Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Salutare nurori!Ce cautati pe pagina 2? Cam liniste azi....unde umblati?
Eu acum ma chinui sa tocesc si apoi ma duc la masa la sora mea....face mama o cirbita de miel
==========
Corina
Albumul meu
lavinai spune:
sal norici!!!! pe unde umblati?? pe la mare.....pe la munte,,,,???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac fetele?
Eu m-am culcat tarziu...la 2.30 au plecat musafirii, la 4 si ceva ne-am culcat si noi...mai departe nu mai zic
Astazi avem program de plimbari, apoi eu cu fetele, apoi seara la aniversarea unor prieteni...unde vom urmari si meciul!
Pupi pupi si..revin!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
lavinai spune:
sun, ce meci e diseara??
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
BraveGirl spune:
Gata cu tocitul...ma imbac si fug la sora mea la masa...mi-e o foame....Nu stiu de ce, dar de cate ori invat imi vine sa mananc ca sparta...norocul meu ca nu acumulez kilograme.
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Neata norici!
Pup si ma duc la bucatarie!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
STEAUA - rapid
quote:
Originally posted by lavinai
sun, ce meci e diseara??
Alynutza spune:
Bantui si eu pe aici! Mi-a luat ceva sa va ajung din urma. Imediat ma duc si eu sa pun de mancarica, desi nu mi-e foame si n-am nici un chef ca sunt singurica, iubi la scarbici pana diseara tarziu ...
Maine sper sa fie vreme buna ca am planuit o tura de mici la padure cu toata trupa lui papuc: socrii, ai mei, eu si iubi si cumnata cu prietenul. Si mai sper sa nu bata vantul asa tare ca azi ca as vrea sa jucam badminton si pe vant nu se poate.
Andreea, ma bucur ca il ai pe iubi tau langa tine, lasa ca se pune repede pe picioare.
Sun, am postat la capitolul celalat vineri, nu mi-am dat seama ca a inceput capitol nou, te rugasem sa-mi trimiti si mie melodia lui Leonard. Mersi
lavinai spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
STEAUA - rapidquote:
Originally posted by lavinai
sun, ce meci e diseara??
MULTA BAFTAAAAAA!!!!!!
lavinai spune:
fetelor, voi ce faceti de mancare????? ca si eu tre' sa ma pun sa fac dar nu am nici o pofta de nimik.....nici o ideee,,,,,,,