Smecherasi de iulie-august 2004 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, chiar, Olivia, sa stii ca si eu il vad pe Andrei pe webcam cind ma duc la birou ... acum e adevarat ca mai mult ma uit la el decit sa fac treaba, dar macar stiu cum este cit e in sufragerie !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Si pentru Adina - io mi-am petrecut o luna sa imi instruiesc inlocuitoarea pentru cit urma sa fiu in CIC, si dupa un an si juma aproape au ramas fara de ea (oricum facuse doar timpenii pe acolo !), asa ca m-au rugat pe mine sa vin sa ii scot din r--t, ca probabil nu mai angajeaza pe nimeni cit timp a mai ramas pina in august, cind se presupune ca ma ntorc io la munci ! Si nu era mare lucru de invatat ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa este web-ul sa traiasca..dar doar in we! De la servici nu am acces la Ym....si apoi la noi este noapte si la ei ziua...si tot asa...
Alice teatrul este una din pasiunile mele...ce dor imi este de el!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Gata, acu chiar ca plec si eu ! Am terminat si ultima felie de cozonac (cu stafide, miam !) si predau legatura schimbului III !
O noapte buna doresc tuturor si ne auzim cit de curind !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-au sunat din nou...Luca cica pina la 10.30 de la 9,30..a facut show si a plins inconsolabil...apoi a dormit...tot zborul pina la Munich...A alergat apoi 3 ore prin aeroport..si cum s-au urcat in celalalt avion a adormit pe MP , soacra si cu picioarele pe domnul de linga....

Noapte buna mamici!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hai ca mi-au dat lacrimile de dimineatza cand am citit,aventura lui Luca si in special mesajele Adinei,despre starea lui din aeroport,imi inchipui ce a fost in sufletul Oliviei si a taticului,multi pupici si imbratisari
A si sigur nu-ti mai trebuie nici o dieta,numai gandul si dorul de Luca te va slabi,iti spun din proprie experientza,eu cand sunt departe de casa,pot sa mananc orice si oricat ca nu se lipeste nimic de mine.
Si tinem pumnii pentru Cristalina ca azi sa fie totul ok!!!
Ma duc la seminar si revin
O zi buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata!!!
Olivia Bine ca ajuns Luca, stii ca e ok, ai promis ca de acum esti curajoasa offf... credeam ca numai eu sunt in halul asta de mamoasa Si eu visez numai avioane prabusite si nenorociri la gandul ca pleaca Mara singura in Romania la vara... omu a zis ca daca nu ma potolesc ma trimite la consultatie ca nu mai merge, asa ca acum tac malc... da numai eu stiu ce-i in sufletul meu
Si eu la cura de azi ca am mancat toate aiurelile zilele astea, ca sa-mi fac curaj...
va pup, ma stiga Eva, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - am plans de dimineata, m-au emotionat postarile tale si misiunea Gongutzei
Cristalina - asteptam vesti de la voi
Alice - vaaai, am cerut cerc ieri dimineata ? Poi distractia maxima dup`aia a fost.

Fetele, dupa ziua si noaptea de duminica, Giulia m-a vomat, de fapt a vomat peste tot ieri la pranz ca s-a inecat cu stiti voi ce ... asa ca m-am distrat. Sunt foarte obosita, dar asta e, dorm cand voi fi pensionara. Vestea buna e ca ploua si am dormit toata noaptea, nu i s-a mai infundat nasucul. Sper sa-i treaca alergia asta, cica daca apare in tinereti trece ... Doamne ajuta !

Pup burticile si astept vesti bune de la toate !
Vreau si io link cu Sofie Papadiei !!!
Si pup si restul de mamici si copii si tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ce serial palpitant s-a desfasurat aici! Pupici tuturor personajelor!
Cristalina, astept cu sufletul la gura vesti bune!
Ieri am avut program cu ina32&Co ...Zoo, gratare, joaca pe copii si taclale pe noi
Azi e un frig cumplit si un vant ingrozitor.Am avut o tentativa de iesit afara dar ne-au inghetat nasucurile si urechile, asa ca ne-am retras iar in barlog.
Va dorim o saptamana frumoasa si va pupam pe toti/toate

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

M-am intors,mama ce chef au studentii de seminar..
Noi am haladuit tot week-endul,ca a fost soare si frumos,am fost prin gradina botanica,la padure in Bucium(pentru cunoscatori)am alergat dupa furnici,am cules floricele,am adunat betisoare si "un pic de frunze".
Carmen,felicitari ca esti tare pe pozitie,eu nu m-am apucat de ieri ca nu puteam sa nu mananc mici de 1 Mai,iar azi nu ma apuc ca-i marti
am uitat ce mai vream sa scriu ,recitesc si ma intorc

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput