Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 12
gongutza spune:
Olivia gata,i-am vazut!Un munte de bagaje si un sufletel care mie mi se pare super obosit,in centrul atentiei.Vroia sa se dea jos din carucior,era inconjurat de lume,mai ales de o doamna/domnisoara mai tinerica si dragutica>Nu plange dar nici nu rade.Mie mi s-a parut obosit Luca,dar e mult mai frumos ca in poze.
Nu m-am bagat in seama cu ei,am stat langa si l-am privit.Nu-ti mai fa griji ca au ajuns bine.Pupam
alice2004 spune:
Multe-s ciudate in lumea artistilor ... io m-am invatat deja, nu prea ma mai mira nimik, de altfel cunosteam cit de cit universul acesta, ca doar lucrasem in doua teatre pina sa ma marit !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Nu am primit inca telefon...deci cred ca nu au ajuns dincolo de vama...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kro spune:
Adina
...si multa bafta cu apartamentu' sa vina mai repede puiul in Bucuresti...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
Ce bine, Adina !! Multumim !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Merci mult de tot...nici nu pot sa-ti spun ce fericita sint ca mi-ai scris..am citit si eu si tati mesajul...pt ca nu am fost in stare sa i-l citesc ..la telefon. Datorita tie ..stiu ca ca au ajuns cu bine...El vrea sa se dea jos din carucior..pt ca este Duracell si nu suporta ! Tipa tinerica..este verisoara mea primara...
M-ai linsitit...ramin datoare!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kro spune:
Olivia
totul o sa fie bine...ce-a fost mai greu a trecut ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
Olivia, toate gindurile mele bune pentru tine si sper ca esti mai linistita acum !!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
gongutza spune:
Nu ai pt ce Olivia.Mi-ar fi placut sa ma pot duce la el si sa-l iau putin la pupacit,dar era prea mare aglomeratia pe metru patrat acolo,in plus MP era ocupata cu impartitul,s-a tot scotocit prin bagaje
.Mai acum 5 minute Luca era jos din carucior pe scaun langa verisoara ta si i facea cu mana lui MP.
Tocmai ce au iesit pe usa spre parcare,Luca era in brate la buni banuiesc.
Si cu asta gata,mi-am incheiat misiunea pe seara asta.Predau legatura![]()
![]()
gongutza spune:
Tot eu
Roxi de acum incolo e all yours,keep an eye on him ca sa zic asa,ca doar Luca e si al nostru putin asa![]()
Caro ce ai facut cu Felicia?Ati fost la medic?
Pupam mamicile si noapte buna.