Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Imi cer mii de scuze...mamici care miine o sa cititi la cafea numai postarile mele....Sper sa intelegeti disperarea...
Si promit de miine sa fiu o mamica curajoasa!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kro spune:
Nu am fost inca ...Cu toata nebunia asta cu 1 mai am zis ca e mai bine sa mergem dupa...maine se duce tati sa vada programul si daca reusim sa ne incadram mergem, daca nu ramane pe miercuri...mersi de intrebare ....
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kim222 spune:
Adina am preluat legatura ..o ultima intrebare...nu ai vazut si un barbat grizonat? Era tatal meu...
Am vorbit la telefon si tocmai atunci am fost sunata din RO......
asa ca gasit mesaj pe robot..au ajuns bine stai linstita..noroc cu tine ca stiu amanunte![]()
Carolina tin pumnii!
Alice ai terminat teatrul sau ceva ...related?![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Dan..si tu ma intelegi la fel de bine!
. Greturi ..ceva?![]()
gongutza spune:
N-ati scapat inca de mine ca trebuie sa ma plang si eu putin![]()
Datorita noilor mei colegi(pe care-i iubesc mult si-mi vine sa-i
) eu nu o sa-mi vad copilul inca doua saptamani!Nu e cinstit nene,io cand am inceput munca am fost singura pe punct,am gresit,am incercat sa repar,am dat socoteala pt ce am facut!De ce trebuie sa stau eu si in we meu liber sa-i supraveghez????Eu trebuia sa fiu de mult la program luni vineri 9-17![]()
Ca sa nu mai zic ca nu fac nimic ca lumea si au fost in training o luna jumate!Din care 2 saptamani cu mine aici....ce-o fi frate asa de greu ma intreb?????
Hmmmmm...da tot fac eu cumva sa plec la puiul meu scump![]()
![]()
Acum chiar plec...
alice2004 spune:
Eh, ma bucur tare ca Luca este bine !! Acu poci sa merg si io la culcare, desi dupa nu'sh cite pahare de
habar nu am cum am msa mai dorm, dar sint sigura ca daca imi pun un film pe dvd, nu apuc sa vad zece minute din el si iara ma gaseste sotul meu dormind cu telecomanda in mina, hehehehe !
Teatrul ? Nu, Olivia, eu sint prelucrator prin aschiere, traiasca epoca comunista, am terminat un liceu industrial si am vrut sa fac facultatea de litere, specializarea engleza, dar nu am intrat si apoi m-am apucat de alte alea, asa ca nu am diploma de studii superioare de nici un fel ! La teatru am ajuns printr-o cunostinta, am lucrat intii la Tandarica si apoi la Evreiesc ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
speel spune:
Da,te inteleg....si eu pe tine,as umflata de plins.Asta este,eu nu rezist la chestii dintr-astea.Totusi un sfat.Web-ul e o minune,crede-ma pe cuvint.Sta deschis si 3-4 ore pe zi,l-am pus de asa natura ca se vede tot livingul cu bucatarie cu tot si la Serban la fel,asa ca fac curat,mancam,ne jucam....impreuna.Pina si invierea am vazut-o din balconul mamei live,ca stau linga biserica.Serban cinta,spune poezii si asta mic se suie pe scaunul fotoliu de la calculator si cu minutele pe monitor vorbescte si el cu frate-sau.E o chestie extraordinara,daca ai putea apela la forma asta de comunicare,ti-ar fi mult mai usor,cred.
AncaMaria spune:
Am trait si eu cu voi aici povestea aterizarii lui Luca la Bucuresti...Ce dragut din partea Adinei ca ne-a tinut la curent..acum Olivia cred ca esti un pic (picut
) mai linistita...
Acum vorba Adinei, Roxana va prelua stacheta si il va supraveghea din umbra, asa ca vom fi tinute la curent ![]()
kro, multumesc pentru
.. pupici si tie si printeselor tale 
kim222 spune:
Adina daca cu frumosul nu merge...nu poti sa le dai telefon in we si sa le spui ca este asa de bolnava ca nu poti sa mergi la servici?![]()