Clubul nurorilor (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, eu acuma am pus la cuptor niste cartofei cu un pic de usturoi si niste pulpitze de pui. Poate te inspira.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alina zi-mi adresa de mail! Ca azi trebuie sa-i trimit si Flaviei...si mi-e asa lene sa stau sa caut! Mersic!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

a_aly23@yahoo.com
Mersic inca o data. De m-ai vedea ce atenta sunt cand ascult muzica, da de da de gasesc o melodie care e potrivita sa puncteze un moment important la nunta...

Fetelor, mi-am dat seama ca fix acum 2 ani aterizam eu din State... in bratele lui iubi... Ce mai trece timpul asta...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

E gata mancarica, am plecat sa pap si pe urma ma uit putin la TV.
Va , week-end placut in continuare!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

fetelor si duminica placuta in continuare.
Him

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,eu sunt innebunita dupa CHRIS DE BURGH cu The Lady In Red,GLENN MEDEIROS cu Nathing's Gonna Change My Love For You si LINDA RONSTADT & AARON NEVILLE cu Don't Know Much...mai am cateva melodii de suflet la care,pur si simplu,ma topesc dar nu-mi vin acum in minte...!
Acum trebuie sa plec la ziua baietelului unei prietene cu Georgi...distractie placuta tuturor !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hop si eu...
Noi ne chefuim, acum suntem intr-o pauza, asteptam niste prieteni sa iesim in oras. Maine iesim la munte cu alta trupa, abia astept Si luam si piticii cu noi:)

De fapt vad ca toate va distrati, asa si trebuie, ca deja vine vara si cred ca tot asa o vom tine

Cami m-ai omorat cu melodiile alea, le am si eu si imi plac muuuuuult.
Sun melodia lui Leonard mi-a trimis-o Marina (mersi Marinuta ), doar aia cu "we are the champions" mi-o mai tre, da numa dc ai chef, daca nu o mai caut ca tre sa o am pe undeva, sau o iau de pe net, asa ca nu te stresa prea tare:)
Daca tot suntem la cap. melodii, Alina daca ai nevoie de ceva melodii de dragoste, zi ca pot sa-ti trimit.
Lavi eu ti-as da sugestii pt mancaruri, numa ca nu fac:) Cred ca in viata mea no sa ma descurc la bucatarie, sau cel putin cat timp am pe cine ma baza...
Rox. bine ca mi-ai zis ca n-as fi stiut ca fiica-mea e segetatoare Acu sincer, eu nu le am cu zodiile de nici o culoare, nu dati

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata! Trimis melodiile catre amandoua! Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sun multu' tare
Cum iti mai merge?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

flavi...nici eu nu el am cu zodiile..dar e pretext de-o barfulitza mica si de punctat eventuale trasaturi majore de ale zodiei..

distractie placuta tuturor!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput