Smecherasi de iulie-august 2004 (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, uite eu intru la 2 noaptea ca sa vad cum a ajuns Luca, caci nu am avut net ptr cateva ore si fierbeam.
Bineinteles ca iti va fi dor, si e normal, dar el e mai bine acolo cu bunicii, decat cu MP.
Sincer mi-au dat lacrimile la relatarile Adinei. Pupiul mic si scump,ce obosit trebuie sa fi fost.
Monica tinem pumnii sa fie bine astazi la doc.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Liliana,repede AMR-ul?
pupici si somn usor!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

AMR 11 cu ziua in care ajung in Bucuresti.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Multumesc pentru suport!
Stiti cum e, speranta moare ultima, dar nu prea am ce sa mai sper. Eu fizic sunt tare bine, n-am absolut nici o apasare...si urmele de simptome pe care le aveam au disparut.
Asta e viata, data viitoare o sa fie perfect, vorba roxanei...:)

Mi-au dat lacrimile cand am citit de Luca...Olivia, doua luni trec imediat!
Liliana, fuga la somn!
Am citit pe sarite...
O zi excelenta la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici!!Ati deschis capitol nou si mie nu mi-ati spus??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am citit in reluare episodu` cu luca, ehei, olivia, s-a comportat bine imi aduc aminte ce frasuiala trageam cu ionut numa in trei ore de mers cu masina...
cristal cind mergi al doftor? bafta!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

g_ioana, e de la timpul racoros...:)...se ascunde lumea la caldura.
Tzopeasca preia legatura...:)

Adina, ce mi-a placut cu vorbitul la telefon...:)...Alex se ia la intrecere cu Maria g_ioanei..:)
AncaMaria, ba te bagam in seama, dar vrem poze cu topoganul
Eu in weekend am fost la Cora, aveau un cort afara cu produse de sezon, casa si gradina...imi venea sa iau leagan, topogan, masuta...de toate!!...hehehe...Noroc ca mi-am revenit la timp.
Alice, pai voi sunteti harnici. Io cand ma gandesc ca ne mutam acusica la 4 camere si trebe sa ne organizam cu aranjatul apartamentului imi vine sa plec d'acasa...
Daria, cred ca am mai povestit, dar mie imi place sa repet..:)...Eu am avut alergie la orice pana prin clasa a patra. Era mama disperata....Dar la mine se manifesta prin bube, mii si mii de bube...A trecut pur si simplu cand m-am marit. Ce e bine e ca astea din copilarie dispar, dar trebuie rabdare (mama saraca era numa iarna linistita...in rest eram toata ziua buna ziua la dermatologi...).
Carmen, Anca, Olivia supcese maxime cu dietele. Io fac galerie...:)..."haide Carmen!"

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Am inteles,la mine in birou este ca-n beci,stau imbracata ca iarna si cu calorifer electric in priza non-stop,si uite asa aduc la faliment facultatea!!
Si eu vreau sa-i cumpar o masutza de plastic Mariei,poate mai sta si ea intr-un loc(pana nu-i vine ideea sa se urce pe masa si sa danseze ca-n videoclipuri)dar nu prea gasesc in zona,trebe sa dau o fuga la Metro!
Ieri am fost la restaurant cu mandra si ne-a cam facut de ras, striga de auzea toata lumea"tanti adu catofi pajitzi pentru Maiia",cum o vedea cum ii aducea aminte,iar cand a inceput Madonna s-a dus langa boxa si a prestat de se uita lumea ca la circ.
Hai ca ma duc la soare ca soparla poate ma incalzesc un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74808

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput