Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 7
Alynutza spune:
Lavi, eu acuma am pus la cuptor niste cartofei cu un pic de usturoi si niste pulpitze de pui. Poate te inspira.
SunSmile spune:
Alina zi-mi adresa de mail! Ca azi trebuie sa-i trimit si Flaviei...si mi-e asa lene sa stau sa caut! Mersic!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
a_aly23@yahoo.com
Mersic inca o data. De m-ai vedea ce atenta sunt cand ascult muzica, da de da de gasesc o melodie care e potrivita sa puncteze un moment important la nunta...
Fetelor, mi-am dat seama ca fix acum 2 ani aterizam eu din State... in bratele lui iubi... Ce mai trece timpul asta...
Alynutza spune:
E gata mancarica, am plecat sa pap si pe urma ma uit putin la TV.
Va , week-end placut in continuare!
camelia72 spune:
Fetelor,eu sunt innebunita dupa CHRIS DE BURGH cu The Lady In Red,GLENN MEDEIROS cu Nathing's Gonna Change My Love For You si LINDA RONSTADT & AARON NEVILLE cu Don't Know Much...mai am cateva melodii de suflet la care,pur si simplu,ma topesc dar nu-mi vin acum in minte...!
Acum trebuie sa plec la ziua baietelului unei prietene cu Georgi...distractie placuta tuturor !
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Hop si eu...
Noi ne chefuim, acum suntem intr-o pauza, asteptam niste prieteni sa iesim in oras. Maine iesim la munte cu alta trupa, abia astept Si luam si piticii cu noi:)
De fapt vad ca toate va distrati, asa si trebuie, ca deja vine vara si cred ca tot asa o vom tine
Cami m-ai omorat cu melodiile alea, le am si eu si imi plac muuuuuult.
Sun melodia lui Leonard mi-a trimis-o Marina (mersi Marinuta ), doar aia cu "we are the champions" mi-o mai tre, da numa dc ai chef, daca nu o mai caut ca tre sa o am pe undeva, sau o iau de pe net, asa ca nu te stresa prea tare:)
Daca tot suntem la cap. melodii, Alina daca ai nevoie de ceva melodii de dragoste, zi ca pot sa-ti trimit.
Lavi eu ti-as da sugestii pt mancaruri, numa ca nu fac:) Cred ca in viata mea no sa ma descurc la bucatarie, sau cel putin cat timp am pe cine ma baza...
Rox. bine ca mi-ai zis ca n-as fi stiut ca fiica-mea e segetatoare Acu sincer, eu nu le am cu zodiile de nici o culoare, nu dati
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Gata! Trimis melodiile catre amandoua! Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
roxanicea spune:
flavi...nici eu nu el am cu zodiile..dar e pretext de-o barfulitza mica si de punctat eventuale trasaturi majore de ale zodiei..
distractie placuta tuturor!!!!!!!!
roxi foto