secret 4,5 luni de gura lumii bb-ul ei, o fi ceva; o fi nevoie de secrete?
da io voua va spun tot(asta daca o fi sa fie) .
va pup dulce pe toate, monu, crinutu, liana barosana(asta asa ca te recunosc ca sefa de clan), gabelele, lachi, AVALON, rami, nasha 4as, dj mama, si sint pe aici, va supraveghez
IOANA, pentru tine am strins pumnii si iti trimit un pup pe nasuc, asa asa de la mine pt tine especial; o sa treaca repede si sa aiba urmari numai de bine
pt azi: "toata lumea, toata lumea, sare-acum cu mine,
toata lumea, toata lumea, tine acum pumnii strinsi pt tine..IOANA" 

crinuta71 spune:
Rami ai reusit sa aduci pozele pe site?
Iulia noua sa ne spui neaparat si sa speram ca o sa ne spui cat mai repede.
Va pup pe toate 

poze
Avalon spune:
Romanita Iovan e insarcinata iar? Nu stiam...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Avalon spune:
Imi pare rau daca am bagat pe cineva in ceata cu webshots-ul, eu am spus ca nu ma pricep, doar am dat un citat acolo pt IULIA...![]()
De asemenea daca pe cineva a deranjat completarea "care stiu ce vor"- am scos-o.
Ma voi abtine pe viitor sa mai fac lucrurile de mai sus, nu toata lumea le priveste cu aceeasi ochi.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
KITTA spune:
"Curiozitatilor"eu cred ca va intrec pe toate. Mai de mult chiar v-am propus sa ne luam la intrecere care e mai "baba". Ca eu nici nu ma mai gandesc ca in Iunie fac 39 si dr. ma ajuta tare mult spunandu-mi la fiecare intalnire ca sunt batrana, explicatii ca IAS nu iese din cauza varstei, etc....
Da Romanita Iovan ce o fi facut de a ramas gravi din nou si unde mai pui ca barba-su' e mai mult zburat. Stie cineva cati ani ar avea, macar asa din revistele de can-can, ca eu una zic ca e mai purie ca mine, dupa cum arata.........dar ea tot top-model se crede, numai ca fata o cam tradeaza...
piticul spune:
Ba pe mine nu ma deranjeaza deloc acel "care stiu ce vor".E foarte frumos.V-am spus ca eu am stiut intotdeauna ce am vrut.De-asta am si intrat aici la voi,mi-a placut titlul,mi s-a parut ca mi se potriveste.Si nici "curiozitate" nu ma simt.Ba consider ca avem mare curaj cu toatele ,sa umblam asa pe la doctori si sa luptam pana la capat pentru ce ne dorim.Daca tipa aia Iliescu nu a fost prea baba sa faca un copil la 67 de ani,cred cu tarie ca nu suntem nici una prea batrane pentru asa ceva.Va pup fete curajoase si lasati-i pe altii...Vorba aceea..."e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"

PITICUL
nasha_4as spune:

KITTA,draga mea pai noi avem inca 38...
hi,hi,hi,ce 39(fie vorba intre noi io ii fac in august)
,sintem adolescente,nu-i asa?
si voi dragelor vedeti ca ati speriat biata fatuca ce ne facuse "curiozitati",ca nu cred ca a mai aparut!ce fete rele!!!
romanitza,da cred ca are vreo 43 sau 44 desi vrea sa para de 20
poate stie cineva cit are sigur,ca sa o luam la birfa![]()
pupici muuulti la toata lumea!!!