Clubul nurorilor (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Care mai vrea un pahar de sampanie ,ca eu n-am terminat petrecerea!

Nadia,frumos!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

acuma am ajuns si eu.....mai e vreo guritza de sampanie si pt mine ???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lavinia,exact la tine ma gandeam acum!Pe cuvant!
Ma gandeam ca de ce oare treci asa rar pe aici.
Poftim sampania!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

wooww dana super sampania, cu bule multe, gustoasa!! HAI NOROC SI LA MAI BINE!!!!
multumesc ca te gandesti la mine!!!! nu am mai intrat zilele astea ca am fost plecata doua zile la nepotzica mea scumpa!!! stati linistite ca oriune m-as rataci tot la voi ma intorc ca imi sunteti foarte dragi!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

impreuna
membru de baza

Romania
Cluj Napoca
2992 Mesaje Trimise - 28/04/2006 : 14:41:00
Off-topic:
Lavi ne lipsesti

flavia mersi!!! uite o de la mine pt gandul tau bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor, ma bucur ca vad veselie pe aici {Dana mersi de sampanie, eu o pastrez pt dimineata :)

Lavi pai iti dai seama, noi te asteptam aici si numa ce te vad ca bantui prin alte parti si la noi nu dai buna-ziua:) Cum sa nu ne lipsesti? Io-s umbra ta, nu scapi de mine

Am avut azi o zi plina, mi-a facut sotu o surpriza si m-a dus la un lac langa Cluj, cica sa ne relaxam:) Apoi acuma seara am avut musafiri, doar ce au plecat. Is franta, mai vb maine.

la toate

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor, ma bucur ca vad veselie pe aici {Dana mersi de sampanie, eu o pastrez pt dimineata :)

Lavi pai iti dai seama, noi te asteptam aici si numa ce te vad ca bantui prin alte parti si la noi nu dai buna-ziua:) Cum sa nu ne lipsesti? Io-s umbra ta, nu scapi de mine

Am avut azi o zi plina, mi-a facut sotu o surpriza si m-a dus la un lac langa Cluj, cica sa ne relaxam:) Apoi acuma seara am avut musafiri, doar ce au plecat. Is franta, mai vb maine.

la toate

Flavia (sotie si mamica fericita)

flavia, noapte buna si de la mine!!!!!
eu sunt singura acasa , asa ca mai bantiu si io pe aici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

fla, am savurat si eu victoria stelistilor la handbal. i-au razbunat pe fotbalisti! bravos!!!!!!

pupi si seara placuta tuturor!!!!!

p.s fla, sara e in zodie cu mine. s-a deschis toppic pt sagetatoare. inscri-o ca sa avem motiv de discutzii dee-ale sagetatorilor....hihihi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Dana sieu vreau sampanie, dar d-aia pt copii, ca bebita mea nu are voie alcool. Adica nu vreau eu sa ii dau.
Corina imi pare rau ca situatia e asa grava cu tatal tau. Multa putere va doresc si sa luati deciziile cele mai bune
Eu de o ora sunt trezita Si am plecat din pat, ca daca ma mai invart mult pe acolo il trezesc si pe iubi. Asa rau imi pare ca nu poate iubi sa iasa din casa. Azi la unitatea militara se sfinteste bisericuta, ca au pictat-o. Asa mult as fi vrut sa merg si eu acolo. Dar asta e. Stam acasica.
Ieri a fost asa frumos si cald aici...si vad ca si azi va fi la fel. Din pacate eu am facut frigarui acasa, pe gril. Dar se face iubi bine si... ne luam revansa pentru saptamanile astea multe petrecute in casa si in spital.
O zi frumoasa va doresc

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata fetelor!
Fac si eu prezenta ca sunt pe fuga...ma pregatesc pt. chef,merg cu fie-mea la ziua prietenului ei,azi e Duminica Tomei si ne chefuim la ziua lui Tomitza!
Dana,f. buna sampania,multumesc...ai motive sa sarbatoresti!
La noi este vreme urata,bate vantul si e cam frigut...!
Va pe toate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput